לא עונים בתא מתנדבים

d9777834

New member
לא עונים בתא מתנדבים

שלום! אני מנסה לתפוס את התא בטלפון ובמייל כבר שבועיים ואין שום מענה..
אני מתגייס ב26.6 ואני רוצה מהם כמה פרטים!

נ ו ע ה 12

New member
היי

מחר מתקיים גיוס מתנדבים ואפשר להבין שהם קצת עסוקים לקראת היום הזה (ובמיוחד שהחודש יש 2 גיוסים), תנסה שוב מחר. :) אגב, מאז שהתא הפך למדור מספרי הטלפון השתנו. ניסית במספרים האלו?
טלפון: 03-7387157
פקס: 03-7387206 (יש לוודא קבלת הפקס במספר הנ"ל)
(מייל: [email protected])

ע"פ מה שנמסר לי מהמדור לגבי תאריכי גיוס למתנדבים, אין גיוס ב-26.6... בכל אופן אם יש שאלות שאתה חושב שנוכל לענות לך עליהן אתה מוזמן לשאול אותן כאן. יש אפילו סיכוי שנציגי המדור יענו לך כאן, הם חזרו להגיב בפורום.

d9777834

New member
אהלן

אני מתגייס בגיוס פרטני ב26.6 לקורס טממ בחיל תקשוב.

battlefield

New member
בהצלחה

קורס מצוין. הקורס הכי טוב בבהד 7, גם אני עשיתי אותו. באיזה תנאים תעשה אותו? אני מניח שבסיס סגור זה חייב להיות, אבל מה לגבי תורנויות שמירה, נקיון ומטבח?

d9777834

New member
תודה

סוף סוף מישהו שעשה את הקורס מלא זמן חיפשתי.. מתי התגייסת ? התגייסת כמתנדב? איך היה הקורס? כמה זמן? (סליחה על החפירה)...יש לי פטור משמירות, תורנויות והרמת משקל כבד וכמובן כמו כל מתנדב אני מאמין שלא אעשה שבתות בבסיס. ויש לי עוד כמה סעיפים רפואיים בקשר למחלה שלי (קוליטיס כיבית)

battlefield

New member
לא התגייסתי כמתנדב

התגייסתי כחייל רגיל לפני כמעט שנה, ולפני כמעט חצי שנה סיימתי את הקורס - ספציפית הקורס שלי היה 4 חודשים, אבל בדרך כלל הוא יותר קצר (3 וקצת). ולפני בערך חודש הורידו לי לפרופיל מיוחד של מתנדבים. במקרה יש לי קרוהן, המחלה המקבילה לשלך.
זאת אומרת שעשיתי שמירות, עשיתי תורנות מטבח, עשיתי עבודות רס"ר ועשיתי נקיונות כל בוקר, ובתקופה הזו כבר סבלתי מכאבי בטן ומשלשולים - פשוט לא אבחנו לי מה יש לי. אבל אני חייב לומר שהקורס היה מדהים, נקשרים ממש לאנשים - אתה מבלה איתם יותר מעם המשפחה שלך. לא הייתי מחליף אף דקה בקורס, וכמובן גם לא את השמירות וכל התורנויות, כי זה חלק מהגיבוש. אני שומר על קשר עם רוב החברים שלי מהקורס.
כמה טיפים:
-תאכל אוכל ביתי בלבד! האוכל בבה"ד 7 אסון, רוב הזמן ג'אנק פוד וזה גרם לי להחמרה מהירה של המחלה.
-אם אתה עושה בסיס סגור בקורס, אז אין מניעה גם לסגור שבת. אני מאמין שלא יכריחו אותך, כי יש לך פטור מנשק אז אין סיבה שתישאר. אבל אפילו אם תסגור שבת אחת עם כולם, זה יקרב אותך יותר לכולם. שבת זה הזמן להתגבש עם כולם, ותכלס? זה הכי כיף בעולם. אתה גם תרגיש יותר טוב עם עצמך אם תסגור עם החברים שלך מהקורס. קצת מבאס שהם נטחנים בשמירות ואתה בבית למשל. אז אם תסגור איתם, זה יהפוך אותך קצת יותר לחלק מהם.
-תשמע הרבה את השם בן שושן, בטח כבר אמרו לך. זה הרס"ר מחנה. לא להיבהל ;)
וזהו. שיהיה המון בהצלחה, תהנה מכל רגע! זה החלק הכי כיף.

d9777834

New member
תודה עזרת לי מאוד

אני אישית עשיתי ניתוח לכריתת המעי הגס ובכ"ז עדיין נחשב שאני עם המחלה. אשתדל להביא אוכל מהבית/ לקנות. מקווה שתנאי הנקיון טובים בבה"ד 7 כי זה קצת בעייתי עם המחלה (שירותים וכאלה).
איזה נושאים למדתם בקורס? איפה אתה משרת כיום?

battlefield

New member
הקורס מסווג כסודי

אז אני מעדיף לא לחשוף דברים. תדע כשתלמד.
ואצלי זה סיפור ארוך - אני שובצתי באוגדה 91 בהתחלה ונפלטתי בגלל המחלה.
סביר להניח שאתה תשובץ באיזור המרכז, כי בדרך כלל הבסיסים הפתוחים לקורס הזה הם הקריה או תל השומר.

d9777834

New member
יש לי קרוב לבית

לל המחלה וכבר עשיתי בפיקוד צפון ליד הבית ראיון. כן גם אני עשיתי סב"ט באמת שכחתי שאסור לדבר. תודה על העזרה.

למעלה