לא עבדו, 2 קישורים שהעתקתי למסר ששלחתי לפני פחות משעה
N nnn fox New member 11/12/17 #3 אני לא שלחתי מסר אלייך. במסר אישי ששלחתי ל1 הבלוגרים הכנסתי 2 קישורים [בשיטת העתק-הדבק] ו2 הקישורים לא פעלו [וגם לא שינו את צבעם לכחול.היו בצבע של שאר הדברים שכתבתי.]
אני לא שלחתי מסר אלייך. במסר אישי ששלחתי ל1 הבלוגרים הכנסתי 2 קישורים [בשיטת העתק-הדבק] ו2 הקישורים לא פעלו [וגם לא שינו את צבעם לכחול.היו בצבע של שאר הדברים שכתבתי.]
ה הנהלת הבלוגים New member 12/12/17 #4 הי פוקס, מבדיקה שערכתי עולה כי כאשר מדביקים>> קישור בהודעה פרטית במסר הוא אכן לא הופך לכחול ו-קליקבילי אך לאחר השליחה הנמען כן מקבל את הלינקים כחולים וניתן להקליק עליהם. אשמח שתשאל את הנמען שלך אם קיבל את הלינקים כראוי- אם יש לך אפשרות לבדוק את זה. שרון
הי פוקס, מבדיקה שערכתי עולה כי כאשר מדביקים>> קישור בהודעה פרטית במסר הוא אכן לא הופך לכחול ו-קליקבילי אך לאחר השליחה הנמען כן מקבל את הלינקים כחולים וניתן להקליק עליהם. אשמח שתשאל את הנמען שלך אם קיבל את הלינקים כראוי- אם יש לך אפשרות לבדוק את זה. שרון
N nnn fox New member 12/12/17 #6 שרון, אני מעריך את מסירותך. בלי מרכאות. אבל... ניסיתי כרגע לשלוח קישור במסר לעצמי, וכמו שמוטי כתב, הקישור לא עבד גם ב"דואר נכנס". לשלוח לך קישור במסר? לניסיון לבדוק האם הוא יעבוד? שיהיה חג חנוכה שמח
שרון, אני מעריך את מסירותך. בלי מרכאות. אבל... ניסיתי כרגע לשלוח קישור במסר לעצמי, וכמו שמוטי כתב, הקישור לא עבד גם ב"דואר נכנס". לשלוח לך קישור במסר? לניסיון לבדוק האם הוא יעבוד? שיהיה חג חנוכה שמח