לא סגורה על עצמי שאתם הפורום המתאים לי

למברטה78

New member
לא סגורה על עצמי שאתם הפורום המתאים לי

אבל מה איכפת לי לנסות?
זה לא שהמחשב מבקש ממני דמי תשלום על הפורום

הקיצר יצאתי מזוגיות ארוכה לפני כמה זמן ואני לא מחפשת כרגע זוגיות.
יצא לי דרך הפייסבוק להכיר מישהו נשוי, ובשבועות האחרונים אנחנו מתכתבים בלי סוף אשכרה מסביב לשעון בוקר צהריים ערב לילה.
בהתחלה אמרתי לעצמי סבבי אין בעיה אבל אתם יודעים מה ההמשך נכון?
התחילו אצלי להתפתח רגשות ואני לא יודעת מה הקטע שלו............
הוא בנאדם מאוד אידיאליסטי כזה חי בנגב--- קונה מוצרים אקולוגיים---- מתנדב, מסוג האנשים ש-וואלה את מה זה לא חושבת שהוא בקטע של לבגוד באישתו........
אבל בכל זאת אנחנו מסביב לשעון מתכתבים ככה כבר כמה שבועות
הצעתי לו להיפגש הוא סירב
ולפני כמה זמן הוא הציע לי פתאום להזמין אותי לארוחת צהריים
ודחינו את הפגישה כי אני לא יכולתי
ועכשיו אני קצת מבולבלת לא סגורה על עצמי
כמו שאמרתי לא מחפשת זוגיות כרגע צריכה את החופש ואת האוויר
אבל גם מה זה לא בא לי על חבר להתכתבות
אני כבר לא ילדה כן בא לי להיפגש ולראות אם יש משיכה ולראות אם בכלל הוא בעניין
הוא קצת כמו נזיר כזה ביישן וסגור
והקטע הכי מפחיד זה שגילינו דרך כל השיחות שאנחנו ממש ממש דומים אחד לשני
והוא אמר לי שיש לנו כזה הבנה גדולה ביננו שאין לו עם אנשים אחרים בעולם הזה
בנוסף........אני זורקת פה ושם הערות מיניות או בדיחות כאלה אתם יודעים או פלירטוטים והוא לא היה מגיב ....אבל פתאום בימים האחרונים גיליתי שהוא קצת יותר מגיב לזה......

זהו הקיצר אני לא ממש יודעת מה לחשוב או לעשות
חברה הציעה לי לזרום אבל כמו שאמרתי לא בא לי לסחוב עכשיו עוד כמה שבועות בשביל לגלות שהוא באמת כולה מחפש חברה לעט

מה אתם אומרים?

נראה לי שאת מבזבזת הזמן על מישהו שלא סגור על עצמו

זה נראה כאילו הוא נהנה מהריגוש שיש לו עוד מישהי, מהפלירטוט אבל לא מוכן/רוצה לעשות את הצעד שהוא עצמו חושב עליו ולממש. אמרת שאת לא ילדה, אז בטח הוא לא ילד ומבין את העולם ואת האפשרויות. נראה שהוא פשוט לא מוכן לזה עדיין ולכן מושך את זה ואותך, מצד אחד את שם מצד שני הוא עדיין לא בוגד.

למברטה78

New member
תודה כרגע אני לא ממהרת

לשום מקום--נעים לי כמו שזה--כמו שכתבתי אחרי כל השנים בזוגיות אני צריכה קצת חופש וקצת אוויר
פשוט קצת לא מסתדר לי האיש שאני חושבת שהוא עם כזה עמוד שדרה ואידיאליזם כמו שאין להרבה אנשים בזמנים של היום לבין כזו התנהגות

הרמס7

New member
את צריכה להגדיר לעצמך מה את רוצה

אם מתאים לך עכשיו יחסים עם גבר נשוי שגר מאוד רחוק, תזרמי כמו שהחברה שלך אמרה.
עוד לא נולד גבר שיעמוד בפיתוי אם תרצי להכניס אותו למיטתך.
רק הביאי בחשבון שלמרות שנדמה לך שלא, עניין כזה די יפריע לך למצוא זוגיות חדשה עם מי שבאמת את צריכה

למברטה78

New member
))) כל פעם שמישהו אומר לי משפט

שמתחיל במילים עוד לא נולד הגבר ש
זה נורא מצחיק אותי
קשה לי קצת עם הכללות

נכון, הכללות זה דבר מצחיק :)

ברשותך, נתחיל בטפל. אני יודע שזה לא החלק החשוב בהודעה שלך, אבל זה קצת הצחיק אותי: יקירתי, גם אידאליסטים בוגדים, והטיפוסים הממחזרים האלה מהנגב הם הכי גרועים. שתדעי.

ולענייננו, לא הבנתי מה ההתלבטות שלך. הוא מוצא חן בעיניך? את אומרת שאת לא מחפשת זוגיות עכשיו? אז רומן קצר עם בחור נשוי יכול להתאים לך, לא? לכי על זה.

אכן, יש אנשים נשואים, שהתכתבות מספיקה להם למילוי החסכים שלהם. הם מקבלים את מנת הריגוש שלהם ממערכות יחסים וירטואליות, או כתיבה בפורומים, ולעולם לא חוצים את הקווים אל העולם האמיתי. למעשה, יתכן אפילו שהוא עושה זאת בהסכמת אישתו. יש כל מיני הבנות והסכמות בין זוגות נשואים. לכי תדעי.

אם לך, לעומת זאת, אין סבלנות לקשר וירטואלי, אז תציעי לו להפגש, ואם פעם פעמיים את מציעה והוא מתחמק, אז כנראה שהוא לא מעוניין, וכל שנותר הוא להפרד ממנו בנימוס (כלומר, תעני לו במייל פאסיבי-אגרסיבי סרקסטי, ואז תחזרי לפורום לפתוח פוסט על איך שכל הגברים חארות :)).

למברטה78

New member
וואי אני ממש לא מאלה שחושבות שכל הגברים חארות

לגמרי לא אני
וגם לא הקטע שלי להיות פאסיב אגרסיב

מה הייתה מטרת הכתיבה שלי פה?

לפרוק
לראות אם אני מפספסת משהו בהבנה שלי
וזהו בגדול נראה לי

סתם צחקתי

החלק הענייני של תשובתי היה - לכי על זה. ואם הוא לא רוצה, אז לא צריך. זה לא בשליטתך. אני לא חושב שאת מפספסת משהו בהבנה שלך. את פשוט לא יכולה לדעת. וגם לא טובי המוחות שמאכלסים את הפורום הזה. יכול להיות שהוא רק רוצה להתכתב. גם לי יצא להכיר כאלה. אם זה לא מתאים לך, וזה מבחינתך ביזבוז זמן, אז פשוט תסיימי את ההתכתבות. משום מה, היה לי את הרושם, שאת מתלבטת לגבי משהו אחר. אולי לא הבנתי אותך.

Sharoman

New member
את בהחלט בוחרת דרך מעניינת לבחון את ההבנה שלך

את מנהלת דו שיח וירטואלי עם אדם שמעולם לא פגשת, שבו הוא בוחר את התגובות שלו בהתאם לכתיבה שלך בצורה שתבטיח את המשך השיחה.
או במילים אחרות, הוא מנסה להראות מושך דרך הכתיבה שלו.
את מצידך, מגיעה לפורום ומוסרת לנו את זויית הראיה שלך על ההתנהגות והאישיות שלו, לפי איך שהיא נתפסת בעיניך.
ולבסוף מבקשת מאיתנו לפרש את המצב.
לצערי, כמה שהיינו רוצים לעזור, לא תהיה לך שום דרך אחרת להכיר אותו ואת האישיות ה'אמיתית' שלו מלבד לפגוש אותו מספיק פעמים ולראות איך הוא מדבר ומתנהג בזמן אמת.
כלומר, כשאין לו את האפשרות לווסת את התגובות שלו.
לדעתי, בסופו של דבר זה תלוי רק בך וברצון או בסקרנות שלך להכיר אותו.
אם הוא מספיק מעניין בעיניך לא הייתי נתפל לקטנות והייתי נפגש איתו רק כדי לראות מה יקרה הלאה.
אחרי הכל, תמיד תוכלי לגלות שאין לך שום עניין בו או שהוא אהבת חייך האבודה.

turangaleela1

New member
נראה שאת נפגעת וזה הזמן לחתוך

בכל מקרה גם אם יהיה ביניכם משהו זה אף פעם לא יהיה מה שאת מחפשת (אם הבנתי נכון) ותמיד תצאי פגועה. כי הוא נשוי. וזה אומר שיש לו סדר עדיפויות מסוים בחיים ותמיד היא תהיה ראשונה. תמיד.

הקטע שלו

הוא לפלרטט עם מישהי שהיא לא אישתו, להנות מהתחושה/פנטזיה שהוא נחשק ע"י אישה אחרת. נשמע שכרגע אין לו שום כוונה שזה יהיה יותר מזה.
&nbsp
השאלה היא האם זה מספיק לך?
זה שאת לא מעוניינת בזוגיות לא בהכרח אומר שאת צריכה מישהו שקיים רק בוירטואליה..

שימי לב שאין לה בעיה עם הבגידה או ציפייה שיעזוב

להפך, הבעיה שלה שהוא לא בוגד איתה למרות שהיא כן רוצה לממש ולהיפגש איתו.

כדאי לחשוב פעמיים

לפני שמפתים גבר נשוי או אישה נשואה. לא צריך לממש כל פנטזיה שיש ולפעמים טוב שכך.
לא שאני דתיה, אבל אני מאד מאמינה בדיבר, " אל תחמוד את אשת רעך". זה עניין של מוסר, מצפון וערכים. למה להרוס משפחה???
יש מספיק גברים בעולם. תעזבי בשקט את הגבר הנשוי והמבולבל ותפסיקי לפתות אותו. מה שאת עושה זה חטא גדול מאד. על פי היהדות, חל איסור חמור בנושא ומי ששוכב עם אדם נשוי, סופם להגיע לגיהנום.

Sharoman

New member
מצד שני אם היא גם ככה לא שומרת מצוות מה יש לה להפסיד?

המחשבה שגברים חלשים כל כך שלא מסוגלים לעמוד בפיתוי של אישה זרה אמנם דיי אידיאליסטית אבל מאוד עצובה.
הוא לא נשוי מאתמול, ולא מדובר בשידוך שהוא נדחף אליו.
הוא שם מבחירה ובמודע ועם היכולת להפסיק או לסיים את הקשר בכל שלב.
אם הוא בוחר לנהל את השיחות האלו איתה אין שום דבר שיעצור אותו לנהל אותן עם אחרות (אפילו במקביל).

נ.ב
ליהדות אין מושג של גיהנום, אלא של טיהור חטאים לפני הכניסה לגן עדן...

A לוןA

New member
איך אני מת על ההצטדקויות האלו

מישהו ביקש פה את דעתו של מישהו לגבי בגידות ומוסר?
&nbsp

למעלה