כל איש עלי, או מכינת עלי שהשתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית הוא עמלקי Hitlerjugend ,(Amalekite), נוח'בות, פורעי גבעות, ימ"ש.וחלאות השמאל מכנים אותם אוכלי מוות ושאר כינויי גנאי
לדעתי יש לכלוא ולהכניס למחנה לחינוך מחדש כל שמאלני חלאה מנוול שמלכלך על המתנחלים.
חולה נפש מוצהר.כל איש עלי, או מכינת עלי שהשתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית הוא עמלקי Hitlerjugend ,(Amalekite), נוח'בות, פורעי גבעות, ימ"ש.
whataboutism (מבית עמית סגל, בן הטרוריסט המורשע) לא יסיֵע בידך, אידיוט...
...טול קורה מבין עיניך (בבא בתרא טו ב)חולה נפש מוצהר.
רק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל....טול קורה מבין עיניך (בבא בתרא טו ב)
מוצית והוצגת ככלי ריק...רק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל.
מיצינו.
הם חושבים שאתה יהודי ולכן זה בלתי נתפס בעיניהם מה שאתה אומר וכותב.מוצית והוצגת ככלי ריק...
כבר מזמן כתבתי שהוא בוט איראני.הם חושבים שאתה יהודי ולכן זה בלתי נתפס בעיניהם מה שאתה אומר וכותב.
מצטרף לתפילות להחלמתורק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל.
מיצינו.
כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)מצטרף לתפילות להחלמתו
כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)רק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל.
מיצינו.
מומחה רב-תחומי?חולה נפש מוצהר.
נראה שאנשים בעלי פשוט חיילים גרועיםוחלאות השמאל מכנים אותם אוכלי מוות ושאר כינויי גנאי
לדעתי יש לכלוא ולהכניס למחנה לחינוך מחדש כל שמאלני חלאה מנוול שמלכלך על המתנחלים.
זה מה שקורה שנותנים לחלאת אדם להמשיך לכתוב בפורוםנראה שאנשים בעלי פשוט חיילים גרועים
הם מתים כי הם כשלונות
צריך להיות חתיכת נבלה סרוחה מזן מאוד מיוחד, הנמוך שבנמוכים, כדי לכתוב דברים כאלו על חיילי צה״ל שהקריבו את ההקרבה האולטימטיבית ביותר למען בטחונך (כן, גם אם כרגע אתה לא מתגורר בישראל).נראה שאנשים בעלי פשוט חיילים גרועים
הם מתים כי הם כשלונות
כל נופלים כואב הלבוחלאות השמאל מכנים אותם אוכלי מוות ושאר כינויי גנאי
ואז מה? נמתין שוב ל 7 לאוקטובר?לסיים את המלחמה בעזה - עכשיו !!
מדובר במוות מיותר.זה עוד פשע מקומם של נתניהו.
לאבד בלי סיבה חיים רעננים של מיטב בנינו - זה פשע חמור של נתניהו !!!
תחשוב פסיכולוגית.ואז מה? נמתין שוב ל 7 לאוקטובר?
סיום המילחמה היא לא בידינו אלה תלוי אך ורק בידי האויב בעזה- או שהוא יכנע על כל המשתמע מכך ( כולל וויתור אמיתי על "זכות השיבה" והשלמה עם קיומה של ישראל בגבולות הנוכחיים ) , או שיובס לחלוטין כולל טרנספר גדול מעזה.לסיים את המלחמה בעזה - עכשיו !!
מדובר במוות מיותר.זה עוד פשע מקומם של נתניהו.
לאבד בלי סיבה חיים רעננים של מיטב בנינו - זה פשע חמור של נתניהו !!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.