לא צריך לצלם!....

danielten

New member
לא צריך לצלם!....

אני יגיד לכם מתי זה היה בטלויזיה אני יגיד לכם מתי וההופעה היתי בסדאר גמור היה מאוג כיף

BARSASOS

New member
כן היה ממש ממש כיף!

אם זה יופיע בטלויזיה כבר נודיע... בסוף זה היה בבית חולים החדש שנפתח בבית השומר...מיוחד לילדים . גם לילי ספרא הייתה (זאת שתרמה את כל הכסף לבית חולים הזה) ועוד הרבה אנשים חשובים מארה"ב... הייתה הופעה טובה , חוץ מזה שאני הייתי צריכה לשיר את הסולו שלי וגם של עוד ילדה שלא יכלה להגיע...חחחחחח אבל מה אכפת לי?? שרתי עם ליאל

nitzan111

New member
הלוואי שזה יהיה בטלויזיה.

וואו לא ידעתי שפתחו בית חולים לילדים בתל השומר.

BARSASOS

New member
כןןן ..הוא ממש יפה!!

זה כזה חמודדדד... הכל שם מתקנים ופסלים צבעוניים ובחוץ ערכו את השולחנות ממש ממש יפההה בורוד ירוד זוהר כזה...מדהים פשוט!!
והכל פסלים בעוניים והייתה בריכת דגים ממש יפה!!
ובפנים יש קפיטריה ופלייסטיישן!!! ממש השקיעו... והכל אישה אחת בלבד תרמה!!! (וקיבלנו מן ג'וייסטיק כזה שמחברים לטלויזיה ויש משחקים, ממש חמוד
..זה היה אמור להיות לילדים החולים אבל גם לנו הביאו בסוף!!) ודרך אגב...האישה ע-ש-י-ר-ה-!-!-! כמו לא יודעת מה...זה מפחיד כבר...:S ואביטל , אנחנו מדברות על ההופעה שהייתה לי ולדניאל עם ליאל ביום שני, זאת שהייתה אמורה להיות בבית הנשיא ובסוף לא הייתה שם...אלא בבית חולים שכתבתי..

keren2noy

New member
איך אתן מגיעות להופעות?

כאילו איך אתן יודעות מתי היא מופיעה ואיפה? ואיך אתן שרות איתה? שמישהו יסביר לי... יש למישהי איסיקיו או מסנג'ר ? =]

BARSASOS

New member
חחחחח...

דניאל היא הבת של המנהלת האישית של ליאל... ומרוב טובה של דניאל... היא הזמינה אותי לטוס איתה!!! חחחחח כי הייתה חסרה להן ילדה (יותר נכון - אמא שלה הזמינה אותי..:))

keren2noy

New member
סורי שאני לא מכירה פה

אבל מי זאת דניאל אם אפשר לשאול?

למעלה