לא סוחרים לפני "ארוע" (כל ארוע?)

תָּמִיר

New member
לא סוחרים לפני "ארוע" (כל ארוע?)

קיים כלל שאומר שלא רצוי לסחור כשעה לפני "ארוע אדום" של מטבע מסוים בו אתה סוחר כחלק מצמד. ואני שואל: האם כל "ארוע אדום" בכל מטבע שהוא מפעיל את הכלל הזה? או רק אם הארוע הוא באחד ממטבעות הצמד בו את/ה סוחר? לדוגמא: נניח שאתה סוחר על יורו-דולר ובעוד שעה יהיה "ארוע אדום" נניח על הפאונד הבריטי. האם גם אז רצוי שלא לסחור על היורו-דולר החל משעה לפני הארוע על הפאונד? או שרק אלו שסוחרים על צמדים בהם כלול הפאונד אמורים להתייחס ולהפסיק לסחור בטווח הזמן האמור? אשמח לשמוע דעות בנושא זה, תָּמִיר

rafipips

New member
אין מדע מדוייק , רק אתה יכול להחליט .....

כמה סיכון אתה רוצה לקחת בעסקה . כמעט בכל פעולה בחיים יש מרכיב של הימור . ובוודאי בעסקאות מטח . אם מרכיב ההימור שלך בעסקה הוא 20% . בזמן הודעות הוא גדל ל 50% . ולפעמים גם הודעות פושרות יכולות להניע שוק . לסיכום : השאלה אם אתה מאלה שממלאים כפולים ומשולשים בטוטו . אני אישית : לא מסתכל בכלל על הודעות , ברגע שאני מסתכל זה מפתה אותי לתת כל מיני עתידיות . אני סוחר באופן רגיל ביותר , וזה מוכיח את עצמו , ברוב המקרים ההודעות לטובת עיסקאותי הפתוחות .

amirvx

New member
עדיף שלא

מסוכן מאוד, בייחוד במט"ח. האפשרות שלך לגדר את הפוזיציה לא הכי אידיאלית כיוון שבהודעות עם השפעה גדולה נפתחים המרווחים ואז אתה יכול להמחק.

למעלה