לא עונים לי

MaorSwan

New member
לא עונים לי

התקשרו אליי מתל השומר, אמרו שהתיק שלי כבר בשלבי סיום אבל שאי אפשר להתקדם בגלל שחסר מסמך. המסמך ה"חסר" הוא מסמך שהגשתי בהתחלה, מהפסיכיאטרית, שאישרו אותו בלשכת הגיוס אבל בתל השומר החליטו שהוא לא מספיק מפורט, ולכן הייתי צריך לגשת לפסיכיאטרית שוב, לקבלת אבחון. הם הבהירו לי שאם לא אפקסס להם את המסמך תוך שבועיים, התיק שלי יחזור ללשכת הגיוס ויתחיל את כל התהליך מההתחלה.

כמובן שרצתי לפסיכיאטרית, הבאתי את המסמך ופקססתי להם, הבעיה שאין עם מי לוודא את קבלת המסמך. אף אחד לא עונה לי בטלפון, והתקשרתי מיליון פעם. זה המסםר 03-7376110, זה המספר שהבחורה שהתקשרה אליי מתל השומר נתנה לי. מה עושים??? הזמן אוזל! ובבקשה אל תגידו לי "תנסה שוב עד שיענו", כי ניסיתי, אף אחד לא עונה במספר הזה.

Run for a Fall

New member
אהלן

האיום של "התיק יחזור להתחלה" נשמע לי קצת תמוה. לא יודע כמה אמת יש בדבריהם...

בכל מקרה, לגבי ווידוא קבלת הפקס - הייתי מנסה שוב ושוב במספר שקיבלת, לעיתים לוקח להם זמן לענות.

יש לך אפשרות גם לדבר עם מוקד של חיל רפואה ולראות האם יש בידיהם טלפונים נוספים של מדור ברה"ן: 03-9489999
תציין כמובן שאתה מלש"ב מתנדב שביקשו ממך לשלוח מסמכים למדור ברה"ן ואינך מצליח להשיג אותם.

אם גם זה לא מצליח, נסה לדבר עם מדור פרט בלשכת הגיוס שלך (דרך הטלפון של מיטב:03-7388888) או עם מדור מתנדבים (טלפון: 03-7387157), תסביר להם את הבעיה ותראה האם יש ברשותם מספר אחר.

למעלה