לא עניתם לי!!!!

מ ס ט י ק

New member
לא עניתם לי!!!!

איפה אני יכולה את הכרטיס סים, לכרטיס ה"חדש" אני יכולה להחליף אותו בקניון איילון. ואני יכולה לעדכן את התוכנה גם כן בקניון איילון?

פגעסוס

Well-known member
להחליף את הסים הישן ל STK

את זה ניתן לבצע בכל אחד מהמרכזים של אורנג´ (כולל קניון איילון ברמת גן). בנוגע לעדכון תוכנה... אין לי מושג GYXOIO

idan3k

New member
* 054 ../images/Emo98.gif

-- עונים יותר מהר מאיתנו ואולי גם יותר טוב

ashomer

New member
את לא צריכה אותו

את קנית את המכשיר שלך לפני שבוע אם אני לא טועה... הוא כבר עם סים חדש - אין לך מה להחליף... יש לך את התפריט Apllications?

מ ס ט י ק

New member
בדיוק.... + עוד שאלה!

קניתי עם סים כי ככה זה יותר זול, ואני רוצה להחליף לסים החדש.. הטלפון החדש בא עם סים חדש אבל החלפתי לסים שלי, ואני רוצה עכשיו להחליף לסים חדש.. אגב מה נותן הסים אחד, יש בו עוד זיכרונות (160 במקום 120) אבל מה עוד, מה התפריט אפליקישן נותן? אף אחד לא יודע לגבי העדכון תוכנה, או איפה אני יכולה לעדכן, אני יכוהל לעדכן את התוכנה בקניון איילון? אתם חושבים שאני יכולה להחליף כרטיס סים ביורוקום, כי שם בטוח שאני יכוהל לעדכן תוכנה. בקיצר יש מקום שבו אני יכוהל לעשות את שני הדברים: גם להחליף סים וגם לעדכן תוכנה (אגב, אין לי ביטוח של אורנג, אלא ביטוח של יצרן=יורוקם) מקוהו שאתם יודעים! אגב, למי שאמר שאני אחייג לשירות לקוחות שלהם ואשאל שם: אני לא אוהבת לשאול אותם כי הם תמדי מבקשים כ"כ הרבה פרטים, והם תמדי רוצים לדבר עם מי שהטלפון רשום עליו (הוא רשום על אבא שלי) ואם הוא לא בבית אז הם לא נותנים לי פרטים

---->

1)בסים החדש את יכולה לשמור 160 זכרונות(במקום 120)+תפריט מיוחד שבעזרתו את יכולה לקבל מידע על מזג האוויר,חדשות וכו´...כמובן שזה עולה בזמן אוויר אונרג´. 2)היות שאין לך ביטוח באורנג´,עליך לפנות לאחד מסניפי ירוקום הקרובים אליך ורק שם יעדכנו לך את התוכנה. 3)אם היתה לך אחריות של אורנג´,יכולת לבצע את העדכון בכל אחת מנקודות\מרכזי השירות אבל לא אלה שנמצאות בקניונים. בקניון את יכולה רק להחליף את הסים,לרכוש מכשיר חדש ו...זהו. מקווה שעניתי לך על כל השאלות :)

מ ס ט י ק

New member
תודה רבה!!

בקיצר.. אני בין כה וכה צריכה ללכת ליורוקום בשביל התוכנה ולאורנג בשביל הסים קארד.. אגב - במכשיר שנקנה ב- 20 לחודש הזה, אתם חושבים שיש תוכנה חדשה או ישנה?

נתתי לך את הקוד לבדוק את זה...

זוכרת? ... איזה מספרים מופעים לך שם? (אני חוזר על הקוד: #0000#* )

מ ס ט י ק

New member
לא נתת לי אבל בכל אופן...

מופיעה לי שם גירסה 5.13 מה- 11-1-02 NHM-5 מה זה אומר?

reshef

New member
לי יש את גירסה 05.03

וקניתי את הנוקיה 3310 יום לפני מסטיק.. כדאי לי לעדכן? מה יש בגירסה החדשה?

מ ס ט י ק

New member
אני חושבת שתמיד כדאי שתהיה

גירסה עדכנית, מכיוון שהפלאפון שלך עובד בזה ואתה לא ממש לחוץ (אני חושבת) לעדכן את הגירסט, פשוט מתי שתהיה באזור של יורוקום או של אורנג (תלוי איזה ביטוח יש לך) תבקש לעדכן את הגירסה, הרי אמרו שזה חינם.. זה סתם המלצה שלי, זה מה שאני הולכת לעשות גם לגבי הסים, מתי שאני אהיה באזור של תחנת שירות של אורנג, אני אלך ואחילף לסים החדש. אגב - ברעננה אפשר להחליף לסים החדש? יש שם מעבדת תיקונית ומרכז שירות ומכירה. טבו אין לי מה להגיד יותר... אז ביי ביי

../images/Emo45.gif

יש לך את הגירסה העדכנית!!! ואני כן נתתי לך פעם שעברה..את פשוט לא עוקבת..
העיקר שעכשיו את רגועה

מ ס ט י ק

New member
כן אני רגועה...

זה אורמ שעכשיו אני צריכה רק ללכת לקניון איילון, ואני לא צריכה להגיע ליורוקום (אין שם חניה, וזה נורא מפריע!)

../images/Emo5.gif

עוד הפעם-זה משהו שקשור לתוכנה. האמת ששכחתי איך קוראים לזה בשפה המקצועית. מה שכן-זה שומה ממכשיר למכשיר. לדוגמא-ב6210 זה NPE-3 ו5510 זה NSE-1... מממ..יש עוד שאלות?

למעלה