לא סגורה על "התפוח המלכותי" בספסופה

לא סגורה על "התפוח המלכותי" בספסופה

מצד אחד נראה מגניב, מערה עם בריכת ספא גדולה מצד שני נראה קטן ומאוד מקושקש אין פינת ישיבה אנא עיזרו לי להכריע כי זה לאירוע מאוד, מאוד, מאוד, מיוחד..... תודות!!! http://www.weekend.co.il/galiltop/bamarom/

שמר2

New member
כן אחלה, סבבה

לא אני לא מכיר את הצימר הזה, ואני מניח, מהיכרות עם הנפשות הפועלות, שגם שאר הקבועים לא מכירים אחרת היו עונים בשמחה. עדיף לא לענות בכלל מאשר לתת תשובה שלא תקדם אותך לשום דבר.

hadarbis

New member
אכן נראה נורא מקושקש..

לא הייתי במקום אבל מתוך הסתכלות באתר אפשר לראות הרבה הרבה קשקוש... החלטה שלך!

ל- hadarbis

חשבת אולי איך מרגישים בעלי הצימר שעשו מאמצים כבירים להקים יחידות אירוח ,ואת/ה "מתוך הסתכלות" חושבת ואומרת שהרבה שם קישקוש? עם כל הכבוד לא חייבים להשיב לשאלה של גולש בפורום אם לא ההיית ולא התרשם בעצמך במקום,כי גם זאת ששאלה על המקום יכולה להתרשם בעצמה "מתוך הסתכלות" אני דווקא "מתוך הסתכלות" חושב שאין שם קישקוש .אבל כבר אמרנו שאף אחד לא יסיק מסקנות "מתוך הסתכלות,או לפחות לא ימליץ לאחרים

hadarbis

New member
למבקר המדינה1 שלום!

חובבת הצימרים, הנ"ל, ביקשה דעה.. אני הסתכלתי באתר והחלטתי לתת לה את דעתי במידה והייתי צריכה להחליט האם להגיע למקום כזה או לא. זכותה לא לקבל את המלצתי, ואף לקטול אותה.. כנ"ל לגבייך. יום טוב.

בלבי

New member
הקיטש בשיאו !

אם זה מה שאת אוהבת - סבבה. לטעמי מאוד מקושקש ומצועצע. לאירוע מאוד מאוד מאוד מאוד מיוחד הייתי בוחרת משהו אחר.

drtrip

New member
שלום לך יקירתי!

מסתבר שאף אחד לא מכיר את המקום, יש שתי אופציות לבחירתך: 1. תלכי תנפשי תחזרי וספרי לנו חוויות. 2. תספרי לנו מה את מחפשת וכל אחד מאיתנו ישתדל להמליץ לך על מקום שהיה בו ואז תחליטי לאן את הולכת. בהצלחה!

הסיפור הוא שזה סוג של עקיצה...

בעלי לעתיד היה עם האקסית שלו במערה.... ואני החלטתי שאני גם רוצה מערה.... וגם נראה לי מגניב הגודל של בריכת הספא.... אז כן רציצתי שתסתכלו ותגידו לי מה דעתכם אז תודה לכל מי שעשה זאת בנוסף אשמח לעוד המלצות: רק חוץ מפנחס ואברהם וחוץ מספא וילג' חמת גדר כי שם כבר היינו חן חן לכולם עינב

yuli c

New member
על סמך הסתכלות באתר בלבד...

אכן נראה קצת קיטשי ומקושקש אבל... זה עניין של טעם. אני אוהבת את הסגנון הזה וסביר להניח שאם הייתי מחפשת צימר הייתי בוחרת בדבר כזה אם מדובר בחופשה רומנטית. אני יכולה לומר שזה לטעמי אבל אני מניחה שזה באמת עניין של טעם אישי.

galit251

New member
צירוף מקרים!

חברה שלי היתה שם לפני שבוע ומאוד נהנת!!!!!

יולי מסתבר שיש לנו אותו טעם!

מפריע לי שזה נראה קצת קטן ואין פינת ישיבה, אבל אם הג'קוזי סבבה, והאוכל סבבה, אז הכל סבבה.

יש צימר מערה בחד נס וגם...

אם את לא נעולה על מערות אז יש הרבה צימרים מקסימים לזוגות בצפון עם ג'קוזי ענק ופינות ישיבה ונוף מהמם.

כמו שאמרתי,

המערה זה סוג של חוויה מתקנת.... אני יודעת שיש עוד מערות אבל למיטבה ידיעתי אין עוד מערה עם בריכת ספא, בכולן יש רגיל ומיצינו את זה כבר...

למעלה