לא עברתי טסט שלישי

student 10

New member
לא עברתי טסט שלישי

היי לכולם,
אני חדשה בפורום :)
אני כבר כשנה וחצי לומדת שיעורי נהיגה על רכב אוטומטי. לקח הרבה זמן עד שהמורה נהיגה שלי היה מוכן להגיש אותי לטסט.
אתמול היה לי טסט שלישי יצאתי בתחושה מעולה וחשבתי שאני יעבור את הטסט. הטעות היחידה שהיתה לי במהלך הטסט הייתה שפעם אחת במהלך הטסט הייתי צמודה לרכב חונה מימין והטסטר הסיט את ההגה והחזיר אותי לנתיב. בשאר הדרך הרגשתי שנהגתי טוב - נתתי זכות קדימה כשהיה צריך ושעשיתי את הפניות שמאלה בצורה נכונה :)
היום המורה נהיגה בישר לי שלא עברתי את הטסט- ירדו לי דמעות והייתי נורא עצובה. כי הייתה לי תחושה טובה שעברתי...
לפעמים בא לי לוותר על כל הסיפור הזה, אבל אני אומרת לעצמי שחבל לוותר ולהרים ידיים כי זה כל כך קרוב...
כדאי לי לקחת שיעורים לקראת הטסט הבא?
רציתי לשמוע מילות עידוד ולשאול את המנוסים בינכם עצות להצלחת הטסט הבא , תודה :)

mark211

New member
לא לוותר

אל תוותרי לעצמך מאמץ אחרון וכן לקחת שעורים
וכן אני יודע שזה עולה כסף אבל אין מה לעשות לנהוג זו אחת מהפעולות שלא ניתן ללמוד בבית
חייבים לצאת ולתרגל תחשבי על זה כך שזו השקעה לחיים אז תני עוד מאמץ ובתקווה שזהו המאמץ האחרון

ותוכלי לעדכן כאן בפורם שעברת

בהצלחה

commandooo

New member
טסט שלישי זה לא נורא

הממוצע זה בין 3-4 עפ"י נתונים רשמיים (ברור כששואלים כל אחד מוריד...).

ravidmos1

New member
תשובה

אכן לא נעים להיכשל בכל מבחן שאנחנו עושים בחיים ובעיקר בטסט שמשקיעים זמן כסף וכמובן מחכים לרישיון המיוחל .
אבל אסור! לך לוותר כבר השקעת זמן ולא מעט כסף ורישיון נהיגה זאת השקעה לכל החיים, למרות שאת מוציאה את הכסף נקודתית עכשיו.
לגבי השעורים הצעתי אלייך היא לעשות שיעור עד שתיים ( תלוי ביכולתך הכלכלית ) עד שתקבלי תאריך לטסט ובשע האחרון לפני הטסט לבצע 2-3 שעורים ברצף .

מקווה שעזרתי ותהיה אופטימית את תעברי ! ! !

רביד - מורה לנהיגה בראשון נס ציונה והסביבה 054-6269924 .

אני עברתי טסט רביעי..

אני מבטיחה לך שבשנייה שעוברים שוכחים את כול הייאוש והתסכול וזה באמת שווה את זה. אני הרגשתי זוועה אחרי שניכשלתי בטסט שלישי. המורה שלי אמר לי לקחת עוד שיעורים אבל אבא שלי אמר לי שמספיק לקחת 2 שיעורים כי אני יודעת לנהוג ואכן - עברו חודש וחצי בין טסט לטסט, לקחתי 2 שיעורים ועברתי.
בהצלחה :)

student 10

New member
תודה על העידוד

אני חייבת להמשיך... כי אני מאוד רוצה את זה :)
זהו עכשיו אני צריכה לחכות לתאריך לטסט הבא ובין לבין אני יעשה שיעורים...
מקווה לבשר שעברתי את הטסט הרביעי

אני עברתי טסט רביעי

והייתי בטוחה שלא עברתי אותו ובסוף המורה שלי התקשר להודיע שאני היחידה מהתלמידים שלו באותו יום שעברו

לי לקח 4 שנים.. עם המון המון הפסקות והחלפת מורים..גם ערים שונות עברתי על הדרך..
בפעם הבאה תנסי להיות רגועה.. אל תספרי לאף אחד אבל לאף אחד על הטסט! וכמובן תקחי שיעורים לפני הטסט.. אני הייתי ממליצה לקחת שיעור אחד לפניו(אל תקחי כפול כי את רק תתעייפי)
אם אני עברתי, כל אחד יכול :)

שיהיה המון בהצלחה

commandooo

New member
כמו שאמרתי זה הממוצע בערך

פשוט ששואלים אנשים כל אחד משקר ואומר 1-2

למעלה