לא עושה רושם שזה מעניין מישהו אבל בכל זאת .... דיי גמור ... עכשיו טקסטורות ו RIG ..
3 3Dead New member 14/6/05 #1 לא עושה רושם שזה מעניין מישהו ../images/Emo4.gif אבל בכל זאת .... דיי גמור ... עכשיו טקסטורות ו RIG ..
לא עושה רושם שזה מעניין מישהו ../images/Emo4.gif אבל בכל זאת .... דיי גמור ... עכשיו טקסטורות ו RIG ..
N nissim tr New member 14/6/05 #2 נראה נחמד... האם הרעיון הוא שהוא כולו מכני כזה מתחת לעור/מכנס או שרק הרגליים מכניות?
3 3Dead New member 15/6/05 #5 ירדתי מהרעיון של המכני כרגע ... כי הרגליים לא היו נראות לי מתאימות ... יכול להיות שהוא יסתפק בקצת צנרת שתצא לו מהראש ... נראה.
ירדתי מהרעיון של המכני כרגע ... כי הרגליים לא היו נראות לי מתאימות ... יכול להיות שהוא יסתפק בקצת צנרת שתצא לו מהראש ... נראה.
D Druyanizem New member 14/6/05 #3 אפשר קלוס אפ על הפנים? הגוף נראה מאוד פלסטי... נראה לי שיותר פרטים יעזרו לו. להדגיש את השרירים, לעשות יותר תווי גוף, קמטים במכנסיים...
אפשר קלוס אפ על הפנים? הגוף נראה מאוד פלסטי... נראה לי שיותר פרטים יעזרו לו. להדגיש את השרירים, לעשות יותר תווי גוף, קמטים במכנסיים...
3 3Dead New member 15/6/05 #4 קלוזאפ ..... את הפרטים אני אכניס בטקסטורה כי אני רוצה לשמור על מודל פשוט יחסית. התחלתי את הטקסטור לפנים . בנתיים הולך לא רע ... מה אתה אומר ?
קלוזאפ ..... את הפרטים אני אכניס בטקסטורה כי אני רוצה לשמור על מודל פשוט יחסית. התחלתי את הטקסטור לפנים . בנתיים הולך לא רע ... מה אתה אומר ?
E eldarinn New member 15/6/05 #6 למה לא מתעניינים? ../images/Emo12.gif לא כולם נמצאים פה תמיד כפרה עליך. אני דוקא הייתי עובד על פרטים קטנים לפני הכרזה על סיום.
למה לא מתעניינים? ../images/Emo12.gif לא כולם נמצאים פה תמיד כפרה עליך. אני דוקא הייתי עובד על פרטים קטנים לפני הכרזה על סיום.