לא עוזר!

Maya neporiaN

New member
לא עוזר!

בוקר טוב! מעצבן... יש לי עור פנים שמן...באסה לי ביותר... אני בן אדם ששם מייקאפ ואיפור וכל הבלאגן ולפמים אני צריכה לוותר על איזור המצח והאף כי הוא פשוט מתקלף ויבש וזה מגעיל! זה ממש מציק במראה! ניסיתי קרמים לפנים..אבל הם שמנוניים! מזה נותן לי? כלום! זה פשוט לא עובר! מה יהיה?!

0 אור 0

New member
לא בדיוק תרופת סבתא

הי מיה, יש הרבה מאד סדרות מצויינות לטיפול בעור שמן - לאו דוקא יקרות. המלצה ראשונה שלי היא לעבור לניקוי הפנים בשמן הידרופילי - שיאזן לך את העור וימנע היווצרות של עור מתקלף ויבש. כמו כן מומלץ וחשוב לשים על הפנים קרם לחות מתאים מתחת למייקאפ, וקרם לילה - הקרמים צריכים להיות מותאמים אישית לעורך כך שלא יהיו שמנוניים מדי ויטפחו את עורך. אני ממליצה לך מאד להיעזר בקוסמטיקאית טובה שתתאים לך מוצרים שיתאימו בדיוק לעורך (ולפעמים זה לא קולע בפעם הראשונה, אז אפשר להחליף). יועצות היופי בחנויות לא תמיד ידעו/ירצו להתאים מוצר לעורך . לעתים קרובות הן דוחפות מוצרים יקרים מדי, או מוצרים שעליהן הן מקבלות עמלה גבוהה יותר. את יכולה להיעזר גם בפורום יופי וטיפוח אישי באשר להמלצות על מוצרים ספציפיים - כאמור, כל דבר צריך לבדוק על עורך באופן אישי

עלעל1

New member
בקשר לשמן הידרופילי

האם הוא מיועד לכל סוגי העור?. לי יש עור רגיל עם נטייה לשומניות באיזור הטי ואני לא יודעת אם זה מתאים לי או לא. הוא נשמע לי פתרון מצויין בכך שגם מסיר איפור וגם מנקה את הפנים. (בזמנו הקוסמטיקאית אמרה לי לא להשתמש אך היה נדמה לי שזה מרתיעה שזה 'שמן' אף על פי שאני מבינה שזה לא שמן ממש.

0 אור 0

New member
מיועד לכל סוגי העור - כן

מתאים לכל אחת - לא. אני מכירה המון בנות שהשמן ההידרופילי פשוט הציל אותן: מצד אחד בנות בעלות עור שמן שהניקוי איזן את רמת השומניות בלי לייבש את העור, מצד שני בנות בעלות עור יבש שנהנות מהעור הלח והרווי, ובעיקר מי שיש לה עור רגיש שסובלת מחומרים שיש לעתים בסבוני פנים או במי פנים. מצד שני, כמו כל מוצר קוסמטי, נדרשת התאמה אישית ואולי לך התוצאה לא תהיה מדהימה כמו אצלי ואצל אחרות. כדאי לנסות, כי קודם כל זהו מוצר מאד נוח לשימוש (פשוט שמים מעט מים ביד לתוכם שופכים מעט שמן הידרופילי ושוטפים עם זה את הפנים כמו עם סבון) ושאינו מזיק.

למעלה