לא פנוי רגשית

NeverMind90

New member
לא פנוי רגשית

הכרתם/ן מישהו/י, יצאתם ל3 דייטים, נחמד לכם ביחד, אחלה כימיה, המשיכה בשמיים - אממה, הוא/היא עדיין חושבים על האקסית. לוקחים את הסיכון שעם הזמן הוא/היא יפתחו אליכם/ן רגשות או מגיעים למסקנה שמגיע לכם יותר מלהיות רק "פרס ניחומים"?
קיימים בכלל מצבים שאדם חדש מחליף אהבה ישנה או שכדי להכיל אחת חייבים להיות נקיים מהעבר?
מה אם האקס/ית של המדובר/ת גרה בחו"ל ואף אחד מהם לא מתכוון לוותר על החיים בארץ המקור?

רואה 6 6

New member
תלוי מה זה חושבים על האקסית.

אם זה בגעגוע אז שלום,שלום ואל תבוא לי בחלום.
אם זה בתהליך של ניעור האקסית מהחיים אז ... תלוי בך.יש מי שיכולה מתוך ביטחון עצמי להישאר שם כי היא מבינה שכמה שרוצים אותה יש תהליכים לעשות שלא אמורים לפגוע בה.

NeverMind90

New member
חושב, חושב

היא הייתה חלק מחווית הטיול שלו, הגיעה לגיחה קצרצרה לארץ לפני כחצי שנה והעלתה אצלו את כל הזכרונות של הטיול. הוא סיפר לי עליה בדייט ומהדברים שלו הבנתי שהוא לא באמת פנוי להכיל משהו חדש אבל היה לו כיף איתי.
מה שכן, הוא מודה שהקשר ביניהם לא יתממש מכורח המציאות.

Shamy

New member
כן קיימים מצבים כאלה

אבל אתה תמיד תהיה בסימני שאלה עם עצמך לגבי מתי ואם כן גם תלוי כמה הבן אדם השני עדיין בעניין של האקס

אני בשביל להמנע מסרטים עודפים ולא רצויים ולשמירה על הבריאות הנפשית ממליצה לצאת עם אנשים שהתגברו על האקס

לפעמים ה"אקס"

הוא יותר קונספט מאשר אדם אמיתי.
יש אנשים שמתקשים לשחרר את התחושה שהיתה להם עם אדם מסויים-או חיים בתחושה של משהו לא גמור.
ויש כאלה שהאקס הוא החוויה החזקה האחרונה שלהם ומתוך כך הם ממשיכים לחשוב עליו.
&nbsp
לכל אחד יש שק שהוא סוחב מחוויות עבר- השאלה היא האם הוא לומד מזה ומתקדם קדימה או תקוע עמוק בעבר?

עשוי לעבוד

אבל קחי בחשבון שאת לוקחת סיכון שכרגע את תמלאי לו את הבדידות שהוא מרגיש.
יכול להיות לטובה שהוא ישכח את האקסית ויתאהב בך (מניסיון).
ויכול להיות לרעה שהוא ישכח את האקסית ויעזוב גם אותך (מניסיון).

אם ניתן תמיד רצוי להגיע למערכת יחסים בצורה נקיה. אבל לא תמיד אפשרי. לפעמים להתנקות לגמרי לוקח יותר משנה...אז נמתין חצי מהחיים?

שלום

בני אדם אוהבים הרבה אנשים ביחד כל החיים, בדרכים שונות ובמידות שונות. רק טבעי וברור שאם היה לחברה בן זוג שהעריכה ואהבה, תמשיך לחשוב עליו לטובה ולאהוב אותו או לפחות לחבב אותו. זה לא צריך להפריע לשום קשר אחר. אם היא מוצאת בי תכונות יפות להרגשתה, היא יכולה לתת לי אהבה שלמה.

wild orchid

New member
זה לא כזה חד משמעי אבל בגדול מעדיפה שלא להכניס

ראש בריא למיטה חולה.

פילפולה

New member
זה מה שמגיע לך? להיות פרס ניחומים?

ככה אני רואה את זה.
אלא אם כן את מאוהבת בו נואשות ומוכנה לוותר על עצמך [גם אני עשיתי את זה תקופה]-כי זה מה שזה.
לוותר על ה"אני" שלך.
על עצמך.
אם את עושה את זה בעיניים פקוחות-סבבה.
ואם לא... תמשיכי לבחור חתיך ומוצלח יותר

&nbsp
פיל
לאף אחד לא מגיע להיות פרס ניחומים...

satori79

New member
מה הצד השני אומר?

אני עכשיו במערכת יחסים חדשה, שבעה חודשים אחרי שנפרדתי מהאחרונה. מצבי היום הוא לא כתמול שלשום.. כלומר החודשים הראשונים לא היו קלים, והחודשים שלאחר מכן כבר היה יותר קל, והיום אני מבין שהאקסית ואני לא נועדנו זה לזו (ראה סיבות בפרסומים אחרים שלי כאן..) אבל כן היה חיבור וכן הייתה איזו חוויה חזקה, גם אם לא טובה ובריאה במיוחד.. אז כן יוצא לי להגיד מדי פעם משהו על האקסית או על הבית שלה..אבל זה לא ערגה או געגוע..אין לי כאלו דברים.

ממליץ לך לבדוק זאת.
בהצלחה.

לא נראה לי שאת פרס ניחומים של מישהו. אל תהיי כזו.

למעלה