לא פוליטיקה אך .............................

raya

Well-known member
לא, במפורש יש תמונת מסך "לא זמין" כי יתכן והסרטון בבעלות מישהו אחר (לא ציטוט מדויק).
נכנסתי כי הפוסט הזה הופיע במקוםקומונת חורזים וכותבים

אבי בן 1231

Well-known member
לא, במפורש יש תמונת מסך "לא זמין" כי יתכן והסרטון בבעלות מישהו אחר (לא ציטוט מדויק).
נכנסתי כי הפוסט הזה הופיע במקוםקומונת חורזים וכותבים
לא!!!!!
במפורש כתוב!!! צפה/צפי בפייסבוק, לחיצה על הכיתוב ויוצא סירטון מאוד יפה!!!
כמובן רק למי שיש פייסבוק!!!
מצורף צילום מסך!!!

קבצים מצורפים

• תמונת מסך לפורום.docx
    KB 369.3 · צפיות: 10

אבי בן 1231

Well-known member
זה מילא, אני יותר אוהב את אלה שאומרים להם "תשלח לי צילום מסך" והם שולפים את הנייד, אשכרה מצלמים את מסך המחשב, ואת זה שולחים.
כן, תמונת מסך מהמחשב מועתקת על מסמך וורד!!!!!!!!!!
אויייי סליחה חכמולוג זה ציור שציירתי ביד אני אומן נכון??!!!
קבל עוד תמונת מסך על מסמך וורד, כל הלילה ישבתי וציירתי אותה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כנס לתמונה ותיווכח!!!
השעה 11:56 4.9.2020 !!!

קלייטון עכשיו שמתי לב גם מה שכתבת ש" אתה אוהב את אלה שאומרים להם "תשלח לי צילום מסך" והם שולפים את הנייד, אשכרה מצלמים את מסך המחשב, ואת זה שולחים".

אז לא, לא צילמתי עם הנייד, אומנם פה בפורום ה"מכובד" חושבים שאני מטומטם אך אני מבטיח לך שחלק מהחברים פה אני מכניס בכיס הקטן.
יש לי מקלדת של המאה ה 23 מודרנית לאללה יש בה קליד (כפתור שלוחצים עליו) שכתוב עליו אני לא יודע באיזו שפה , אני אעתיק את הציורים שנראים כמו אותיות PrtScn לאחר כך הוצאתי מסמך וורד ולחצתי על "הדבק" ואופס יש מסמך וורד עם צילום מסך, למדתי לעשות זאת במשך 3 שנים ועברתי במכה ראשונה את בחינת הסיום.

קבצים מצורפים

• תמונת מסך לפורום.docx
    KB 422 · צפיות: 2
נערך לאחרונה ב:

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש לי מקלדת של המאה ה 23 מודרנית לאללה יש בה קליד (כפתור שלוחצים עליו) שכתוב עליו אני לא יודע באיזו שפה , אני אעתיק את הציורים שנראים כמו אותיות PrtScn לאחר כך הוצאתי מסמך וורד ולחצתי על "הדבק" ואופס יש מסמך וורד עם צילום מסך, למדתי לעשות זאת במשך 3 שנים ועברתי במכה ראשונה את בחינת הסיום.
במקום לענות בצורה תוקפנית נסה רגע להבין מה אומרים לך.

כל מי שאני מכיר מאלו שכותבים כאן בפורום (וסביר שגם כל אלו שאני לא מכיר) יודע איך "מצלמים" מסך.
הבעייה היא שאתה מדביק את הצילום לקובץ וורד במקום לקובץ גרפי מה שגורם לכמה בעייות.
א. מתקבל קובץ גדול ומסורבל.
ב. רק למי שיש וורד יש אפשרות לצפות בו.
ג. קבצי וורד הם חממה מעולה לוירוסים וסקריפטים עויינים ושומר נפשו ומחשבו לא יעלה למחשבו וברור שלא יפתח קובץ וורד שהגיע מאדם אותו הוא אינו מכיר.

השיטה הנכונה היא להדביק את צילום המסך לתוכנה גרפית כלשהי, לצורך זה אפשר להשתמש בכל תוכנה גרפית כולל הצייר של החלונות. התוכנה הגרפית מאפשרת במקביל גם למטב את התמונה וגם להסיר ממנה חלקים מיותרים בעיקר כאלה שפוגעים בפרטיות השולח וכמובן לשמור את הצילום בפורמט גרפי שלא צריך שום תוכנה נוספת כדי לצפות בו.

אבי בן 1231

Well-known member
תמונת מסך בפורמט של וורד כן, תמונת מסך בפורמט של וור
במקום לענות בצורה תוקפנית נסה רגע להבין מה אומרים לך.

כל מי שאני מכיר מאלו שכותבים כאן בפורום (וסביר שגם כל אלו שאני לא מכיר) יודע איך "מצלמים" מסך.
הבעייה היא שאתה מדביק את הצילום לקובץ וורד במקום לקובץ גרפי מה שגורם לכמה בעייות.
א. מתקבל קובץ גדול ומסורבל.
ב. רק למי שיש וורד יש אפשרות לצפות בו.
ג. קבצי וורד הם חממה מעולה לוירוסים וסקריפטים עויינים ושומר נפשו ומחשבו לא יעלה למחשבו וברור שלא יפתח קובץ וורד שהגיע מאדם אותו הוא אינו מכיר.

השיטה הנכונה היא להדביק את צילום המסך לתוכנה גרפית כלשהי, לצורך זה אפשר להשתמש בכל תוכנה גרפית כולל הצייר של החלונות. התוכנה הגרפית מאפשרת במקביל גם למטב את התמונה וגם להסיר ממנה חלקים מיותרים בעיקר כאלה שפוגעים בפרטיות השולח וכמובן לשמור את הצילום בפורמט גרפי שלא צריך שום תוכנה נוספת כדי לצפות בו.

אבי בן 1231

Well-known member
הצורה המלגלגת והמתנשאת שלך גוררת תגובה תוקפנית, להזכירך זו היתה תגובתך.
"למה חובה ? יש איזה חוק או תקנה או פסיקה של בג"ץ שמחייבים לצפות בזה ?
בכל מקרה זה לא זמין."
רק שבמקרה זה כן זמין וזה גרר לשלוח לך צילום מסך עם ההודעה שמופיעה על ההודעה לא זמין, בה היה כתוב צפה צפי בפייסבוק.

היות וצילום המסך ממש היה שולי פה אז אין לי עניין להתעמק מהם הכללים הנכונים לצלם או להדביק ולאן.
בנוסף מה כוומתך שהמסמך מסורבל? וכבד בוודאי שלא 42 KB! ועריכה! ממש מיותרת למה שרציתי להראות לך.
אם היתה אפשרות עריכה עוד היית מספר שזה ערוך ואינו אוטנטי.
בסך הכל בכל עוונותי כי רבו העלתי סירטון מדהים של אדם כישרוני שלדעתי, הוא כנראה יחידי בעולם.

אני מתנצל על ההטרדה שהוטרדת!!!
יש לך אפשרות בממשק הזה, ידידי, לחסום מעקב אחרי הודעותיי, מומלץ מאוד!!!

אבי בן 1231

Well-known member
הצורה המלגלגת והמתנשאת שלך גוררת תגובה תוקפנית, להזכירך זו היתה תגובתך.
"למה חובה ? יש איזה חוק או תקנה או פסיקה של בג"ץ שמחייבים לצפות בזה ?
בכל מקרה זה לא זמין."
רק שבמקרה זה כן זמין וזה גרר לשלוח לך צילום מסך עם ההודעה שמופיעה על ההודעה לא זמין, בה היה כתוב צפה צפי בפייסבוק.

היות וצילום המסך ממש היה שולי פה אז אין לי עניין להתעמק מהם הכללים הנכונים לצלם או להדביק ולאן.
בנוסף מה כוומתך שהמסמך מסורבל? וכבד בוודאי שלא 42 KB! ועריכה! ממש מיותרת למה שרציתי להראות לך.
אם היתה אפשרות עריכה עוד היית מספר שזה ערוך ואינו אוטנטי.
בסך הכל בכל עוונותי כי רבו העלתי סירטון מדהים של אדם כישרוני שלדעתי, הוא כנראה יחידי בעולם.

אני מתנצל על ההטרדה שהוטרדת!!!
יש לך אפשרות בממשק הזה, ידידי, לחסום מעקב אחרי הודעותיי, מומלץ מאוד!!!

קלייטון.ש

Well-known member
לא!!!!!
מצורף צילום מסך!!!
איזה צילום מסך תמים. צריך לראות חלק מצילומי המסך שאנשים שלחו לי במסגרת העבודה, ממש מרתק לראות מה מעניין אותם במקביל לעבודה.

raya

Well-known member
לא!!!!!
מצורף צילום מסך!!!
יש לי פייסבוק, ממעטת להיכנס אליו, ולכן מוותרת על הצפיה בסרטון המדובר.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אצלי זה חלק ממערכת ההפעלה, לא יודעת איך זה בחלונות

בפרדס הישן לא יכלתי להדביק ישר לפורום, עכשיו כן
גם בחלונות, שם זה נקרא צייר, אפליקציה שבאה עם מערכת ההפעלה ומאפשרת פונקציות עריכה בסיסיות כגון חיתוך, צביעה, עריכה תלת מימדית (יחד עם תוכנה נוספת שבאה עם המערכת) העתקה ושמירה בפורמטים הנפוצים.

1599231731942.png

צליליתה1

Well-known member
גם בחלונות,

כמובן שלא אפספס הזדמנות להסביר לך את עליונות מערכת ההפעלה בה בחרתי
אם אני מצלמת מסך, או חלק של מסך, אני יכולה לבחור לפתוח בתוכנת עריכה פשוטה, או לשמור לclipboard, יעני, חוסכת שלב.
אני יכולה להקליט וידאו מהמסך אבל אם אני זוכרת נכון שם לא תהיה לי אופציה לשמור ישירות ללוח.

בתחילת ימי האינטרנט השתתפתי בכל מיני קבוצות מקצועיות סביב כל מיני נושאי עיצוב
אסור היה בתכלית האיסור לדבר על מערכות הפעלה
מישהו היא אומר חלונות, או מק, או לינוקס או כבר לא זוכרת מה עוד , היתה פורצת מלחמת עולם.
(אני חושבת שאז היה וינדוס 3 משהו)

למעלה