לא עניתם... לא נורא...

scooby4

New member
לא עניתם... לא נורא...

פשוט אף אחד לא זכה !
הלך לו מס' אחד לתהום... אבל נתגבר (אני מקווה). השאלה של משחק קיץ מטריף להיום היא השאלה האחרונה שתהיה. האמת היא שהיא בכלל לא שאלה, אלא אתגר מין שכזה. עכשיו, אני יודע שבגלל שזה אתגר, וזה קשה אז לא יהיה לכם כוח לעשות את זה. אבל... בגלל שזה כל כך קשה ולוקח כ"כ הרבה זמן (""..) אז אני לא אתן מספר אחד, אלא שניים ! (אפרת לא יכולה להשתתף...
) - כך ששוה לכם מאוד לעשות את האתגר הממש קל הזה !
האתגר: תנו לי 10 אגדות שהאחים גרים כתבו, זהו. אבל הטריק פה הוא... אם אתם נותנים לי עשר, אתם מקבלים רק נקודה. אם אתם נותנים לי יותר מעשר (מספיק 11) אז אתם מקבלים 2. עכשיו, צאו לדרך ! יש לכם עד השלושים ואחת (העיתון אוטוטו יוצא...)

black flower

New member
זה כל כך לא הוגן!!!

אני יודעת בהרבה יותר מעשר.. וגם יש לך פאק קטן שאני יברר איתך באיסיקיו כדיי לדעת שאני לא דופקת לך את הקאצ'

x project

New member
אוקי אז ככה

כולם נבדקו!! כולם של האחים גרים!! 1. סינדרלה 2. היפיפיה הנרדמת 3. כיפה אדומה 4. עמי ותמי 5. שלושה חזירונים 6. שלגייה 7. הענק והחיט 8. העני והעשיר 9. שישה שאינם יודעים מכשול מהו 10. הזאב ושבעת הילדים 11. המוסיקאי המוזר 12. 12 האחים 13. רפונזל 14. הדייג ואישתו

scooby4

New member
התקבל !

זכית ב - 2 נקודות, ובכך מסתיים לו משחק קיץ מטריף - עכשיו להגרלה... ד"א את שכחת אגדות יותר מוכרות כמו ג'ק והאפון והחלילן מהמלין.

למעלה