לא עכברא גנב אלא חורא גנב...

mister xy

New member
לא עכברא גנב אלא חורא גנב...

ח"כ ניסים זאב: הזונה אשמה ולא הגבר וזה מצטרף לסדרת אמרי שפר מבית ש"ס על הקשר שבין הומואים ורעידות אדמה ועוד כל מיני שטויות ששכחתי כבר. יש להם לח"כי ש"ס הרבה מה מה ללמוד מהח"כים של יהדות התורה. דבר ראשון, איך שהם עושים הכל בשקט מתחת השולחן ומשיגים ככה הרבה יותר ובסופו של דבר הם קבלו בהסכמים הקואליציוניים הכי הרבה. ובכלל הם לא מתערבים בנושאים שלא קשורים במישרין לכסף, אם זה נושאים בטחוניים, מדיניים, כלכליים, חברתיים, איכות הסביבה ועוד. פעם היה להם את אריה דרעי שבמשך כל תקופת כהונתו השכיל ללכת בין הטיפות ולהמנע מפרובוקציות. אבל במקום ללמוד ממנו הם מעדיפים להיות תלמידים של מר"ן עובדיה יוסף שמשום מה שכח את מאמר חז"ל "סייג לחכמה שתיקה"

שקר גס.

בואו ונבדוק מה הלשון המדויק שלו: "לפעמים הגבר הוא הקרבן, אם האשה מפתה אותו.העונש צריך לחול גם על הלקוח וגם על הזונה". ובוא ונבחן את המשפט הזה לעומק. קודם כל הוא התחיל המילה "לפעמים".ז"א שהוא לא מדבר על רוב המקרים, אלא על מקרים מסוימים בהם האשה מפתה את הגבר. והוא השתמש בעוד מילה "אם" ז"א אם מדובר במקרה בו גבר תמים הלך ברחוב, ואשה ניגשה אליו ופיתתה אותו. ועוד הוסיף "העונש צריך לחול גם על הלקוח וגם על האשה".ז"א הח"כ כלל לא מסיר אחריות מהלקוח אלא בנוסף לגבר הוא מטיל אחריות על האשה. לסיכום כאשר קוראים את המשפט רואים שהח"כ במפורש אמר דברים אחרים לגמריי ממה שפותח הקישור מעליל עליו. אבל אני כלל לא בא הטענות לפותח הקישור.כי אני בטוח שהוא בעצמו לא שם לב מה הח"כ בדיוק אמר. אני בא בטענות לYNET.שאמנם ציטטו את דבריו כפי שהוא אמר אותם אך הוציאו אותם לגמריי מהקשרם כפי שרואה כל מי שבוחן את המשפט בדייקנות.הם בעצם גורמים שאף אחד לא ישים לב מה הח"כ באמת אמר אלא יטעו כפי שטעה פותח השרשור.

mister xy

New member
הפעם נראה שאתה צודק

זה נראה כמו "מזוייף מתוכו" (אם אתה יודע מה זה) ואני ממש מתפלא ש-Ynet עשו כזאת כותרת.

מה פתאום לאסור את תעשיית הזנות בכלל?

אם לאשה אין דרך אחרת להתפרנס והיא עושה זאת מרצון אז מה הבעיה?

senhadrin

New member
מה הבעיה? תגיד אתה נשוי?

ואם כן ,תנסה לשכנע את אישתך שתתיר לך ללכת לפרוצה? את כמה אחוזי גירושין יש בגלל הזונות הללו כל גרוש ורבע מתגרש בגלל הפרוצות .אני תמוה שלא ידעתה את זה! וזה לא קשור בכלל לדת,אלה להיות נאמן לאשתו

אולי זה מה שאומרים בישיבה

אבל זה קשקוש בדיוק כמו כל סיפורי המופתים שהרבי שלך עשה... נראה לי להתגרש בגלל זונה זה הסיבה הכי אינפנטילית..... בנוסף זה גם לא ענינינו, אם בן אדם רוצה להתגרש מכל סיבה שהיא זה עינינו.

senhadrin

New member
אין בעיה בגירושים

אם במידה ותחשיב את ההוצאות הכרוכים בכל גירושין,לא פלא שמרבית גברים הגרושים.תפרנים אז אני מציעה לחולינים לא להתחתן בכלל,וכך פוטרים את בעית הזונות

בדיוק להיפך

אנשים לא מתגרשים בגלל האופציה של זונות .מי שאשתו לא מספקת אותו ,הולך לזונה ,ורגע אחר כך שוכח ממנה .אם לא זה ,הוא היה מחפש אשה אחרת .

גבעון 1

New member
מה לעשות...

מה לעשות, בכל מקום שניסו להגביל את הזנות זה לא הלך.... הסיבות שונות כנראה שהרצון לכסף קל, והנאה קלה חוברים יחד...

למעלה