לא עידכנתי..ומשום מה בא לי עכשיו...

בשלולית

New member
לא עידכנתי..ומשום מה בא לי עכשיו...

אין לי כוח לפרט את התירוצים שהיו לו לגביי ההודעות שהוא כתב לה. אבל בסופו של דבר אחרי שבכיתי בשיחה איתו וגרמתי גם לו לבכות אח"כ.. אמרתי לו "אתה יודע מה? בוא נפתח דף חדש". והוא הכי שמח בעולם. והיה גם חיבוק מרגש. וגם אמרתי לו שבגלל שבמודע או לא במודע הוא הרס את הקשר ופגע בי בצורה נוראית אז אני חושבת שהוא צריך להיות זה שעכשיו ישקם אותו.והוא הסכים איתי. ומאז הוא יצר קשר מדיי פעם אבל ברגע שהתקשרתי אליו, מאז, הוא לא יוצר קשר. אז עכשיו החלטתי אני, לא ליצור קשר. אבל למה אני לא מפסיקה לחשוב עליו? למה למרות כל מה שהוא עשה לי אני רוצה להיות בחברתו! זה לא שאני רוצה אותו למשהו רציני עדיין, הוא ממש לא מתאים לי וגם שמעתי שיש לו איזו מישהי... אבל אני ממש מתגעגעת אליו.. יצאנו ביום שבת כל החברים מהבורגר. היינו בערך 15 איש. יצאנו לכבודי. כי היום סיימתי לעבוד. והזמנתי גם אותו. וכל כך נהנתי. אני פשוט אוהבת להיות לידו. אין לי מושג מה כל כך מיוחד בו שגורם לי לשמוח כל כך. בכל מקרה, היום אני וחברה שלי רצינו להיפגש לסרט ולהזמין עוד כמה אנשים.. והוא אמר שהוא עייף. וממש התאכזבתי. אני לא יודעת מה יש לי. נהייתי אובססיבית. זה מזה לא מתאים לי! אוף שיגיע הצבא כבר! שבוע וחצי......

נועם m

New member
קודם כל מזל טוב על העבודה ../images/Emo140.gif

אני כל כך מבינה אותך... יש לי אחד בדיוק כזה... והוא מניאק רציני. מתחיל עם כל מה שזז ובשנייה שאין לו במקרה מישהי על הכוונת, חוזר ישר אלי. אבל כשאני יוזמת משהו הוא תמיד איכשהו מתחמק... אני יודעת שהוא חרא של בן אדם, ושהוא פשוט משחק בי, ועדיין אני לא מסוגלת להוציא אותו מהראש. אין לך מה לעשות: תשלימי עם זה שהוא תמיד יהיה "תקוע" בראש שלך באופן כזה או אחר, תשתדלי בכל זאת לחשוב עליו כמה שפחות, והכי חשוב: אל תיזמי דברים כי סתם תתעצבני ותתאכזבי. פשוט תשאירי את היחסים על האש הכי קטנה שאפשר. אל תמנעי ממנו אבל גם אל תחפשי אותו. ואל תתבאסי אם יהיו לך "מעידות" מדי פעם, זה תמיד בר תיקון... בסופו של דבר, נגמלים מהם לגמרי רק כשאחד אחר מופיע...

jdpworld

New member
רק תיקון קטן

זה לא בך שהוא משחק,אלא בעצמו... בדיוק כמו שזו את שמשחקת ברעיון שלו גם שיודעת בפנים שזה לא יעבוד... אנשים ואהבה לא מתערבב.

מיטללל

New member
באמת שיגיע כבר

למרות שנתגעגע לאללה
בנוגע אליו - יאללה, שיתחיל ללמוד לבגרויות. כמה זמן פנוי יש לו

pain is MY love

New member
אני לא ראה אני פשוט מציאותית...

בכל אופן היה טירוף באילת! כמו שרק אני יודעת לעשות
רק שהייתי ילדה טובה אז אין יותר מדיי סיפורי כדורגלנים אילתים..

בשלולית

New member
אני יודעת. כולם אומרים.

אבל אני מתה שיגיע משהו חדש שיעסיק אותי! שבכלל לא יהיה לי זמן לחשוב על כל זה. ואולי אפילו מישהו חדש או כמה מישהוייים... וחוצמזה... אני ממש מקנאה בך שנסעת לאילת. תכננתי נסיעה ביום שלישי בבוקר אבל חברה שלי נזכרה להודיע לי יום קודם שהיא לא מצטרפת.. ואני כמובן, החלטתי שבלעדיה אני לא נוסעת. אז נשארתי בבית ואני הכי מתבאסת ממנה בעולם! ממש איכזבה אותי. ובנוגע לרועי... אתמול בילינו שוב יחד.. כמה חברים מהבורגר.. ואחרי שהוא הלך ונשארנו אני ושתי חברות הן התחילו להתבכיין על מר גורלן.. ואז גם לי נהיה עצוב. וסיפרתי להן כמה שאני מתגעגעת אליו ושאני לא מבינה מה עובר עליי. ואחרי שהתפצלנו כל אחת לביתה, החלטתי להרים אליו טלפון. אמרתי לו ככה "רציתי להגיד לך משהו." הוא שאל אם זה דחוף אז אמרתי לו "לא, אבל פשוט רציתי להגיד לך שאני מתה עליך ושאני נורא מתגעגעת למה שהיה לנו פעם ושכואב לי שהכל נהרס וחבל לי על הידידות המדהימה שהייתה לנו פעם עוד לפני שהכל התחיל." והוא אמר כמה מילים יפות וסיכם את זה ב"מה שלא הורג אותך מחשל אותך" ושהוא חושב שזה עשה לנו רק טוב! ובעודי כותבת את זה הוא שלח לי הודעה לפלאפון
אני שמחה.. מקווה שהוא ימשיך ככה.... עוד שבוע ויום! אני אמות מהתרגשות!!! איחולים?

למעלה