לא פינק אבל עצוב - ג'ון לנון נרצח

Shakty

New member
לא פינק אבל עצוב - ג'ון לנון נרצח

היום לפני 24 שנים. מארק צ'פמן היה פסיכופט שטען שהושפע מהתפסן בשדה השיפון של סאלינג'ר, הבן ז*&ה עדיין יושב בכלא. ואנחנו בלי אחד האמנים הכי חשובים במאה העשרים לטעמי. Life is what happens to you while you're busy making other plans אחד מהמשפטים הכי גדולים שנכתבו (לקוח מהשיר BEAUTIFUL BOYS)

נימרודל

New member
ג'ון לנון...

אחד האנשים הכי גדולים אי פעם. בנוסף לעובדה שהוא היה אמן דגול- והוא ממש משפיע עלי.

Shakty

New member
דווקא לדעתי הוא היה בן אדם קטן ואמן

גדול - כל השטויות של לשלוח את התואר למלכה בחזרה עוד את הבובלוציסטיות המטורפת שלו - אלו דברים שמקטינים אנשים בעיני. תראה את הסרט IMAGINE ותבין - יש שם קטע מדהים שהמראיין מטייל עם ג'ון באחוזה המנקרת עינים שלו ואיזה היפי חמוד טייל שם על הדשא ופגש את לנון ואת המראיין וג'ון בשיחה איתו מבאס לו את הצורה ואומר ששנות השבעים היו חרא אחד גדול עם כל ההיפים ושהוא מקווה ששנות השמונים יהיו טובות יותר... לצערנו הוא לא זכה לראות יותר משנה אחת בשנות השמונים. פעם שהייתי פעור שכל מה ששמעתי היה ביטלס (אני מדבר על גיל 12-13) חשבתי שג'ון הוא מלך, בגיל 14 היו לי משקפיים עגולים ושיער ארוך והמון פעמים היו אומרים לי שאני דומה לו וזה היה עושה אותי מאושר :) אבל ככל שאני קראתי יותר וראיתי יותר ראיונות איתו הבנתי את הניגודיות העצומה שלו - את האחד בפה ואחד בלב שלו... זה לא מפחית כהוא זה את ערכו בעיני כאמן.

Shakty

New member
תיקון

עוד את הבובלוציסטיות צ"ל : או את הפובליציסטיות

נימרודל

New member
עוד תיקון

אני נקבה... אני לא מדברת ממש על האופי שלו. זה לא הכי מכירה. וגם כשהייתי די מעריצה של הביטלס לא התעמקתי בזה עד כדי כך. אני רק יודעת שהוא דגל בעיקרון של שלום, וחופש. וזה יפה בעיני.

../images/Emo16.gif אכן עצוב

לנון היה אחד האמנים שהשפיעו עלי בתקופה בה עיצבתי את תודעתי המוסיקלית. כמו SHAKTY, כיום אני רואה אותו באור אחר משראיתי אותו אז, וגם שיריו לא ממש מדברים אלי עוד (רובם, בכל אופן), אבל הוא היה איקון חשוב, ושיריו עם הביטלס היו אבן דרך חשובה בתולדות הרוק. רציחתו היתה מאורע טרגי ומזעזע, וחבל שהוא לא אתנו היום.

NIR Y

New member
מגיע לו !!! מה הוא עוזב את הביטלס !

לא באמת, אני לא ממש מכיר אותו אבל אני מכיר את הביטלס מצוין, אז חבל.

itaikuskus

New member
פול הוא זה ש"עזב"

ההודעה הרשמית לתקשורת הייתה שפול עוזב והחבר'ה מפרקים תחבילה... כמובן שאין מישהו שממש עזב...

weird dust

New member
פעם הבאה פשוט תאשימו את יוקו

היא גרמה לכל זה.
לא נורא. הוא היה כותב ומלחין לא רע בכלל אחד הגדולים של התקופה. לפי הדעתי הלהקה היתה פשוט גל של הצלחה שלא בטוח שעוד להקה תחזור על זה. הביטלס היו גם חדשניים מה שהיה מאוד טוב בתקופה ההיא. מישהו שמע אותם שרים בגרמנית??

frikin shin

New member
למרות שדנו בעניין יוקו

בפורום ביטלס אני אכתוב לכם בקצרה: אין בדיוק מישהו להאשים על פירוק הלהקה מלבד חברי הלהקה עצמם. מצד אחד היה את ג'ון שהתרחק כשהוא פגש את יוקו מה שגרם לויכוחים עם פול. מצד שני כל הבגידות נשים בין רינגו לג'ורג' לא הוסיפו הרבה
. בקיצור - הם פירקו את עצמם וחבל שכך... למרות שלכל דבר צריך להיות סוף מתישהו... ז"ל לג'ון לנון באיחור, בפורום הזה לפחות
... התאבלנו בפורום ביטלס מספיק

itaikuskus

New member
דיי כבר בחייכם

כולם יודעים ש"ההחלטה הייתה משותפת וליוקו לא היה קשר" אבל אין שום רע בקצת צחוק על אחד המיתוסים היותר מפורסמים בעולם הרוקנרול.

למעלה