לא קונה בקונדיטורית יוסף יותר!!! לא רוצה העש סאראיה ולא פטיר!!! מעכשיו רק בורקס עמיקם!!!
M mike00 New member 31/10/07 #1 לא קונה בקונדיטורית יוסף יותר!!!../images/Emo46.gif לא רוצה העש סאראיה ולא פטיר!!! מעכשיו רק בורקס עמיקם!!!
לא קונה בקונדיטורית יוסף יותר!!!../images/Emo46.gif לא רוצה העש סאראיה ולא פטיר!!! מעכשיו רק בורקס עמיקם!!!
M mike00 New member 31/10/07 #3 קמאל,תוריד את הקפה מהאש.... אני לא יישב איתך בדיוואן המוכתר!!! ולא,לא בא לי על הלבנה!!
M mike00 New member 31/10/07 #5 ותגיד לאבו סדאק שאף פעם לא אהבתי את הפלאפל שלו,פשוט לא היה לי נעים להגיד.......אין על פאלפל דבורה בכרכור!!
ותגיד לאבו סדאק שאף פעם לא אהבתי את הפלאפל שלו,פשוט לא היה לי נעים להגיד.......אין על פאלפל דבורה בכרכור!!
M mike00 New member 31/10/07 #4 אם לא מגיע לי משלוח של בקלאוות[אלה עם הבוטנים!!] לבית עם מכתב התנצלות שיותר זה לא יקרה אני לא בא!! ותעשו טובה,שימו גם איזה חצי קילו כנאפה של היום
אם לא מגיע לי משלוח של בקלאוות[אלה עם הבוטנים!!] לבית עם מכתב התנצלות שיותר זה לא יקרה אני לא בא!! ותעשו טובה,שימו גם איזה חצי קילו כנאפה של היום
M mike00 New member 31/10/07 #10 גנבו לנו את הסוס../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif
T THE WIZARD 55 New member 31/10/07 #8 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif פעם הבאה תדע שבלוד לא קונים סמים יש להם השפעה לטווח ארוך
M mike00 New member 31/10/07 #12 גולדי זה הסוס שלנו גנבו אותו,אני עוד מעט נוסע לצפון עם דוד שלי לחפש אותו... יש איזה כפר בצפון שמוכרים שם סוסים מכל הארץ,נלך לראות אם מישהו יודע משהו...
גולדי זה הסוס שלנו גנבו אותו,אני עוד מעט נוסע לצפון עם דוד שלי לחפש אותו... יש איזה כפר בצפון שמוכרים שם סוסים מכל הארץ,נלך לראות אם מישהו יודע משהו...
M mike00 New member 31/10/07 #16 אני גר בקנדה אבל כרגע נמצא בארץ לביקור לא הייתי פה קצת יותר מ-5 שנים,עכשיו אני פה כבר חודשיים ונשאר עוד 3... בקשר לסוס,למשפחה שלי יש כמה סוסים וגולדי היה הסוס שלי,הם כולם אצל דודים שלי,דוד שלי מטפל בהם..
אני גר בקנדה אבל כרגע נמצא בארץ לביקור לא הייתי פה קצת יותר מ-5 שנים,עכשיו אני פה כבר חודשיים ונשאר עוד 3... בקשר לסוס,למשפחה שלי יש כמה סוסים וגולדי היה הסוס שלי,הם כולם אצל דודים שלי,דוד שלי מטפל בהם..
מ מוחמד5 New member 31/10/07 #18 ../images/Emo201.gif מסכן מקווה שימצא את הסוס שלך. ספר לנו עליו קצת, ואם יש לך תמונה
מ מוחמד5 New member 31/10/07 #20 שו צפון !! אנחנו גם בצפון, רוצה לכנס לקפה אהלן וסהלן, (רק אחרי השעה 21:00 בערב )