"לא קלה היא לא קלה דרכנו..." ../images/Emo122.gif
הממממממממ... שנים שנים שכבר לא כתבתי כלום... למען האמת... לא ממש היה לי זמן... וגם לא כ"כ היה לי חשק... אבל כדי שמרמלדי (סליחה... צוות בנים בלבד
) לא ייקח לי את ה-
, החלטתי לכתוב הודעה..
מכירים את התקופה הזאת, שאתם פשוט מרגישים צורך עז להיות לבד? אז זהו... שאני עברתי תקופה כזו בחודשים האחרונים... פשוט הייתי צריך לחשוב... לא על דברים גורליים וחשובים, רק על העתיד שלי..
אני עובר תקופה די קשה בלימודים... אני מאוד לא נהנה ולא כ"כ יודע מה לעשות... אני עובר תקופה גם לא נעימה בחיים מחוץ ללימודים... המון התלבטויות, והמון מחשבות ודאגות... הייתם מצפים שהומו שחי מחוץ לארון כבר שנתיים יוכל להיות יותר חופשי, לא
התלבטתי נורא בזמן האחרון, האם אני רוצה להתחיל את חיי "מהתחלה" ולהכיר בן זוג חדש, או שאני רוצה לחזור לבן זוגי משכבר הימים... החלטתי שאני רוצה לחזור אליו וניסינו לחזור ולהיות ביחד. אבל אחרי יומיים, הבנתי שזה לא זה בשבילי... וזה נחת עלי בסיטואציה מאוד לא מתאימה... (אני מצטער, אני כבר אמרתי
) בקיצור... אני נשמע מבולבל עכשיו כמו שאני מרגיש, אז אני אעזוב אתכם ולא אטריד (מה פתאום יואב, אתה אף פעם לא מטריד...
) לא משנה... אני עוד אחזור...
יואבון
הממממממממ... שנים שנים שכבר לא כתבתי כלום... למען האמת... לא ממש היה לי זמן... וגם לא כ"כ היה לי חשק... אבל כדי שמרמלדי (סליחה... צוות בנים בלבד