לא עמד לו, איזו פאדיחה.

danlevi1974

New member
לא עמד לו, איזו פאדיחה.

חזרתי כרגע מפגישה עם בחור שכבר הייתי איתו. בפעם שעברה עמד לו. והיה לו ככה לפעמים קצת ירידה פה ושם אבל הוא אפילו הכניס לי פעמיים וגמר פעמיים. לקח לו ממש הרבה זמן. יו איזה כיף זה לבחורות !! אין להן פאדיחות ,אף פעם לא יפול להן הזין (כי אין להן). הן לא צריכות להוכיח שום דבר, אי אפשר לדעת מה מתחולל בראשן, ואיך הן באמת מרגישות. עדיף להיות בחורה...
בקיצר, אני ממשיך עם הסיפור של הבחור. נישקתי אותו בכל הגוף ,נישקתי אותו באוזן, מצצתי לו די הרבה. ולא הלך!! הייתה אווירה ממש לא נעימה, וניסיתי קצת לצחוק על זה ,כך שסיפרתי לו על מקרה דומה שהיה לי עם בחור פסיבי(גם כן) ושזה יכול לקרות, ותלוי בחרמנות באותו רגע. העניין הזה מאוד מטריד אותי,ומעניין אותי. כמה זה שכיח ?! איך הם בסרטים של הסקס, מביאים את הזין ממצב של כיווץ טוטאלי למצב של עמידה חזקה ולאורך זמן מדהים??! איך לעזעזל??! אוף...

v o d a

New member
היי

בקשר למה שאמרת בנוגע לסרטים של גייז-התשובה בגוף השאלה, אילו סרטים,זה לא אמיתי אלא מבויים ולכן לא משקף את מה שקורה באמת במיטה. בנוגע למה שקרה לך עם הבחור-לדעתי זה יכול לנבוע מכמה סיבות- אולי הוא היה מתוח מאיזה סיבה וחש לא בנוח ולכן לא ממש "עמד" לו.זה אכן עלול לגרום לאי נוחות אך יכול לקרות לכולם מסיבות מגוונות.רק אתה והוא הייתם שם ואין לדעת מה עבר במוחו באותו הרגע שגרם לזה. בנוגע לבחורות- לא ניראה לי שעולמן כזה מושלם כמו שתיארת ולא ברור לי מה היתרון של לא לדעת מה עובר במוח שלה.דווקא ניראה לי שעדיף לדעת מה עובר במוחו של הפרטנר שלי גם אם זה כרוך באי נעימות בסקס.. בכל מקרה שולח לך
ומאחל לך מפגשים מענינים ומספקים.

danlevi1974

New member
אנחנו עשינו את זה על שמיכה בחוץ בטבע

באיזה משהו כמו חורשה כזאת... אבל זו לא סיבה. כי זו פעם שניה כבר במקום ובפעם הראשונה הוא זיין טוב מאוד. ובנוגע לסרטים, אני יודע שהם מבוימים משהו. אבל... בכל זאת רואים את הביצועים המרשימים מאוד. תודה על התשובה אבל עדיין זה לא מספק אותי בכלל.

danlevi1974

New member
דרך אגב, הוא באמת אמר שהוא לאהרגיש כל כך טוב

בגלל אישהם בעיות בקיבה. אבל אני ממש לא חושב שזה קשור. נראהלי ממש תירוץ, כי הוא זה שהתקשר אלי ורצה להפגש ואני הסכמתי מיד ונפגשנו תוך פחות משעה. ולכן מה השתנה תוך שעה אצלו?? הוא אמר שהוא רוצה להפגש אחרי הצהריים עוד פעם "ואז יהיה בסדר". אמרתי לו בסדר, למרות שאני מקווה שלא תיהיה עוד פעם פאדיחה.. אבל בעצם גם אני רוצה, כי אני סקרן האם זה יקרה לו שוב פעם.

v o d a

New member
לדעתי,אם הוא טען

שיש לו בעיות בקיבה,זה בהחלט יכול להיות turn off רציני. אתה בעצמך אומר שהוא רצה לפגוש אותך בשלישית אז אולי תנסו שוב ותראו.

danlevi1974

New member
אני לא מרגיש מי יודע מה בנוח איתו כי נראה לי

שהוא שקרן. הוא כל הזמן מתלהב ואומר כמה שהוא חרמן ורוצה לזיין אותי, והוא מנסה לאונן בשביל להעמיד אותו. אני יכול לומר על עצמי, שאם אני ממש חרמן (בנות עושות לי את זה, אבל זה מאוד תלוי במצב עד כמה שאני זוכר.||| וגם בנים אבל איתם זה יצא לי איזה פעמיים שממש עמד לי אפשר לומר) אז עומד לי!. ככה זה לדעתי,הבנתי ,הרגשתי. אבל אני חושב שבגדול בשביל סקס טוב צריך להכיר את הבן אדם הרבה זמן. כמו עם הידידה/חברה לשעבר שלי. אני אהבתי לנשוך אותה באזור המתניים
)

white star

New member
../images/Emo54.gif לא נעים אבל קורה

נתחיל מזה שבסרטים הם על ויאגרה (או כל תחליף אחר בסגנון) וגם לפעמים משתמשים בערים מלאכותיים. אל תתיחס לסרטים בתור משו שצריך לקחת ממנו דוגמא. לגבי המקרה שקרה לך, יכול להיות מגוון סיבות, זה יכול להיות התרגשות ולחץ, גם נכנסתם למין סטרס - לא נעים. עזוב זה קורה ואתה לא צריך להתרגש מזה. זה לא בהכרח אומר שהוא לא נמשך אליך, אגב. עובדה שבעבר כן עמד לו. מקסימום לפעם הבאה תכין ויאגרה בצד... סתם

danlevi1974

New member
אוקיי

האמת ,שכמה שהוויאגרה ידועה, אין לי מושג מה ,ואיך היא בכלל עובדת. אני אחפש בגוגל מה הכימיה שם עושה בדיוק. זה מסקרן אותי. thanks

למעלה