לא נתפס, הרוג 28 במלחמה מעלי

marabo

Well-known member
וחלאות השמאל מכנים אותם אוכלי מוות ושאר כינויי גנאי
לדעתי יש לכלוא ולהכניס למחנה לחינוך מחדש כל שמאלני חלאה מנוול שמלכלך על המתנחלים.

certified.woke

Well-known member
וחלאות השמאל מכנים אותם אוכלי מוות ושאר כינויי גנאי
לדעתי יש לכלוא ולהכניס למחנה לחינוך מחדש כל שמאלני חלאה מנוול שמלכלך על המתנחלים.
כל איש עלי, או מכינת עלי שהשתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית הוא עמלקי Hitlerjugend ,(Amalekite), נוח'בות, פורעי גבעות, ימ"ש.
whataboutism (מבית עמית סגל, בן הטרוריסט המורשע) לא יסיֵע בידך, אידיוט...

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
כל איש עלי, או מכינת עלי שהשתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית הוא עמלקי Hitlerjugend ,(Amalekite), נוח'בות, פורעי גבעות, ימ"ש.
whataboutism (מבית עמית סגל, בן הטרוריסט המורשע) לא יסיֵע בידך, אידיוט...
חולה נפש מוצהר.

marabo

Well-known member
כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)
החפץ חיים לימד אותנו שחוטאי ישראל שמחללים שבת ואוכלי נבלות וטריפות שמנסים פה ושם ללמוד תורה או לקיים מצוות הם "גנבי מצוות" ואף על פי כן אין למחות בידם שיהנו מהגניבה שגנבו

certified.woke

Well-known member
רק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל.

מיצינו.
מוזר, לא שקלת כלל האפשרות שאיש מאנשי עלי או מכינת עלי לא השתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית.
מדוע?
האם ידוע לך משהו שאינו ידוע לצבור?

נערך לאחרונה ב:

marabo

Well-known member
מוזר, לא שקלת כלל האפשרות שאיש מאנשי עלי או מכינת עלי לא השתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית.
מדוע?
האם ידוע לך משהו שאינו ידוע לצבור?
וכי אם איש מאנשי עלי לא השתתף באירועים בהתנחלות הבלתי חוקית הפלסטינית זנותא אז הישוב עלי מקובל עליכם ומוכנים אתם לקיימו ולחזקו ולהרחיבו?
האם שכח כבודו שהוא שמאלני?

Harrington

Well-known member
מנהל
וכי אם איש מאנשי עלי לא השתתף באירועים בהתנחלות הבלתי חוקית הפלסטינית זנותא אז הישוב עלי מקובל עליכם ומוכנים אתם לקיימו ולחזקו ולהרחיבו?
כשמחפשים תשומי מותר לשכוח דברים ;-).

Harrington

Well-known member
מנהל
הגבת על שטות של מרבו בשטות משל עצמך... :)
אשרי החי חיי שטות ברמה כזאת שבכל מקום הוא רואה שטויות.
בכל מקרה יקירי גם הפעם, דברי לא היו מכוונים אליך כפי שהנך יודע היטב. אז כמות התגובות שלך מלמדת אמנם את מה שציינתי בתגובתי למרבו, אבל בכל זאת, זאת לא הייתה קריאה 'בוא השמע קולך'. כלומר מותר לך כמובן, כמו לכל גולש/ת מהפורום. אבל בנסיבות אירועי השרשור הזה, אין לי עניין בדיון מולך עוד. בדרך כלל אני מגביל את קביעת ה"מיצינו" לתת-שרשור מסוים. כאן הצלחת לעורר בי רמת קבס כזאת מחד ורמת רחמים כזאת מאידך, שפשוט אין לי חשק להגיב לך בינתיים בשרשור הזה. אולי, אם תפילותיי תיענינה ותחזור מעט למתחם האנושיות הנורמלית של אנשים נורמטיביים, אשקול בשנית. אבל עד שזה יקרה, במהרה בימינו, לא התגובות שלך לדברים שלא כוונו אליך וגם לא השאלות הכביכול ענייניות שאתה מעלה כדי בכל זאת לזכות להתייחסות, לא עושות לי את זה ולא מדרבנות אותי להיכנס לשיח עם מי שמתבטא בדרך בה נהנית להתבטא.

אולי כאמור, אם וכאשר תתנתק מהנאציזם שאתה מבטא כאן, אשקול שנית. עד אז, צר לי, אבל גם על תגובתך לדברי אלו לא אגיב (ולו מהטעם הפשוט שבל"נ כלל לא אקרא אותה) ומבחינתי לגמרי מיצינו, עוד למעלה כאמור שם כמדומני.

המשך ערב נעים ושקט ורפואה שלמה ומהירה.

certified.woke

Well-known member
זנותא וחירבת אום ד'רית אינם "בלתי חוקיים" ויושבים על קרקע פרטית...

certified.woke

Well-known member
קרקע פרטית אולי, אבל לא שלהם ובאופן בלתי חוקי.
הקרקע פרטית והם יושבים שם באופן לא בלתי-חוקי לחלוטין.
הבעיה היחידה היא חוות ינון לוי העמלקי, אשר הופעלו כבר נגדו סנקציות בינלאומיות אחדות.
הוא חומד את אדמתם....

למעלה