לא פורום מונדיאל - אבל איטליה אלופה

מסטולון

New member
לא פורום מונדיאל - אבל איטליה אלופה

מגיע להם התייחסות קצת לא? לדעתי הגיע להם (לא שאני אובייקטיבי כי העדפתי שהם ינצחו)
. במיוחד אחרי הנגיחה של זידאן. בקיצור, היה משחק נחמד סה"כ וכפיים לאיטליה=]
לילה טוב שיהיה=]

Regina Phalange

New member
הוא לא נגח סתם...

מעניין מה עשו לו שהוא ככה סיים את הקריירה. מסכן. לא הגיע להם, הם נפלו על הגרלות נוחות (אוקראינה? פחח). צרפת ניצחה לעומתה קבוצות באמת טובות (מישהו אמר ברזיל?) לילה מצוין

פורצה איטליה ../images/Emo47.gif

גם אני לא סופר-אובייקטיבית ואוהדת את איטליה מאז 1998. אבל אני חושבת שהאיטלקים דווקא הוכיחו את עצמם יפה מאוד במהלך כל הטורניר. בעיני אין "הגרלות נוחות" כשמדובר במשחקי הגביע העולמי. היופי בכדורגל הוא, שברגע שעולים על הדשא ההוכחות הן ברגליים. גם ברזיל שיחקה נגד קבוצות "נוחות" - צרפת לא הרשימה אף אחד עד המשחק ההוא. בשבילי האיטלקים זכו כבר בשבוע שעבר אחרי המשחק המופלא מול גרמניה. אז, בתום 120 הדקות עמדו לי דמעות של התרגשות בעיניים. אתמול, רציתי לבכות כבר מהדקות הראשונות כשפחדתי שהנרי ייצא ולא יהיה לנו משחק שקול. אז היה קשה, והיי, כולנו פה יודעים שצריך לעבוד קשה בשביל להגשים את החלומות שלנו. אחרת זה לא היה כל כך מושלם
.

Regina Phalange

New member
כן, גם לי עמדו דמעות אחרי המשחק

מול גרמניה.. לא בגלל המשחק, יותר בגלל המבחן של היום למחרת, אבל גם אז רציתי שאיטליה תעוף...

מסטולון

New member
לא למדת מכל המיונים האלו לרפואה...

שאין דבר שמצדיק אלימות פיזית?
האמת היא שראו שמטרצי קצת הדליק אבל עדיין, לא צריך להגזים. אתה מסיים היום ת'קריירה ש'ך בחור... עשה את זה בכבוד.

ארגינין

New member
הגיע למטרצי

הגיע למטרצי בגלל השחקן שהוא בכללי, שחקן שרק מדליק את מי שמשחק נגדו וגם פאוליסט לא קטן. חוצמזה הוא אמר לו טרוריסט...אני מבין למה זה הדליק את זידאן... ותכלס זה יצא מצחיק :) נגיחה כזאת ראיתי רק בטייקן...

מונדאיל די עלוב

גם הגמר לא התעלה לרמה גבוהה. אז הצרפתים החזיקו בכדור כל הזמן, אפילו בעיטה אחת למסגרת על ההאכה לא הנפיקו. ואיטליה? שיחקה כדורגל הגנתי בטירוף, וקיבלה הגרלה די קלה. הייתי בעד גרמניה, כי היא הרשימה במהלך הטורניר עד כמה שרק אפשר, ואחרי זה בעד צרפת, רק כי היא לא הצליחה לנצל את ישראל, אבל איטליה לקחה את שניהם, בקושי.

למעלה