לא צריך להבהל משינוי

שלגיה**

New member
לא צריך להבהל משינוי

והמסר מועבר לכל הותיקים הדוממים לפתע....

זה בסדר - אני פורשת..

אני פורשת.. לא הייתי רוצה להפריע למהלך התקין של הדברים, הסתדרתם מצוין בלעדי בוואלה, ולא הייתי רוצה לתפוס מקום של מישהי ותיקה, או להבהיל או להפחיד, או שבגללי אנשים ינטשו, או יווצרו "מחנות" של ותיקים וחדשים. זאת לא הכוונה, רק לקבל תמיכה, אבל אם היא מפריעה למישהו להתבטא, אז זה בסדר, המון תודה על המילים הטובות, והתמיכה והנסיון לעזרה. אולי עוד פעם ניפגש, מי יודע... אילונה..

אביטל +

New member
מה ???

אני מבקשת להירגע אם את רוצה להיות פה אז תישארי ותוכלי לקבל את מה שיש לפורום להציע לך מה ששלגייה כתבה לא דיבר עלייך דווקא קבוצת האנשים שהגיעה מוואלה עדיין פה ואם חלקם בוחרים להיות בשקט זו בחירה שלהם. אין פה נטישה או יצירת מחנות אל תקחי דברים באופן אישי

מה??? מס´ 2../images/Emo70.gif

אילונה!!! מה קרה?? מאיפה המסקנות האלה? אל תאכזבי... אחרי כל המילים והרגשות שהשקענו בך?..... סתתתתם, אנחנו לא חשובים ועשינו את זה בשמחה, אבל בחייך, מה זו הרגישות הזו? מאיפה הסקת את המסקנות האלה? אנחנו מגובשים ותומכים ואוהבים את כל מי שזקוק לנו ואין פה שום מחנות. פשוט יש אנשים שהם יותר ותיקים ושוחים פה כמו דג במים, אבל כולם רצוים ואהובים ובאים מתוך רצון לתמיכה ואז מוצאים את עצמם גם תומכים וזה הכיף הכי גדול, גם לעזור וגם להיעזר. אז, יאללה, קחי את עצמך בידיים. לא לברוח כל כך מהר. עוד אוהבים אותך פה, וזה לא הולך להיפסק בעתיד הנראה לעין
אני מחכה לתגובה שלך.. יעל

אלוניס

New member
אילונה - אני עוד מצפה

ליום שתשימי סמיילי שובב במיוחד ותגידי ששינית את השם לאילונה המחייכת או משהו בסגנון. וזה עוד יקרה. אף אחד לא אמר לך להיעלם. את מאוד רגישה וזה מובן. אז לא להתרגש. כבר אמרנו לך ברוכה הבאה והתכוונו לכל מילה. מקווה שגם היום יהיה יום נטול בלגנים בהצלחה

אילונה, מה הקשר ??../images/Emo8.gif

יש מקום לכולם על האדמה הזאת,
ובטח גם כאן.
אין קשר בין מה שכתבה שלגיה לבין כל החברים והחברות החדשים שהתחברנו כולנו ביחד עם כל הלב, לוקח רק זמן עד שכל אחד מוצא את מקומו לאחר המעבר, במיוחד לחברים הותיקים שאנחנו הולכים כבר מזה זמן יד ביד לב ללב אז זהו מצב טבעי שמביא איתו שינוי. אבל בסופו של דבר הכל יסתדר (אין סיבה שלא
).. בשורה תחתונה אילונה, הכל כאן הוא עם חיוך ובכיף ועם רצון טוב ואמיתי.... אילונה, מה צריך בן אדם כשקשה לו? אוזן קשבת, יד מושטת ורעים לדרך. אין תחליף לזה. נכון? ואם נפתחת ומצאת בית ללבך אל תסתגרי בחזרה. את עושה עוול לעצמך באי הבנה שנפלה כאן. או-קי? תמשיכי עם מה שעושה לך טוב. מחזקת את ידייך,
דליה.

שלגיה**

New member
אילונה

חבל שאת משקיעה בלכתוב הודעה לא לעניין במקום להגיב אישית לתגובות שאנשים כתבו לך מאז שנכנסת לפורום. להזכירך את לא היחידה החדשה שנכנסה לפורום בימים האחרונים. יש כאן עוד הרבה חדשים ואת חלק מהם את לא שונה מהם וחבל שאת רואה את הדברים כאילו ביקשתי שתלכי.... צר לי על הרגשתך ועוד יותר צר לי שכתבתי הודעה המשקפת את הרגשתי .

שיריתה13

New member
אילונה אל תעזבי....

דוקא את, ברוח הדברים שלך יכולה להתחבר יופי אלינו. אני דוקה התחברתי אלייך. למרות שהבעייה שלך לכאורה שונה משלי, יש לך את המודעות לתהליכים שעוברים עלייך, וגם להקשרים ביניהם. ואני מרגישה בין השורות את ידך המושטת לעזרה. אני, שעד לא מזמן שיוועתי לעזרה באופן נואש מושיטה לך היום את ידי ורוצה לעזור לך כמה שאני יכולה. אל תעזבי. שיריתה.

גנובה, דבר אחד שיהיה ממש חד וברור!

בבית המיוחד והחם שלנו לעולם לא יהיו ולא תהיה בו חלוקה או דבר דומה!!! זה אחד הדברים הנפלאים והאדירים שאנחנו כל כך גאים בו בכל לבנו והולך וילך תמיד כנר לרגלינו. כל מילה מעבר לזה מיותרת כל כך. (תקראי מה שכתבת לאילונה). שלך, דליה.

הגנובה

New member
קראתי ו....

לרגע נבהלתי.... אני לא אדם של מחנות!!!! אני תמיד מחפשת, מצפה ומעניקה המון מעצמי לאחרים!!!!! אז שיהיה לכולנו רק טוב!!!!!!

אני לא נבהל לעולם !!!!(או בדרך כלל)

רק אם קודם היה לי קשה לעמוד בקצב ההודעות המטורף עכשיו זה קשה הרבה יותר. מקבל בברכה כל מצטרף חדש ומאמין שיש מקום כאן לכולם. ענקון

מה שלומך, ענקון?../images/Emo24.gif

לא ראיתי אותך פה מאז שעברנו מוואלה, או שנדמה לי? אני מקווה שאתה ממשיך בדרך המלך... סתם רציתי לזרוק לך מילה,
יעל

ענקון, אני מוחה! אני מוחה!../images/Emo10.gif

אה יודע שכולנו מתגעגעים אלייך נורא, ורואים אותך רק פעם במיליון שנה.
דליה.

למעלה