לא סתם פתחתי שרשור חדש.

לא סתם פתחתי שרשור חדש.

ההודעה הזו מיועדת לכו-לם, ואם היא היתה מופיעה כתגובה אז היה נוצר הרושם שאני פונה ספציפית למישהו. אז הנה: חברים יקרים, אני יודע שמאוד אכפת לכם ממה שקורה כאן, ואפילו קראתי כל מילה ומילה בדיונים (הלגיטימיים לחלוטין, בעיני) שעוד מתנהלים להם עכשיו. אבל למה להתעצבן? למה לרתוח? למה להיות בקריזה? ואם משהו בפורום, בניהולו, בצורת החשיבה שלו או בהודעה מסוימת פגע בך - למה לא להגיב לעניין, בנימוס, אפשר אפילו עם חיוך... למה לתקוף אישית את הכותב ולא להתרכז בלהתייחס לכתוב? חברים - קצת אורך רוח, קצת סבלנות, סגנון פחות עוקצני ומריר ותראו איזה יופי של שרשורים ירוצו כאן. רוב הטענות שקראתי בדיונים החמים כאן מעניינות, מעוררות מחשבה ושוב - מאוד לגיטימיות. בואו לפחות נשאיר את הדיון ברמה, בלי ירידות אישיות, עקיצות וזריית-חול. אוטוטו יום כיפור חברים, לא יפה ככה לפתוח פנקס. גמר חתימה טובה לכו-לם

ליאן.

New member
מעריכה את הרצון הטוב, נער

אבל אני מבקשת בכל לשון של בקשה שלא להעלות ביקורות בפורום. לשם כך יש את תיבת המסרים שלי ו/או הנהלת תפוז. זאת לא הצורה לפתור בעייה כלשהי, זה לא תורם לאיש בשום צורה שהיא ורק מעורר התלהמויות, סיכסוכים ובלאגנים נוספים. חלאס, נמאס לכולם. בבקשה כבדו את בקשתי הפשוטה.

הכל תלוי באיך מעבירים את הביקורת

אם באים ובצורה עניינית מביעים דעה, מנמקים, לא יורדים לפסים אישיים ואפילו מוסיפים
בסוף - אני חושב שביקורת כזאת ראויה ואף חובה שהיא תהיה על גבי הפורום, כי זאת במה ציבורית וחשוב לאנשים לחלוק את מה שיש להם בראש בנושא "פורום" בדיוק כמו שהם חולקים את מחשבותיהם בנושא "סינגלס". (ביקורת על ראש הממשלה, לדוגמא, לא נראת לי לגיטימית כאן, ביקורת על סגנון כתיבה או ניהול - ושוב, אם היא בצורה מנומסת - אחלה). בקיצור, שוב אצוטט את מי שזה לא יהיה שאמר: דברי חכמים - בנחת נשמעים אז אני מחדד את הבקשה שלי: חברים, יש לכם ביקורת - תנסו לכוון גבוה, לא נמוך. חבל שבמקום דיון ענייני יהיו כאן "התלהמויות, סכסוכים ובלגאנים נוספים" כדברי המנהלת, וכאן אני מסכים איתה בקטע של "די לבלגאנים ולהתלהמויות". ביקורת כן - כסאח לא. זה מה שאני אומר.

ליאן.

New member
דעתך ידועה

אבל בין ביקורות וכסאח קשה להפריד. בשלב זה, אין זה המקום לביקורות. תודה.

גם דעתך ידועה

ואני מאמין שאפשר להפריד, אחרת לא הייתי טורח להפציר בכולם לעשות את המאמץ. נחכה ונראה, אם כן.

למעלה