לא סולח, אבל עדיין אוהב.

גהינום

New member
לא סולח, אבל עדיין אוהב.

מ. מתוקה... אני יודע שזה לא הדרך לכתוב לך אבל בכל זאת אכתוב. אני לא סולח לך על כל מה שפגעת בי. את יודעת שאת היחידה בעולם שמכירה מקרוב מה עבר עובר עלי כל הזמן, נתת לי להרגיש שאת אוהבת אותי, וזה נתן לי קצת שמחת חיים, לדעת שיש לי למה לחיות.... אבל למה בגדת? האם לא היה יותר טוב שתגידי לי שאת לא אוהבת אותי יותר? .... כשאמרתי לך שאני עדיין אוהב אותך, התכונתי לזה ואני עדיין עומד מאחורי כל מילה, למה? אני לא יודע...בעצם אני כן יודע, כי אז כשאהבת אותי עדיין היה לי חשק לחיות.... ועל זה שגרמת לי לאבד אימון באנשים, גם על זה לא אסלח, לא סולח, אבל עדיין אוהב. חי בגהינום.

א נ י ה 1

New member
לפעמים

גהנום, נראה לי שכדאי להמשיך הלאה. אני בטוחה שהיא לא התכוונה להרע. ואם אי אפשר לסלוח , אז לפחות לנסות לשכוח. אם תתן לזה לקרות, סביר להניח שתמצא מישהי אחרת שאתה שתאהב. בהצלחה.

אני.

New member
לא סולח ועדיין אוהב..

כל כך מוכר , כל כך נוגע.. יש דברים שקשה לסלוח,יש דברים שלעולם לא מוחלים. איך שינאה ואהבה משחקים בך..

מצוטטת

New member
מוקדש לך ....גהינום ולכל הכואבים../images/Emo42.gif

זה לא מקורי שלי אבל מתאים....... לסלוח למישהו על שעשה לנו נזק שפגע בנו והוריד אותנו מדרגה זהו דבר בלתי אפשרי. הדרך היחידה לסלוח על פגיעה כזו היא לחשוב שהיא לא הורידה אותנו, אלא חשפה את רמתנו האמיתית. (סימון וייל) ושם גם אני ....... מכל ה-

למעלה