לא התגייסתי כמתנדב
התגייסתי כחייל רגיל לפני כמעט שנה, ולפני כמעט חצי שנה סיימתי את הקורס - ספציפית הקורס שלי היה 4 חודשים, אבל בדרך כלל הוא יותר קצר (3 וקצת). ולפני בערך חודש הורידו לי לפרופיל מיוחד של מתנדבים. במקרה יש לי קרוהן, המחלה המקבילה לשלך.
זאת אומרת שעשיתי שמירות, עשיתי תורנות מטבח, עשיתי עבודות רס"ר ועשיתי נקיונות כל בוקר, ובתקופה הזו כבר סבלתי מכאבי בטן ומשלשולים - פשוט לא אבחנו לי מה יש לי. אבל אני חייב לומר שהקורס היה מדהים, נקשרים ממש לאנשים - אתה מבלה איתם יותר מעם המשפחה שלך. לא הייתי מחליף אף דקה בקורס, וכמובן גם לא את השמירות וכל התורנויות, כי זה חלק מהגיבוש. אני שומר על קשר עם רוב החברים שלי מהקורס.
כמה טיפים:
-תאכל אוכל ביתי בלבד! האוכל בבה"ד 7 אסון, רוב הזמן ג'אנק פוד וזה גרם לי להחמרה מהירה של המחלה.
-אם אתה עושה בסיס סגור בקורס, אז אין מניעה גם לסגור שבת. אני מאמין שלא יכריחו אותך, כי יש לך פטור מנשק אז אין סיבה שתישאר. אבל אפילו אם תסגור שבת אחת עם כולם, זה יקרב אותך יותר לכולם. שבת זה הזמן להתגבש עם כולם, ותכלס? זה הכי כיף בעולם. אתה גם תרגיש יותר טוב עם עצמך אם תסגור עם החברים שלך מהקורס. קצת מבאס שהם נטחנים בשמירות ואתה בבית למשל. אז אם תסגור איתם, זה יהפוך אותך קצת יותר לחלק מהם.
-תשמע הרבה את השם בן שושן, בטח כבר אמרו לך. זה הרס"ר מחנה. לא להיבהל
וזהו. שיהיה המון בהצלחה, תהנה מכל רגע! זה החלק הכי כיף.