לא קיים ערוץ היותר מעאפן מערוץ AXN!
E EveryoneMustSuffer New member 24/3/05 #3 בזבזת 5 דקות מהחיים שלך על זה. חבל, יכולת לעשות משהו יותר מועיל.
T The DRH New member 27/3/05 #4 הוכחה יום אחד ראיתי שם כזה לוח שידורים של מה יש בלילה אז אומרים את כל הסדרות המעפנות ובסוף אומרים - ובעשר סרט. איזה סרט?? לא ידוע- סתם סרט
הוכחה יום אחד ראיתי שם כזה לוח שידורים של מה יש בלילה אז אומרים את כל הסדרות המעפנות ובסוף אומרים - ובעשר סרט. איזה סרט?? לא ידוע- סתם סרט
S shellydeez New member 27/3/05 #5 תשמע זה דווקא לא קשור לערוץ אני מניחה שאתה מתכון לעיתוני טלוויזיה ( אם לא תקן אותי) ושם הם לא תמיד אוהבים לחלוק עם הקהל את האינפורמציה כי אתה יודע הרי כל מילה כתובה עולה כסף.
תשמע זה דווקא לא קשור לערוץ אני מניחה שאתה מתכון לעיתוני טלוויזיה ( אם לא תקן אותי) ושם הם לא תמיד אוהבים לחלוק עם הקהל את האינפורמציה כי אתה יודע הרי כל מילה כתובה עולה כסף.
T The DRH New member 27/3/05 #7 זה היה בערוץ!! קשה להאמין אני יודע לא צריך למצוא לי הסברים, לא ממש איכפת לי. אם אתם אוהבים לראות את הסדרות שם אז לבריאות.
זה היה בערוץ!! קשה להאמין אני יודע לא צריך למצוא לי הסברים, לא ממש איכפת לי. אם אתם אוהבים לראות את הסדרות שם אז לבריאות.
A AdAmD1 New member 27/3/05 #8 ../images/Emo121.gifכי כל פעם יש סרט שונה ואם אני לא טועה זה גם סרט שנבחר באקראי..
T The DRH New member 27/3/05 #9 בסדר.. אז היו יכולים להגיד "סרט פעולה" או משהו אבל אמרו סתם "ובעשר סרט" מוזר... וזה לא ניראה לך קצת לא רציני שסרט נבחר באקראי?? לא חשוב אין צורך לענות לי
בסדר.. אז היו יכולים להגיד "סרט פעולה" או משהו אבל אמרו סתם "ובעשר סרט" מוזר... וזה לא ניראה לך קצת לא רציני שסרט נבחר באקראי?? לא חשוב אין צורך לענות לי