לא צריך את ברדה.........

לא צריך את ברדה.........

הוא לא הצדיק את הכסף ששלמו עליו,והוא סתם היה מעמסה על תקציב המועדון.. מה האינטרס לא הפועל באר שבע להחזיק שחקן שלא משחק טוב? מה שבטוח שהוא לא יחסר לנו העונה

eladhagever

New member
ת´אמת-אף פעם לא אהבתי אותו...

הוא שחצן, המשכורת שלו שמנה והוא לא עשה כלום במשחקים... אף שער ב-17 משחקים לחלוץ... התקשורת סתם עשתה אותו גדול...

blueman1

New member
אני לא אומר שהוא היה סופר סטאר

אבל שוב המאבק לא היה על ברדה ספציפי, המאבק היה על מה יקרה אם בסוף העונה אלי זינו יקלע לעוד בעיות כלכליות אז מה יקרה????? נמכור את בונפלד ואת חליבה ואת עוז ואת ינון ברדה ???? על זה היה המאבק, ואנחנו צריכים להמשיך את המאבק כדי שלא יווצר מצב כמו בעונת הירידה שמכרנו את כל השחקנים שלנו בגלל מצוקה כספית ובסוף ירדנו ליגה.

zilber z

New member
דיייייייייייייייייייי כבר!!!!

blueman מי הכניס לך ת´שטויות האלו לראש ??????????? אל תקשיב לרעיונות של פורום האוהדים באתר האוהדים כי זה כבר הרס כמה אנשים שאני מכיר זה פשוט לברוח מהמציאות !!!!! ברדה הוא -0 ועשו אותו סמל ופתאום משנים גרסא כי הוכח שברדה הוא -0 אז הגרסא החדשה היא מוכרים שחקני בית ומזינים יותר מידי בשכל!!! עזוב שטויות ונקצרת את הענים ברשה הוא זין!!! וחיבים להמשיך לתמוך בהפועל

Papito

New member
זילבר

אני מסכים איתך, אבל יש דרך לדבר אל המנהל

zilber z

New member
לא לכלכתי עליו או משהו חס וחלילה

דיברתי יותר בכלליות מאשר ספציפית אליו

blueman1

New member
קודם כל אני לא משתתף בפורום

האוהדים. דבר שני אני לא סתם אומר את הדברים. מה קרה לנו בעונת הירידה , לא היה כסף אז מכרנו שחקנים. מה יקרה השנה לא יהיה כסף נמכור שחקנים, אז אסור לנו להגיע למצב כזה.

blueman1

New member
דבר שני אני לא מדבר על ברדה

בפרטי אלה על שחקני נוער של האגודה בכללי.

simply red

New member
אתם טועים

ברדה הוא הפך הגמור משחצן הוא שחקן שאוהב את האגודה ומעריך את האוהדים. כמה שחקנים בארץ או בעולם אתם מכירם שנסעו באוטובוס של האוהדים ביחד איתם למשחק? זה בדיוק מה שברדה עשה שנה שעברה במשחק בחיפה שהוא לא יכל לשחק.

למעלה