לא צורך תקשורת בשבת אבל אין לי ספק שבתשקורת השמאל 12 ו 13 לא היה רגע דיווח על בן היועמ"שית והאפוד

marabo

Well-known member
כי ככה זה אצל שמאלנים פריבילגים.
סינרגיה בין כל החלאות של התקשורת והפרקליטות

certified.woke

Well-known member
כי ככה זה אצל שמאלנים פריבילגים.
סינרגיה בין כל החלאות של התקשורת והפרקליטות
לא מפריע לי שאתה צואת-כלבים. לא ציפיתי משכמותך ליותר מזה. אולם, האיש - בגיר, עומד ברשות עצמו. הוכח כי היועמ"שית מעורבת באפן כלשהו בפרשה, ׁפֶּרֶשׁ...

marabo

Well-known member
לא מפריע לי שאתה צואת-כלבים. לא ציפיתי משכמותך ליותר מזה. אולם, האיש - בגיר, עומד ברשות עצמו. הוכח כי היועמ"שית מעורבת באפן כלשהו בפרשה, ׁפֶּרֶשׁ...
אני לא יודע אם היא מעורבת או לא אבל דבר אחד אני בטוח. אם בוזגלו משדרות היה הגנב מפקד היחידה לא היה מביא פרקליט צמרת שיסגור בשקט את העניין.
הבנת את זה איש ביבים שכמותך?

רוב הזמן נח

Well-known member
בן של יועצת משפטית נגיד ועשה טעות ונניח שגנב משהו. אף אחד בתקשורת לא יעשה מזה עניין. כי למה להרוס לילד את החיים עכשיו עם מעצר וחקירות ורישום פלילי?

אבל אם מישהו אחר לא מקושר היה עושה דבר דומה, אז חוק זה חוק ובוודאי שהיה נעצר ונחקר והיו על זה כתבות בטלויזיה.

לא הגיוני?

marabo

Well-known member
בן של יועצת משפטית נגיד ועשה טעות ונניח שגנב משהו. אף אחד בתקשורת לא יעשה מזה עניין. כי למה להרוס לילד את החיים עכשיו עם מעצר וחקירות ורישום פלילי?

אבל אם מישהו אחר לא מקושר היה עושה דבר דומה, אז חוק זה חוק ובוודאי שהיה נעצר ונחקר והיו על זה כתבות בטלויזיה.

לא הגיוני?
אם זה היה בוזגלו משדרות אז גם מפקד היחידה היה מביא עורך דין צמרת שיסגור בשקט את הסיפור?

למעלה