כל איש עלי, או מכינת עלי שהשתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית הוא עמלקי Hitlerjugend ,(Amalekite), נוח'בות, פורעי גבעות, ימ"ש.וחלאות השמאל מכנים אותם אוכלי מוות ושאר כינויי גנאי
לדעתי יש לכלוא ולהכניס למחנה לחינוך מחדש כל שמאלני חלאה מנוול שמלכלך על המתנחלים.
חולה נפש מוצהר.כל איש עלי, או מכינת עלי שהשתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית הוא עמלקי Hitlerjugend ,(Amalekite), נוח'בות, פורעי גבעות, ימ"ש.
whataboutism (מבית עמית סגל, בן הטרוריסט המורשע) לא יסיֵע בידך, אידיוט...
...טול קורה מבין עיניך (בבא בתרא טו ב)חולה נפש מוצהר.
רק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל....טול קורה מבין עיניך (בבא בתרא טו ב)
מוצית והוצגת ככלי ריק...רק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל.
מיצינו.
הם חושבים שאתה יהודי ולכן זה בלתי נתפס בעיניהם מה שאתה אומר וכותב.מוצית והוצגת ככלי ריק...
כבר מזמן כתבתי שהוא בוט איראני.הם חושבים שאתה יהודי ולכן זה בלתי נתפס בעיניהם מה שאתה אומר וכותב.
מצטרף לתפילות להחלמתורק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל.
מיצינו.
כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)מצטרף לתפילות להחלמתו
החפץ חיים לימד אותנו שחוטאי ישראל שמחללים שבת ואוכלי נבלות וטריפות שמנסים פה ושם ללמוד תורה או לקיים מצוות הם "גנבי מצוות" ואף על פי כן אין למחות בידם שיהנו מהגניבה שגנבוכל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)
כל המבקש רחמים על חבירו והוא צריך לאותו דבר הוא נענה תחילה (בבא קמא צב א)רק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל.
מיצינו.
מוזר, לא שקלת כלל האפשרות שאיש מאנשי עלי או מכינת עלי לא השתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית.רק רחמים ותפילה מעומקה דליבא לרפואתך. אין לי מה להוסיף על הנ"ל.
מיצינו.
וכי אם איש מאנשי עלי לא השתתף באירועים בהתנחלות הבלתי חוקית הפלסטינית זנותא אז הישוב עלי מקובל עליכם ומוכנים אתם לקיימו ולחזקו ולהרחיבו?מוזר, לא שקלת כלל האפשרות שאיש מאנשי עלי או מכינת עלי לא השתתף בפרעות בזנותא ובחירבת אום ד'רית.
מדוע?
האם ידוע לך משהו שאינו ידוע לצבור?
כשמחפשים תשומי מותר לשכוח דבריםוכי אם איש מאנשי עלי לא השתתף באירועים בהתנחלות הבלתי חוקית הפלסטינית זנותא אז הישוב עלי מקובל עליכם ומוכנים אתם לקיימו ולחזקו ולהרחיבו?
האם שכח כבודו שהוא שמאלני?
הגבת על שטות של מרבו בשטות משל עצמך...כשמחפשים תשומי מותר לשכוח דברים.
אשרי החי חיי שטות ברמה כזאת שבכל מקום הוא רואה שטויות.הגבת על שטות של מרבו בשטות משל עצמך...![]()
זנותא וחירבת אום ד'רית אינם "בלתי חוקיים" ויושבים על קרקע פרטית...וכי אם איש מאנשי עלי לא השתתף באירועים בהתנחלות הבלתי חוקית הפלסטינית זנותא אז הישוב עלי מקובל עליכם ומוכנים אתם לקיימו ולחזקו ולהרחיבו?
האם שכח כבודו שהוא שמאלני?
קרקע פרטית אולי, אבל לא שלהם ובאופן בלתי חוקי.זנותא וחירבת אום ד'רית אינם "בלתי חוקיים" ויושבים על קרקע פרטית...
הקרקע פרטית והם יושבים שם באופן לא בלתי-חוקי לחלוטין.קרקע פרטית אולי, אבל לא שלהם ובאופן בלתי חוקי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.