אבי בן 1231
Well-known member
חובה לצפות ...........................
ניתן להגיש בקשה מיוחדת לפתור!!!
ניתן להגיש בקשה מיוחדת לפתור!!!
נערך לאחרונה ב:
למה חובה ? יש איזה חוק או תקנה או פסיקה של בג"ץ שמחייבים לצפות בזה ?חובה לצפות ...........................
חכמולוג במיל שחוק!למה חובה ? יש איזה חוק או תקנה או פסיקה של בג"ץ שמחייבים לצפות בזה ?
בכל מקרה זה לא זמין.
לא!!!!!לא, במפורש יש תמונת מסך "לא זמין" כי יתכן והסרטון בבעלות מישהו אחר (לא ציטוט מדויק).
נכנסתי כי הפוסט הזה הופיע במקוםקומונת חורזים וכותבים
תמונת מסך בפורמט של וורד ?לא!!!!!
במפורש כתוב!!! צפה/צפי בפייסבוק, לחיצה על הכיתוב ויוצא סירטון מאוד יפה!!!
כמובן רק למי שיש פייסבוק!!!
מצורף צילום מסך!!!
זה מילא, אני יותר אוהב את אלה שאומרים להם "תשלח לי צילום מסך" והם שולפים את הנייד, אשכרה מצלמים את מסך המחשב, ואת זה שולחים.תמונת מסך בפורמט של וורד ?
כן, תמונת מסך מהמחשב מועתקת על מסמך וורד!!!!!!!!!!זה מילא, אני יותר אוהב את אלה שאומרים להם "תשלח לי צילום מסך" והם שולפים את הנייד, אשכרה מצלמים את מסך המחשב, ואת זה שולחים.
במקום לענות בצורה תוקפנית נסה רגע להבין מה אומרים לך.יש לי מקלדת של המאה ה 23 מודרנית לאללה יש בה קליד (כפתור שלוחצים עליו) שכתוב עליו אני לא יודע באיזו שפה , אני אעתיק את הציורים שנראים כמו אותיות PrtScn לאחר כך הוצאתי מסמך וורד ולחצתי על "הדבק" ואופס יש מסמך וורד עם צילום מסך, למדתי לעשות זאת במשך 3 שנים ועברתי במכה ראשונה את בחינת הסיום.
תמונת מסך בפורמט של וורד כן, תמונת מסך בפורמט של וור
במקום לענות בצורה תוקפנית נסה רגע להבין מה אומרים לך.
כל מי שאני מכיר מאלו שכותבים כאן בפורום (וסביר שגם כל אלו שאני לא מכיר) יודע איך "מצלמים" מסך.
הבעייה היא שאתה מדביק את הצילום לקובץ וורד במקום לקובץ גרפי מה שגורם לכמה בעייות.
א. מתקבל קובץ גדול ומסורבל.
ב. רק למי שיש וורד יש אפשרות לצפות בו.
ג. קבצי וורד הם חממה מעולה לוירוסים וסקריפטים עויינים ושומר נפשו ומחשבו לא יעלה למחשבו וברור שלא יפתח קובץ וורד שהגיע מאדם אותו הוא אינו מכיר.
השיטה הנכונה היא להדביק את צילום המסך לתוכנה גרפית כלשהי, לצורך זה אפשר להשתמש בכל תוכנה גרפית כולל הצייר של החלונות. התוכנה הגרפית מאפשרת במקביל גם למטב את התמונה וגם להסיר ממנה חלקים מיותרים בעיקר כאלה שפוגעים בפרטיות השולח וכמובן לשמור את הצילום בפורמט גרפי שלא צריך שום תוכנה נוספת כדי לצפות בו.
הצורה המלגלגת והמתנשאת שלך גוררת תגובה תוקפנית, להזכירך זו היתה תגובתך.
"למה חובה ? יש איזה חוק או תקנה או פסיקה של בג"ץ שמחייבים לצפות בזה ?
בכל מקרה זה לא זמין."
רק שבמקרה זה כן זמין וזה גרר לשלוח לך צילום מסך עם ההודעה שמופיעה על ההודעה לא זמין, בה היה כתוב צפה צפי בפייסבוק.
היות וצילום המסך ממש היה שולי פה אז אין לי עניין להתעמק מהם הכללים הנכונים לצלם או להדביק ולאן.
בנוסף מה כוומתך שהמסמך מסורבל? וכבד בוודאי שלא 42 KB! ועריכה! ממש מיותרת למה שרציתי להראות לך.
אם היתה אפשרות עריכה עוד היית מספר שזה ערוך ואינו אוטנטי.
בסך הכל בכל עוונותי כי רבו העלתי סירטון מדהים של אדם כישרוני שלדעתי, הוא כנראה יחידי בעולם.
אני מתנצל על ההטרדה שהוטרדת!!!
יש לך אפשרות בממשק הזה, ידידי, לחסום מעקב אחרי הודעותיי, מומלץ מאוד!!!
זה מילא, אני יותר אוהב את אלה שאומרים להם "תשלח לי צילום מסך" והם שולפים את הנייד, אשכרה מצלמים את מסך המחשב, ואת זה שולחים.
איזה צילום מסך תמים. צריך לראות חלק מצילומי המסך שאנשים שלחו לי במסגרת העבודה, ממש מרתק לראות מה מעניין אותם במקביל לעבודה.לא!!!!!
מצורף צילום מסך!!!
יש לי פייסבוק, ממעטת להיכנס אליו, ולכן מוותרת על הצפיה בסרטון המדובר.לא!!!!!
מצורף צילום מסך!!!
רק שכדי ליצור את התמונה החלקית מתוך צילום המסך או מתוך צילום הדפדפן עדיין תהיי זקוקה לתוכנה גרפית כלשהי.בפרדס הזה אפשר להדביק קובץ גרפי ישר בחלון הכתיבה, ולחסוך את המתווכים.
עדיין תהיי זקוקה לתוכנה גרפית כלשהי.
גם בחלונות,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.