לא עקב היותה ערביה, נהפוך הוא

kate85

New member
לא עקב היותה ערביה, נהפוך הוא

להבהרה, אין לי כל התנגדות לשותפות עם ערבי ישראל,נהפוך הוא,אני בעד שיוויון זכויות לכל אדם החי במדינתינו.אך אין זה אומר כי ינתנו פריבילגיות לאדם זה או אחר מבלי שהדבר שיגיע לו כפי שנעשה עם ניראל. לאורך הפרקים האחרונים של הסידרה הייתי בטוחה שהיא תזכה ואמרתי ברבים כי היא תהא הזוכה ולו רק בעקבות בכייה "כולם מתנפלים עליי",היינו בשל מוצאה.כמו כן בתוכנית הגמר הועלה עיי "השופטים" (עלאק שופטים כאלה ואבדה תקוותינו), "יש להבין אותה איך יביטו בה ברחוב הערבי". גבירותיי השופטים אתם פשוט הכנתם את הקרקע והנסיבות לתת לה לזכות. שתדעו, להבא חבל לי לקחת ללב ולכן לא אצפה בתוכניות המזויפות שלכם.

kate85

גם אני בעד שוויון זכויות לכל אדם המצוי בישראל. גם אני בדיעה שמעצם העובדה ששמים מתחרה ערביה בתחרות עם יהודיות, בנסיבות שבהן במילא יש לנו רצון להימנע מליצור רושם שלילי של אפליה כשרצוננו מתבטא גם בנתינת פריבילגיות לערבים שקשה שלא להזדהות איתם, מובילים את התוצאות לכרוניקה ידועה מראש. הרי כמו שאני מרגישה שניראל שילמה מחיר כבד על השתתפותה בתחרות מתוך הסתמכותה על תקוות לנצח ועל כן הרגשתי שמגיע לה פיצוי, כך גם הרגישו עוד מאות אלפי אנשים שהושפעו מזה בקבלת החלטתם להצביע לניראל. סך הכל, ניראל הרגישה מאולצת ולקחה סיכון שלא מרצון, להצטלם באופן שמביך אותה וגורם לה לנזק אדיר מבחינת סביבתה הקרובה. והגרוע מכל, הוא שהנזק כבר נגרם לה. אז מה אפשר בנסיבות האלה כך סתם להרשות לעצמנו לעבור על זה סתם מבלי להתחשב בזה? הרי אנחנו לא יודעים מה יקרה לה מחר אפילו. עם כל המסורת המשוגעת של הדת הפנטיות, אנחנו לא יודעים אם הם יפגעו בה. הם הרי מסוגלים לרצוח אותה על רקע של כבוד המשפחה. לכן, אי אפשר לבוא להגיד שלא מגיע לה לזכות במקום הראשון. מלבד הנזקים האישיים, לדעתי ההסטוריה נרשמת מהזכרון שניזון המון מהתקשורת. תוכנית טלוויזיה, שאחרי ניפוי נשארו אנשים עם פוטנציאל גבוה יותר להצליח במשהו מאחרים, אמורה להבין שכל אחד מהאנשים האלה יכולים לעשות גם סקנדל לא קטן בפוטנציאל שיש להם אצל גורמי תקשורת אחרים. ותוכנית טלוויזיה היא תקשורת המונית כך שהסקנדל עלול להיות בקנה מידה המוני. הערבים מופלים בהרבה תחומים וגם מתלוננים על כך וזה גורם לנזק תדמיתי למדינה. התקשורת צריכה לקחת בחשבון שערבי יכול להתלונן שהפלו אותו לרעה, שהקהל הפלה לרעה והכי גרוע לכל מדינה הוא שאזרחיה שונאים את הזר, כי זה מעורר שנאה לאותה מדינה. אם אזרחי ישראל בחרו בניראל זוהי גאווה למדינה שאין לאזרחיה הפשוטים שנאת חינם לערבים וזהו מסר אנושי שראוי שיקבל פוקוס כלפי חוץ. במקרה כזה, שניראל שילמה מחיר אישי שמשפחתה מפוחדת מתגובת סביבתה שתנדה אותה בכל מיני נידויים, אני בעד מתן פריבילגיה לניראל כפיצוי על הנזק שנגרם לה, בייחוד כשהיא אומרת "הרגשתי מאולצת להתלבש עם התחתונים כנועזת". בלי קשר לכל זה, אני אובייקטיבית ובאופן נקי מכל שיקול זר, בעיניים שלי, קריסטין באמת ובתמים, היא היפה ביותר ובאמת אני מאמינה שקריסטין יכולה להצליח כדוגמנית.

יופי טופי לך

אז ככה, אל תיסחפי, טוב? לא הצביעו עבורה מאות אלפי אנשים ודבר שני, איש לא אנס אותה להיכנס לתחרות בידיעה שעלולים להגיע רגעים שכאלו, מספיק להפוך את ניראל לגוזל הנגזל. בואי נדבר תכל"ס, את מודה שיש כאן אפליה ולא היתה כאן שום תחרות הוגנת ולטעמך גם לא היתה אמורה להיות... אז איפה השיוויון? ועל זה נאמר עוד שיוויון כזה ואבדנו, תעשי לי טובה ואל תנאמי לנו נאומי חוצבי להבות על גאווה לאומית. בואי נדבר נקי טוב? ניראל ואת הודית בזה וכל עיוור ראה שהיא לא הבחורה הכי יפה שם... סורי. האמת כואבת. ממש לא צריך עין מיוחדת בשביל לראות את זה שלפחות 4 דוגמניות שם היו יותר יפות ממנה וניראל היתה צריכה לקבל יחס הוגן כמו כווווווולן. שיוויון, לא? אז זהו, שלא. 28% גברת אחרי שיקלול קולות השופטים זה לא כל העם... טוב שלא אמרת שאנשים יצאו ותלו שלטים על הגגות. לי כואב כי זאת לא תחרות וזה גועל נפש השיפוט המגמתי הזה ומהיום אני מדיר את רגליי מהתוכניות הללו, כי ראיתי איך נראה מה שאנחנו בוכים עליו בכל ארוויזיון ועושים אותו בעצמנו. פשוט גועל נפש לדחוף פוליטיקה לתחרות שמתיימרת להיות מקצועית.

דון קורטיזון

בתוכנית צפו מאות אלפי אנשים לפחות אם לא מיליון וחצי. אני מודה שניראל נבחרה משיקולים של אפליה מתקנת, ואני אפילו כתבתי את זה, באחד הפורומים כבר מאז תחילת התחרות שעלולים להיות שיקולים של אפליה מתקנת לטובת ניראל. ניראל האחרונה שיכולה להיות גוזל, היא פראית מאוד, גסה, משדרת בוז ותסכול וצפוי שהיא תבעט בעיטות. האם לא היתה אמורה להיות אפליה מתקנת ? - ברור שלא. כאן בוחנים יופי נטו ואין לערב שיקולים כאלה כשדנים על יופי. אם באים לקבוע למי לתת אפשרות לקיצור דרך להצלחה, ולמעשה לקבוע את גורלה של משתפפת, יש לעשות זאת על פי המטרה שנקבעה. המטרה שנקבעה היא לזהות מי מביניהן הכי יפה בפנים ובגוף בשביל לדגמן. הבחירה במי לבחור היתה אמורה להיות מושפעת רק מהשאלה מי מביניהן הכי יפה נטו, ולא להיות מושפעת משיקולים זרים. אבל מה לעשות שבתוך עמינו אנחנו חיים, ואנשים כאן כן מערבים שיקולים זרים בקבלת החלטות ? מה לעשות שאנשים כאן כן נוטים לערב פוליטיקה ? אני עצמי, לא עירבתי פוליטיקה לתחרות הזאת אלא חשבתי באופן טהור, מי מהן הכי יפה וחמודה באמת לדעתי. ואני הבחנתי שכריסטין פרידמן היא הדוגמנית הכי יפה והכי חמודה. לכן, בחרתי בה ופעלתי רבות למענה כדי שהיא תזכה. ניראל היתה צריכה לקבל יחס שווה ליחס שקיבלו שאר המתמודדות בתחרות. ניראל קיבלה יחס מעודף יותר, פריבילגיה היא קיבלה. אם תיראה את ההבדלים שביניהן, יהיה לך קל לראות שניראל היא בלשון המעטה "פחות" יפה ממתמודדות אחרות. ועל כך, אפשר לומר שהתמונות מדברות בעד עצמן. אבל לאחר שהתחרות כבר הוכרעה ? ידוע לך, שאם ניראל היתה מודחת בישראל, והיתה מתקשרת בחוזים עם סוכנים באיטליה ומצליחה מאוד במילאנו, היא היתה מזמרת לכל העולם "בישראל, העם שלי מקופח, היהודים שונאים אותנו ואני יוצאת לעצמאות מהשטן הישראלי...." וכך היתה מכפישה את המדינה ומספרת לכל עבר שהערבים מופלים לרעה מהיהודים. אז במצב כזה לאחר שהתחרות כבר הוכרעה והיא נבחרה, מדוע אתה לא חושב שבמציאות הזאת, לא כדאי להציג את המציאות שזכייתה מייצגת את העובדה שדווקא לא הפלו אותה ? למה אתה לא חושב שבמציאות הזאת, כשברור שהיא הפחות יפה, בכל זאת נבחרה, דבר שמרמז במפורש שהיו הוגנים כלפיה יותר מידי ? - התחרות כבר נגמרה.

זאת ועוד,

אם קריסטין היתה ערביה, זה לחלוטין לא היה משנה לי. ועדיין הייתי עושה את כל המאמצים כדי שהיא תזכה. בניראל לא בחרתי, לא בגלל מוצאה. תאמין לי. אני באמת רואה את קריסטין הכי יפה מבין כל המתמודדות. ואין לי שום בעיה עם ערבים, עולים חדשים וכו'... קריסטין בעיני הכי יפה. אין מה לעשות כי על טעם וריח אין מה להתווכח.

אוקיי, תגידי ככה.

זה כבר משהו אחר ואני מסכים. לגביי הצופים... תסכימי איתי שלא כל מי שצפה הצביע. ולשאר הגולשים: ניראל קיבלה 28% מהקהל בבית. קולות השופטים נחשבו ל-30% והתחלקו באופן הבא: מקום 1- 15% מקום 2- 10% מקום 3- 5% דהיינו ניראל קיבלה בסך הכל מהקולות כולל השופטים 43%.

forvarda

New member
אדון דון קורטיזון

אתה לא שם לב שאתה גזען ? אתה סתם מתרץ לה תירוצים ומנסה להדביק לה את השנאה שיש לך כלפי הערבים כדי שגם היא תהיה נגועה בשנאה הזאת. למה לא בוערים לך עניינים יותר חשובים כמו אנשים שלא מקבלים תרופות, כמו אנשים חולים שמחכים בבתי חולים למוות שלהם בגלל חוסר תקציב ? מה זאת כל ההתעסקות הזאת בתוכנית ריאלטי ?

נו באמת,

איפה הגזענות בדיוק? נו? איפה הגזענות? אולי מספיק כבר לכתוב שטויות??? די, נמאס. חירבנת לי את המוח עם החפירה הזאת על הגזענות! או שתראה לי איפה אני גזען במה שאני כותב או שפשוט תסתום, אתה מכיר אותי בכלל שאתה מגיע למסקנה הגאונית הזאת? למה לך לא בוערים עניינים יותר חשובים מכל מיני "גזענים" שכותבים שטויות על תוכניות ריאליטי? וממתי אתה מנהל את סדר היום שלי? אז בנתיים תחסוך ממני את ההבלים שלך, או שתכתוב לעניין או שתחפש מישהו אחר שיגיב לך.

טוב תרגיעי, היא ערבייה חילונית

ובנוסף גרה בחיפה ולא בשטחים ששם באמת יש את אוכלסיית המוסלמים הפנטיים, שלא לדבר שהיא ידעה טוב מאוד מה יקרה אם היא תצטלם ופשוט עשתה חישוב מהיר בראש: אני מצטלמת חצי עירומה=זוכה=מעיפים אותי מקסימום מהבית=מה איכפת לי אם אני הולכת לעשות ים כסף מקמפיינים, אז תרגיעי עם הרחמים הלא מוצדקים!

למעלה