לא ציור שלי, רק צבעתי...

apathic

New member
לא ציור שלי, רק צבעתי...../images/Emo92.gif

והוספתי רקע... אוקי, אז את הרקע ואת השלג וכל זה אני כן ציירתי. אבל בקושי אפשר להגדיר את זה כציור... את הציור עצמו ציירה Lotus floweR. (אני עשיתי גם את האינקינג...)

TazMan

New member
אהבתי את השלג...

הצורה בה פתיתי השלג משתלבים עם הדמות נראה מאוד אמין ואמיתי, למרות שהדמות נראת כאילו "מתחו" אותה. אני ידוע שרק צבעת, זו הערה כללית לצייר.

chatenoire

New member
נחמד

אהבתי את הקו השחור המקיף אותה (יש לי חולשה לקווי קונטור עבים). הצביעה של השיער נחמדה, אבל מחוסר צל על הפנים הוא נראה קצת מוזר. בחירת הצבעים אצל הדמות (אני יודעת שלא אתה החלטת על הצבע, אבל אתה בחרת אותו מתוך הפלטה, וזה חצי מהעבודה) מוצאת חן בעיניי; הם חיים, אבל לא חיים מדי, אם אתה מבין את כוונתי. צבעי הרקע קצת מטרידים אותי. אני יודעת שצהוב הוא הצבע המשלים של סגול, אבל לפעמים השילוב הזה יוצר דוקא מתח, ולא איזון, במיוחד כשהצבעים חזקים כל כך ובאים על שטח גדול.

apathic

New member
חבל...

זה היה יכול להיות הרבה יותר יפה אם הייתי משנה את הצבעים ברקע. אני מודע שיש לי חולשה לצהוב, אבל קוי מיתאר עבים אני בדר"כ לא עושה... האמת, הייתי בטוח שבסוף לא עשיתי את זה עבה מסביב.. עכשיו אני מסתכל, ו... הממממ.. טוב נו. So much for memory... אבל הציור הזה מאחורי, נראה לי שהשקעתי כבר מספיק. בעצם אני בטוח. נ.ב. - גם לפי דעתי הדמות מאוד ארוכה, אבל נראה לי שזה חלק מהסגנון

*GormE*

New member
עיניים כחולות הולכות הכי טוב עם

שיער ג´ינג´י. ואני נורא אוהבת שילוב של סגול עם ירוק, אם כבר. צהוב אני לא ממש אוהבת.

Lotus floweR

New member
^_^ אתה כן צובע משש טוב....

אררררג! זה בדיוק מה שרציתי! ספנק יו! *מצורף ציור מקורי*

Lotus floweR

New member
אני הכי אובת סגול וירוק ביחד..^_^

ורק רציתי לומר שהכל יפה חוץ מהצווארון...ביקשתי בגד כהה כדי שיראה - כזה - ארררג...מיסתורי. אתה לא חייב לשנות, זה בסדר גם ככה.

apathic

New member
באמת שאין לי כוח כבר לשנות משהו...

...בציור, גם אם היית רוצה היית צריכה להתחנן... וגם אז לא בטוח שהייתי משנה.

למעלה