לא ספרים ודיסקים משומשים

Marks103

New member
קצת ../images/Emo32.gif תוכנית ישנה

אני יודע שזה קצת לא קשור, אבל אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי... שלום. בערך לפני 15-20 שנה היתה תוכנית של שעתיים של טוביה צפיר ורבקה מיכאלי ששמה היה כנר על הגג (או טוביה על הגג, אינני זוכר). שניהם חיקו המון פוליטיקאים, כשרגעים האדירים של התוכנית היתה שיר משותף של פרס ושמיר "i'm singin in the rain" וכמובן השיר הידוע "עם אחד עם שיר אחד" שבו טוביה חיקה המוווון פוליטיקאים. היתה תוכנית אדירה, מעין ספיישל שכזה. היה לי אותו מוקלט, אך אבוי, הוא אבד....אם למישהו יש את התוכנית, מוקלטת, אני אשמח לעותק, כמובן בתמורה לפיצוי כספי הולם. חפשו אותי במסר פרטי, בבקשה. תודה מראש!!

bertie

New member
שלום יש לי שאלה

אני רוצה לקנות את WOODSTOCK 1994 אבל אני לא מוצא ב DVD אלא רק בווידיאו. יש עוד אתרים חוץ מ AMAZON שמוכרים כאלה מוצרים ישנים? תודה וחג שמח גם אם אין חג...

עד כמה שידוע לי ../images/Emo42.gif

הוא עוד לא יצא לקולנוע בישראל אז יקח קצת זמן עד שהוא יגיע לוידאו/די וי די. [אלא אם דברת על דרכים לא חוקיות להשיג את הסרט, וזה כבר משהו אחר]

פּלפּל

New member
אנא פנה לפורום סרטי DVD

תוכל לפרסם שם בלוחות בקשות לקניה ולמכירה. כאן אנו עוסקים בספרים ובתקליטים/דיסקים.

פּלפּל

New member
אנא פנה לפורום סרטי DVD

תוכל לפרסם שם בלוחות בקשות לקניה ולמכירה. כאן אנו עוסקים בספרים ובתקליטים/דיסקים. תודה.

פּלפּל

New member
אנא פני לפורום סרטי DVD

תוכלי לפרסם שם בלוחות בקשות לקניה ולמכירה. כאן אנו עוסקים בספרים ובתקליטים/דיסקים. תודה.

למעלה