danlevi1974
New member
לא עמד לו, איזו פאדיחה.
חזרתי כרגע מפגישה עם בחור שכבר הייתי איתו. בפעם שעברה עמד לו. והיה לו ככה לפעמים קצת ירידה פה ושם אבל הוא אפילו הכניס לי פעמיים וגמר פעמיים. לקח לו ממש הרבה זמן. יו איזה כיף זה לבחורות !! אין להן פאדיחות ,אף פעם לא יפול להן הזין (כי אין להן). הן לא צריכות להוכיח שום דבר, אי אפשר לדעת מה מתחולל בראשן, ואיך הן באמת מרגישות. עדיף להיות בחורה...
בקיצר, אני ממשיך עם הסיפור של הבחור. נישקתי אותו בכל הגוף ,נישקתי אותו באוזן, מצצתי לו די הרבה. ולא הלך!! הייתה אווירה ממש לא נעימה, וניסיתי קצת לצחוק על זה ,כך שסיפרתי לו על מקרה דומה שהיה לי עם בחור פסיבי(גם כן) ושזה יכול לקרות, ותלוי בחרמנות באותו רגע. העניין הזה מאוד מטריד אותי,ומעניין אותי. כמה זה שכיח ?! איך הם בסרטים של הסקס, מביאים את הזין ממצב של כיווץ טוטאלי למצב של עמידה חזקה ולאורך זמן מדהים??! איך לעזעזל??! אוף...
חזרתי כרגע מפגישה עם בחור שכבר הייתי איתו. בפעם שעברה עמד לו. והיה לו ככה לפעמים קצת ירידה פה ושם אבל הוא אפילו הכניס לי פעמיים וגמר פעמיים. לקח לו ממש הרבה זמן. יו איזה כיף זה לבחורות !! אין להן פאדיחות ,אף פעם לא יפול להן הזין (כי אין להן). הן לא צריכות להוכיח שום דבר, אי אפשר לדעת מה מתחולל בראשן, ואיך הן באמת מרגישות. עדיף להיות בחורה...