לא צריך להאשים אותו בהריגה

BABELICIOUS

New member
לא צריך להאשים אותו בהריגה ../images/Emo73.gif

יש להאשימו ברצח
הוא הביא את עצמו להרוג 6 אנשים ביהירות ובשחצנות. וזו בכלל הבעיה של הנהג הישראלי המכוער. הוא סותר את עצמו החלאה. מצד אחד אמר לערוץ 2 שזה לא הוא כתב את הSMS שאומר שהוא מתודלק ומצד שני הוא טוען שהוא לא נהג בכלל. יענו, אם הוא לא נהג למה הוא מנסה להכחיש שהיה "מתודלק", אם הוא לא נהג לכאורה, אז מותר לו להיות "מתודלק", מה שכבר מוכיח שהוא משקר. מילא היה בן אדם ואומר "כן, שגיתי, הייתי פזיז ויהיר ואני צריך לשלם על זה" אבל הוא מנסה להכחיש ולא באופן חכם כי כבר סותר את עצמו. הוא רצח 6 אנשים וכבר מנסה לחמוק מהעונש. זה עניין של תרבות דוחה ויהירה שהורגת אנשים בכביש בלי סוף וצריך להתחיל להחמיר עם נהגים כאלה. אבל מה קורה, שהשוטרים דווקא מחמירים עם עבירות באמת סתמיות לא מסוכנות כמו נסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית, כמו חניה במקום אסור... אבל אלו שמסכנים חיים בגלל המנטרה הישראלית הדפוקה "יהיה בסדר. לי זה לא יקרה כי אני יודע מה אני עושה" שעוברים באור אדום, לא מצייתים לעצור ולזכות קדימה וכו'...

צודקת בהחלט

צריך להאשים אוו על רצח אבל נראה לי שהוא קיבל את העונש הכי קשה שיש - הוא "רצח" את אח שלו והוא צריך לחיות עם זה כל החיים

BABELICIOUS

New member
נכון. אבל זה לא צריך להיות העונש

היחידי. הוא "רצח" את אחיו בגלל יהירות ושחצנות גברית מצ'ואיסטית. אבל הכי גרוע זה שהוא מנסה להכחיש!! how low can he go

את צודקת בהחלט

הוא מנסה להכחיש את זה כדי שאנשים ירחמו עליו ושיקלו על העונש או שיצא בלי עונש. הוא שכח שחילצו אותו ממקום הנהג אם הוא נהג ברכב אז מה הוא עשה במושב הנהג?

BABELICIOUS

New member
האידיוט לא מבין שהוא היה יוצא

הרבה יותר טוב אם היה מודה באשמה ואומר "כן, הייתי פזיז ויהיר ורצחתי 6 אנשים ביניהם אחי ועל זה באמת מגיע לי העונש המירבי"

dudusch

New member
לא קשור לפה, אבל ניחא ../images/Emo6.gif ננצל"ש

מה עם החבר של ה - X-BOX??? יש עדכונים או שאת מתכוונת לשבת על הגדר עוד הרבה זמן?

היה עדכון אתמול

אבל אני אגיד לך שוב חשבתי חפרתי ושוב פעם חשבתי והגעתי למסקנה שאני לא רוצה אם באמת הייתי מעוניינת הייתי הולכת על זה כנראה אני לא ממש מעוניינת למרות שהוא מקסים מאוד ואני ידועת שהרבה היו מעוניינות להיות איתו

dudusch

New member
תודה על העדכון האישי ../images/Emo13.gif

אולי חשבת, חפרת, ושוב חפרת במקום לעשות מעשה. אני לא אומר שזה נכון או לא, רק מעלה אפשרות (רגע, שם
) אחרת. יש אימרה שאנחנו מצטערים על מה שלא עשינו יותר מאשר על המעשים שכן עשינו. יכול להיות שאם היית חופרת וחושבת פחות, היית מעלה פחות טענות נגד (הוא מכיר את הבוס/לקוח וכו') והולכת יותר עם ה"בטן". תחשבי על זה שעומד על הסלע מעל לבריכת המשושים וחושב האם לקפוץ. ההגיון אומר שלא, הרי יש שם סלעים וסכנות להיפגע, והסלע גבוה וכו'. יש את אלו שלא יקפצו. יש את אלו שיגיעו לסלע, יעשו אחורה פנה ויעזבו. ויש את אלו שיקפצו. יכול להיות שייפגעו, יכול להיות שיטבעו ובראייה לאחור יגידו אחרים ש"זה היה ברור שהם ייפגעו". ויכול להיות שאלה שקפצו יחוו תחושות מדהימות (מהקפיצה, השחייה וכו'). העניין הוא שהקופצים עשו משהו כנגד ההגיון, כנגד הטיעונים "למה לא". ויתרו על המחשבה שהם עלולים להתרסק על הסלעים, והתמקדו במחשבה שיהנו מהמים. חוצמזה, לעובדה שאת יודעת שאחרות היו מעוניינות להיות איתו אין שום קשר לעניינך, מאחר ואותך מעניין דבר אחד. האם את מעוניינת להיות איתו או לא...

לא מקבל את הטיעון הזה...

הוא רצח את אח שלו ולכן את העונש שלו הוא קיבל. ומה עם הנשים של חמשת הנהגים? הילדים שלהם? ההורים שלהם? המשפחות? אח שלו, שאותו אני מסכים איתך, הוא רצח היה איתו באוטו מרצונו החופשי, למרות אני מניח שידע שאחיו "מתודלק" לפחות באלכוהול (ולפי העיתונים גם בסמים. תמיד שילוב מנצח). נסע עם רוצח וסיים כקורבן: "מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא מתעורר עם פשפשים". אבל מה לגבי שאר חמש המשפחות? הוא קיבל עונש אחד. מגיע לו עוד. עוד חמישה: אחד לכל קורבן שהוא גבה.

...

הכרתי את אייל וירון התאומים, שום חברות נפש חזקה ואמיצה, הכרתי אותם. איפה שאנחנו גרים, כולם מכירים את כולם. במיוחד אותם. אייל וירון עשו הכל יחד. הם היו אחד. ירון לא יתחמק מהאשמה בהריגת אח שלו. הוא לא יחזיק מעמד, אני בטוחה שהוא יעשה משהו לעצמו. תארי לך מה זה להיות תאום זהה,וכל מבט של האמא יהיה מלא בהאשמה, הרי הוא הרג לה את הילד. שינסה לחיות עם זה.

למעלה