לא, פשוט אני לא יכולה יותר

free soul

New member
לא, פשוט אני לא יכולה יותר../images/Emo7.gif

הילה, עשיתי את מה שביקשת, המדיטציה מאוד עזרה לי אינני רואה אותו בחלומות יותר! אבל, אני כל כך מרגישה שהוא נדחף לי במחשבות
מה לא ניסיתי! לחשוב על משהו אחר, לשלוח לו אהבה וסליחה.. הכל! פעם אחת הלכתי לרב וראיתי את דמותו וסיפרתי את זה לרב והוא אמר שאני רואה!! הילה, בבקשה עיזרי לי, תעזרי לי לתקשר ולשאול.. מה הוא רוצה?! למה הוא לא מרפה?! אני לא רוצה אותו! ניסיתי בכל הכוח כבר מלא זמן! הקטע הוא שהוא ואני מתקשרים... אבל, כשזה מגיע אליו.. אני לא מצליחה לתקשר ולהבין! לכן אני פונה אלייך בעזרה.. להבין למה הוא לא מרפה ממני
אנא, בבקשה עיזרי לי.... בכל דרך...... פני אליי...

סיריוס1

New member
האם את גרה...

.בחו"ל ? אם כן, אני ממליץ לך הגנות נוספות מאשר מדיטציה. ארצות שמחוץ לארץ ישראל מאוד שונות ברמה הרוחנית ולכן יש צורך בהגנות נוספות מאשר אם חיים בישראל. ראשית, אם מדובר בחיבור בלתי נסבל שאינו מתנתק, יש ליצור "הארקה" לרוח שתצא ממך כאשר היא נכנסת אליך. ההארקה יכולה להיות חוטים שיוצאים מהבגד וכיסוי המיטה כמו חוטי האינדיאנים והציציות של הטלית. דבר שני, יש לזכור שהכל אחד ואינסופי, ולכן, חיבור עם אדם אחד אינו מונע חיבור עם אדם אחר, התחברי עם אחרים שיחסמו מעצם היותם איתך את זה שאת רוצה להתנתק ממנו. צרי רשת חברתית משלך. בהצלחה.

free soul

New member
אני ממש לא גרה בחו"ל

ויש לי מעגל חברתי
אני פעילה ועושה דברים שמעבירים את זמני, אבל, מה לעשות? זה חודר לי במחשבה כל רגע. ניסיתי הכל, מדיטציה... מה שטוב זה שהחלומות שלי נקיים ואני לא קמה בבהלה מאותו אדם. עכשיו, מה זה קשור הבגדים?! אני ביקשתי תיקשור ולדעת למה זה קורה..

לדעתי עלייך לפנות ליעוץ אישי

בתקשור באזור מגורייך, יש דברים בסיסיים שאפשר ליעץ לך על גבי הנט, ואף פעם הם לא יהיו מושלמים. שבת נפלאה אהבה אריאלה

נשמה

אני מבינה את רצונך להשתחרר. אין דבר כזה הוא לא מרפה - משהו אצלך לא מרפה. כנראה שיש כאן צורך בעבודה עמוקה יותר מייעוץ כזה. ניכר שאפילו משהו שקשור לגילגולי חיים. עם עבודה נכונה על חיזוק העוצמה שלך והרפיה - זה יילך. מציעה שתפני למתקשר שעוסק גם בשיחזור - מאמינה שתוך פגישה או שניים תוכלי לפתור זאת. והכי חשוב: להבין מה זה בא ללמד אותך. אהבה, הילה

לירוני23

New member
היי..................

היי שלום לך.... אני יודעת בדיוק על מה את מדברת.... גם לי יש קשר כזה בחיים שלי,וכן הוא מגלגול קודם..... אחריי שהייתי מצליחה לצאת ממנו והיה עובר זמן מה שאני מנותקת ממנו,פתאום הייתי מרגישה אותו חזק מאוד... יום אחד אחריי שלא התראינו המון זמן,ניפגשנו ואז אמרתי לו שאני יודעת מה הוא עושה... הוא היה פשוט מזמן אותי אליו ומכיוון שיש בנינו קשר אנרגטי חזק אז אני מרגישה אותו.זה פשוט מן ערוץ פתוח שיש בנינו. אני מבינה אותך בקושי,זה בעצם להתנתק ממשהו שהוא חלק ממך. גם שאני הייתי עם מישהו הוא בדיוק בבוקר התקשר כאילו הרגיש,למרות שלא דיברנו,ובדר"כ הוא לא מתקשר. אבל הזמן עשה את שלו,ואני עדיין כואבת אבל אני מכניסה לי לראש שאני והוא לא נהיה ביחד....ושלא מגיע לי יחס כמו שהוא נתן לי... אני מתחילה להסתכל תמיד על הדברים הלא טובים שהיו,ולאהוב יותר את עצמי. אני גם מתקשרת,וגם הוא זה ניפתח לנו ביחד,ה קשר מאוד עמוק,ובגלגול קודם גם היינו בעל ואישה.... אבל החלטתי שאני לא מתקשרת יותר בגלל שזה מחזיראותי שוב אליו,ועכשיו זה כאילושבחיים לא תיקשרתי.אני מנותקת... ועכשיו אני מנסה ומחכה לזוגיות חדשה ויותר יפה עם הרבה יותר כבוד הדדי.... אני יודעת שזה מהשבאמת מגיע לי,ויש עוד גברים שאני יתחבר איתם לרמה גבוהה.... אני שולחת לך המון אהבה והייתי חייבת לכתוב לך בגלל שאני יודעת על מה את מדברת. ואני חושבת שקשרים כאלה יכולים להתנתק אבל זה לא יעלם אף פעם אותו גבר תמיד יהיה שם באיזה מחשבה אצלך,אבל בהחלט את יכולה לבנות משהו חדש עם מישהו חדש שעליו תחשבי כל הזמן והוא גם זה שיהיה איתך באמת... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

למעלה