לא ברור מה עבר עליהם עם הקטע הזה...
SupermanZW Well-known member 5/10/20 #3 נכתב ע"י vinney: לא ברור מה עבר עליהם עם הקטע הזה... לחץ כדי להרחיב... איך אתה מצליח לגלוש באתר ללא VPN? אני עדיין לא מצליח...
נכתב ע"י vinney: לא ברור מה עבר עליהם עם הקטע הזה... לחץ כדי להרחיב... איך אתה מצליח לגלוש באתר ללא VPN? אני עדיין לא מצליח...
ב בוריo שפובלוב Member 5/10/20 #4 נכתב ע"י k-don: הרגו את תפוז לגמרי לחץ כדי להרחיב... הרבה טרולים/בוטים נעלמו, טוב שכך
M metm98 New member 6/10/20 #5 נכתב ע"י בוריo שפובלוב: הרבה טרולים/בוטים נעלמו, טוב שכך לחץ כדי להרחיב... אז הניתוח הצליח, אבל החולה מת? (אני, לפחות, מקווה שיקום לתחיה. ושהפורום יחזור למה שהיה)
נכתב ע"י בוריo שפובלוב: הרבה טרולים/בוטים נעלמו, טוב שכך לחץ כדי להרחיב... אז הניתוח הצליח, אבל החולה מת? (אני, לפחות, מקווה שיקום לתחיה. ושהפורום יחזור למה שהיה)
ב בוריo שפובלוב Member 6/10/20 #7 נכתב ע"י metm98: אז הניתוח הצליח, אבל החולה מת? (אני, לפחות, מקווה שיקום לתחיה. ושהפורום יחזור למה שהיה) לחץ כדי להרחיב... יתכן שהוירוס השפיע על חברי הפורום
נכתב ע"י metm98: אז הניתוח הצליח, אבל החולה מת? (אני, לפחות, מקווה שיקום לתחיה. ושהפורום יחזור למה שהיה) לחץ כדי להרחיב... יתכן שהוירוס השפיע על חברי הפורום
V vinney Well-known member 9/10/20 #8 בינתיים נראה שלהיפך. תפוז חסמו את כל מי שבחו״ל מפורום של ישראלים בחו״ל, ורק אתה נשארת להמשיך לזבל את הפורום בצורה אובססיבית...
בינתיים נראה שלהיפך. תפוז חסמו את כל מי שבחו״ל מפורום של ישראלים בחו״ל, ורק אתה נשארת להמשיך לזבל את הפורום בצורה אובססיבית...