לא צופה היום בשידורי שחרור החטופות

חוכא

Member
אחרי השידורים הלא פוסקים כל השבוע, והאזכורים ברשת, סביב השלוש משבת שעברה, כבר קשה להכיל סבב חדש.
עם כל השמחה על שחרורן. מגיע למשפחות קצת מנוחה וגם לנו.
אבל בארצנו אין מינון נכון. ממאיסים עליך את החדשות, גם כשהן טובות.
הנה נאום תודה של המשפחות, הנה מורידים את השלט מהבניין, אייטם על מי עשה להן את הצמות....
אני אקרא קצת בטלגרם ואשמח בלב.

אחרי השידורים הלא פוסקים כל השבוע, והאזכורים ברשת, סביב השלוש משבת שעברה, כבר קשה להכיל סבב חדש.
הנה נאום תודה של המשפחות, הנה מורידים את השלט מהבניין, אייטם על מי עשה להן את הצמות....
זה לא חדשות שאתה רוצה לקבל,

זה מה שרוצים לדחוף לך.

אתה רוצה לראות איך הם נראות,מה עברו בשבי,איך הן מרגישות עכשיו,מצב רפואי וכד'

מה מאכילים אותך?

המיץ של הזבל - צמות,כאילו אתה ילדה בת 5

evglev1

Well-known member
מנהל
זה לא חדשות שאתה רוצה לקבל,

זה מה שרוצים לדחוף לך.

אתה רוצה לראות איך הם נראות,מה עברו בשבי,איך הן מרגישות עכשיו,מצב רפואי וכד'

מה מאכילים אותך?

המיץ של הזבל - צמות,כאילו אתה ילדה בת 5
בטח הדבר הראשון שבא להן זה לתאר לכתבי הטלוויזיה מה הן עברו בשבי, לפני שיספרו למשפחות, לפני שעברו טיפול רפואי, הדבר הראשון שהן חושבות עליו שנה ורבע כחטופות זה לתאר בהרחבה את חיי השבי בפני כתבי הטלוויזיה (n)

בטח הדבר הראשון שבא להן זה לתאר לכתבי הטלוויזיה מה הן עברו בשבי, לפני שיספרו למשפחות, לפני שעברו טיפול רפואי, הדבר הראשון שהן חושבות עליו שנה ורבע כחטופות זה לתאר בהרחבה את חיי השבי בפני כתבי הטלוויזיה (n)
אל תהיה ילד,ידעו מה המצב שלהם פחות או יותר קודם גם שהיו בשבי אבל לא אמרו,אז לפחות שיגידו עכשיו

את הדברים האלה.

וכן אפשר פה ושם לראיין אותן בקצרה.

אחי,זה מנותק זה מלאכותי,אתה לא שם לב?

evglev1

Well-known member
מנהל
מדובר בתצפיתניות שניסו להתריע מפני האסון והאהבלים בצמרת הצבא לא הקשיבו להן, החיילות היחידות שעשו את המוטל עליהן בשבעה באוקטובר.

בני גם אני לא צפיתי.
ראיתי תמונה בעיתון שהן על הבמה במדים מסמנות לייק מחוייכות.
סמים עושים נפלאות והתמונה מוצלחת
הם מתפוגגים בהמשך

certified.woke

Well-known member
לא זו הבעיה.
בישראל יש יותר מדי ערוצי טלוויזיה המתחרים על פחות מדי צופים, והצופים מתמעטים והולכים מפני שמעדיפים להתעדכן ממקורות אחרים.
התוצאה - מלחמת קיום בה לא בוחלים בדבר כדי לרתק צופה...

לא זו הבעיה.
בישראל יש יותר מדי ערוצי טלוויזיה המתחרים על פחות מדי צופים, והצופים מתמעטים והולכים מפני שמעדיפים להתעדכן ממקורות אחרים.
התוצאה - מלחמת קיום בה לא בוחלים בדבר כדי לרתק צופה...
בדיוק ההפך יש פחות מידי!!!

יותר מידי באמת לשידור מסחרי פר אקסלנס.

בזמנו שהתחילו עם הכבלים בשנות ה 90 חשבתי שיהיו המון ערוצים קהילתיים - כמו מה שיש באינטרנט היום.

מה רבה הייתה תדהמתי,שדחפו לי שם ערוץ ההיסטוריה במקום ערוץ השכונה שלי...

זה היה כמובן לפני שהתעוררתי לקנונית הסדר העולמי החדש - בעידן שבו התמימות הייתה עוד רבה יחסית להיום.

eקא זו או

Well-known member
גם אני
בעיקר סתמתי לרדיו ולטלוויזיה את הפה כשהתחילו לשדר את יבבות הורי החטופים.. כמו.. הלוווווווווווו, אולי תכנסו להם גם לתחת שנראה, נשמע איך הם מעכלים את המזון הישראלי.
בושה וחרפה.

למעלה