לא סגור על עצמי..

לא סגור על עצמי..

הייתי קצת במחשבות בימים האחרונים... על זוגיות ומה שמונע ממנה להתרחש.

היו לי הרבה אנשים במהלך החיים שסימנתי אותם כפוטנציאלים לזוגיות. כמה מהם אפילו סימנו אותי ככה בחזרה.

מה שאני הולך לדבר עליו פה הוא הfriend zone.

אני לא בוטח מהר באנשים ואם אני בתקווה שמישהו יהיה בן זוג שלי. אני רוצה לראות שהוא חבר לפני הכל. שאני יכול לבטוח בו לפני הכל ושאני מאוהב בו לפני הכל.

העסק הוא כזה:
אני מכיר בנאדם.. אנחנו נדלקים אחד על השני.. אני דוחף אותו בכח לfriend zone בשביל ש"יוכיח" לי שלפני פרטנרים לסקס אנחנו קודם כל חברים.

משמע.. לא מאפשר יותר מידי מגע ומציין בפניו שאני רואה בו חבר ומוריד מהוייב של סקס וזוגיות.

אני דוחק אותו לfriend zone ואז לבנאדם השני פשוט יורד ממני בקטע הרומנטי-מיני.

אני מודע לבעיתיות שבעניין.. אבל מצד שני אני רוצה לדעת שאני יכול לבטוח בבנאדם לפני שאני נותן לעצמי להיסחף אחריו.. כי וואלה לפעמים הנפילה כואבת מידי.

אולי פשוט לא הגיע המישהו הנכון שהתאים לו חברות לפני סקס ורומנטיקה.. ואולי הם פשוט כולם אנושיים ויש משהו בתהליך אצלי שאני צריך לשנות.

לדעתכם יש דרך לגרום לעצמכם לצלול לזוגיות עם בנאדם בביטחון בלי להכניס אותו לfriend zone?
מובן לי שהחיים הם הסיכונים שאנחנו מוכנים לקחת בהם.. אבל לא בא לי להיפגע.. בדוק יש איזושהי דרך ביניים שאני מפספס..

מה דעתכם?
איך זה עובד אצלכם/ן? גם לכם חשוב לאהבה וזוגיות תבוא מתוך חברות לפני הכל?

גם מבחינת ההרגשה..

אני מאוהב בו? אני מתגעגע אליו? אני ארצה להכיר אותו למשפחה?
&nbsp
&nbsp
זה פעם כן ופעם לא..
&nbsp
זה נורא לא קבוע אצלי ומשתנה די הרבה.
&nbsp
הייתם נכנסים לזוגיות לפני שיש אהבה?
&nbsp
יעני ככה מעלים את הפוטנציאל לאהבה אני מניח.. אבל מוזר להיות עם מישהו בזוגיות שלא אוהבים.. כשעוד מסתכלים מסביב לחפש את האהבה של החיים שלכם, לא?

dori78

New member
יש לך איזה שהם קשרים חברתיים? קבוצות שאתה משתייך אליהן?

נראה לי שמה שאתה זקוק לו זה מסגרת חברתית נינוחה, שתאפשר לך להתרשם מאנשים
ולהחליט אם אתה מעוניין או לא מעוניין לעבור איתם לקשר רומנטי, בלי לחץ מיותר.

יש לי הרבה חברים..

תמיד אני נתפס בתור בנאדם נורא חברותי..
&nbsp
חברים קרובים קרובים גם יש אבל פחות.. (נעלמים מידי פעם אל עולם הזוגיות חח)
&nbsp
אממ.. הבחורים האחרונים שיצאתי איתם היו מתוך הקבוצה של החברה.. טוב לפחות רובם.. אבל אני עדיין לא סגור על עצמי.
&nbsp
היה אחד שהייתי איתו בחצי קשר במשך חודשיים.. אבל עדיין לא הייתי סגור על עצמי לגביו.. ולא רציתי להגדיר את עצמנו בזוגיות.

White Knight1

New member
נדמה לי שיש לי את אותה הבעיה

אין לי יותר מדי תשובות בשבילך לצערי, כי גם אני הייתי בבעיה דומה.

אצלי זה מגיע ממקום של להרגיש בנוח עם אותה בחורה, יהיה לי קשה להרגיש בנוח עם מישהי שאני לא מכיר, אבל ברגע שאני מתחיל להכיר מישהי ממסגרת מסויימת ולהפגש איתה שוב ושוב ושוב (לא למטרת זוגיות, אלא מפגשים חברתיים) ואנחנו נהיים ידידים *ממש* טובים ברמה שאני מספר לה הכל וזה, אני כבר מתחיל ממש להמשך אליה ולהרגיש שזהו הרגע להיות יותר מידידים - אני כבר בתוך ה-friendzone.

זה כבר קרה לי בעבר, סיפרתי לה מה אני מרגיש כלפיה, אמרה לי שהיא צריכה לחשוב על זה וחזרה אלי אחרי שבוע ודחתה אותי.. לאחר מכן הייתה תקופה של כמה חודשים שלא דיברנו ואז חזרנו שוב להפגש, היא סיפרה לי שבשבוע שהיא חשבה על זה - זה היה מאוד קרוב.. ז"א כמעט היינו ביחד, זה גרם לי להרגיש טוב איפהשהו.. אבל הרגשות שלי לא נעלמו כלפיה, זה הכניס אותי למצבי רוח מאוד ירודים, לא יכולתי להתרכז בלימודים, לא היה לי חשק לכלום.. עד שבסוף אמרתי לה שאנחנו לא יכולים להפגש יותר, ועד כמה שזה היה קשה זו הייתה הבחירה הנכונה, עדיף מהרבה מאשר להשאר ידידים ולהפגש כל הזמן בזמן שבפנים אתה רוצה אותה אבל מבחינתה אתה בכלל כמו אח בשבילה.

האם ה-friendzone זה משהו שעלול לקרות עם כל אחד\אחת? אין לי תשובה לזה.. אבל זה סיכון.

למעלה