"לא קלה היא לא קלה דרכנו..."

yoavon1

New member
"לא קלה היא לא קלה דרכנו..." ../images/Emo122.gif

הממממממממ... שנים שנים שכבר לא כתבתי כלום... למען האמת... לא ממש היה לי זמן... וגם לא כ"כ היה לי חשק... אבל כדי שמרמלדי (סליחה... צוות בנים בלבד
) לא ייקח לי את ה-
, החלטתי לכתוב הודעה..
מכירים את התקופה הזאת, שאתם פשוט מרגישים צורך עז להיות לבד? אז זהו... שאני עברתי תקופה כזו בחודשים האחרונים... פשוט הייתי צריך לחשוב... לא על דברים גורליים וחשובים, רק על העתיד שלי..
אני עובר תקופה די קשה בלימודים... אני מאוד לא נהנה ולא כ"כ יודע מה לעשות... אני עובר תקופה גם לא נעימה בחיים מחוץ ללימודים... המון התלבטויות, והמון מחשבות ודאגות... הייתם מצפים שהומו שחי מחוץ לארון כבר שנתיים יוכל להיות יותר חופשי, לא
התלבטתי נורא בזמן האחרון, האם אני רוצה להתחיל את חיי "מהתחלה" ולהכיר בן זוג חדש, או שאני רוצה לחזור לבן זוגי משכבר הימים... החלטתי שאני רוצה לחזור אליו וניסינו לחזור ולהיות ביחד. אבל אחרי יומיים, הבנתי שזה לא זה בשבילי... וזה נחת עלי בסיטואציה מאוד לא מתאימה... (אני מצטער, אני כבר אמרתי
) בקיצור... אני נשמע מבולבל עכשיו כמו שאני מרגיש, אז אני אעזוב אתכם ולא אטריד (מה פתאום יואב, אתה אף פעם לא מטריד...
) לא משנה... אני עוד אחזור...
יואבון

../images/Emo6.gif היי...יואבון חזר...איזה כיף...../images/Emo68.gif

באמת שכבר שנים לא כתבת כלום...שקלתי להמליץ לשלול ממך את ה
ואולי גם להוריד אותך לדרגת טוראי...אבל בסוף התאפקתי. מה שלומך?! אני מבין שהלימודים קשים...אני חושב על מה שמצפה לי כשאני אשתחרר....איכס...ללמוד...עצלן שכמותי.
וחוץ מזה, באמת שאתה אף פעם לא מטריד... שיהיה לך המון בהצלחה, ושתמצא לך מישהו שיהיה לך טוב איתו וביחד, וזהו, ביי!

MARMELAD

New member
מה זה לשלול את ה../images/Emo95.gif? NEVER

אחרי שמקבלים את ה
- אין מנוס ממנו. והוא תמיד נשאר על המדף לשעת הצורך (או בארון, לחילופין
) יואבי´לה, ברוך השב. ´תגעגענו.

yoavon1

New member
ביררתי ב- ../images/Emo63.gif

הפקודות, ואכן כתוב שם שישנן 6 עבירות, בגינן ניתן לשלול דרגות קצונה ולהוריד לדרגת טוראי: 1. בגידה במולדת. 2. ביצוע עבירה שיש עימה גורם פלילי. 3. אי כתיבה בפורום "בנים בלבד" במשך יותר מחודשיים. 4. ריגול למען גורם זר ו/או עוין. 5. לבישת חולצה אדומה עם מכנס עור צהוב לימון. 6. שימוש ואחזקת סמים. העונש, אגב הוא הרבה יותר חמור
"הורדה לדרגת טוראי, שלילת ה-
וכן, הרצאה של 5 שעות, מפיו של המר"ן הרה"ג רבינו שלמה, אוהב האדם, בניזרי שליט"א יבדל"א, בנושא "מיניות הגבר ביהדות - מתחים ותמורות, בעד ונגד -- האם בקונצנזוס?" פיוווווווווווווווו... מזל שלי...
וחוצמזה... בלי קשר לכלום, היום אני גאה בעצמי, (
), כי הצלחתי ללמוד קטע מתוך יצירה של באך, שאני מנסה לנגן כבר כמה חודשים...
YAY ME !!!
יואבון

yoavon1

New member
פסנתר ואורגן... ../images/Emo13.gif

ותגיד שזה לא היה צפוי...
יואבון

../images/Emo11.gifטוב, תשמע, יואבון...../images/Emo124.gif

עשיתי כמה בירורים וגיליתי שאין לי בנמצא איזה קצין שיפוט
(למרות ש
אפשר להשיג יותר בקלות) ואני גם לא מתכוון להתעסק עכשיו בכל הניירת של לגייס אותך למילואים על-מנת להעמיד אותך לדין משמעתי, ולכן, בצורה חד-פעמית בלבד, החלטתי לוותר לך הפעם, ואתה חופשי ללכת (במיוחד לאור העונשים הזוועתיים והקשים מנשוא (בייחוד האחרון) שאתה מכיר טוב כל כך). זה בסדר, אני מאמין שהצדעת לי עכשיו. רק תקפיד להופיע כאן ולכתוב מדי פעם...
התגעגעתי... ובאמת כל הכבוד לך על הפסנתר והאורגן...הידע המוזיקלי שלי מסתכם בלצייר מפתח סול...
זה כל מה שאני זוכר משיעורי האורגן והחליל ששלחו אותי פעם אליהם...די עלוב...אה? טוב...יואבון...המון בהצלחה...וביי

MARMELAD

New member
פסנתר ואורגן...?!

וואו! יואבון, אתה פשוט ההוכחה המהלכת שהכל יכול להיות. להתעלף. (אני לעומתך בקושי לחייג בטלפון מצליח בלי להתבלבל אז פסנתר...?
)

yoavon1

New member
ובאותו נושא אך בזוית שונה לגמרי ../images/Emo13.gif

וואו... אני עדיין בשוק...
היה לי היום יום עיון ענק שאני ארגנתי והיה נ ה ד ר... בסוף יום העיון הזה, ניגש אלי ידיד טוב שלי מהכיתה (מוסיקאי...), ושאל אותי, אם אני מעוניין לנגן איתו את הקטע של באך בכנס הארצי שיערך בעוד שלושה שבועות (רק להסביר... הקטע שאני מנגן נקרא הפרליוד מספר 1, שהוא בעצם הליווי לשיר "אווה מריה", וההצעה שלו, היתה שאני אנגן על פסנתר, והוא ינגן את החלק הווקלי על קונטרה באס). לא כ"כ הסכמתי בהתחלה, כי בכנס הזה יהיו בערך 700 איש (אני לא צוחק...) וזה ממש מלחיץ. אבל הוא פשוט אמר לי, שאין לי ממה לפחד, כי אני מנגן ברמה של פרפורמנס (הופעה)... אני
... לי הוא אמר את זה
... שלא למדתי דקה בחיי לנגן, והוא מוזיקאי כבר שנים... אז מה, אחרי ליטוף אגו כזה מסרבים
מה פתאום
אז רשמו ביומניכם... יש לי עד ה- 15 לינואר ללמוד לנגן את כל הקטע (שלוש דקות) כמו שצריך...
יואבון

יואבון? מז´תומרת מהכיתה שלך?

אתה לומד מוסיקה? ואתה יודע שמצאתי גרסא נוספת לפרלוד הזה שיש בה תיבה נוספת? אתה מכיר את זה? אולי אתה יודע למה כמה ואיך? ותנגן הרבה. זה כיף לא נורמלי.

yoavon1

New member
אוקיי... כמה הסברים... ../images/Emo132.gif

1. אני לומד חינוך מיוחד במכללת לוינסקי, שם אני גם משתייך לפרוייקט מיוחד שנקרא "פרוייקט המצויינים" (מי שצוחק על השם, מקבל מכות...
גם ככה אני שונא אותו...) שזהו פרוייקט בו לומדים אנשים מכל המסלולים הנלמדים במכללה. בניהם, יש גם תלמידי (סטודנטי...) המגמה למוסיקה. אחד ממצויני המוסיקה הוא חבר טוב שלי.
2. כן, הגירסה של הפרליוד שמצאת, היא בדיוק הגירסה "ששופצה" ע"י מלחין בשם גונו, כדי להתאים אותה ליצירה "אווה מריה". שים לב פעם, שאם תשמע את היצירה, יציינו שהיא נכתבה ע"י באך-גונו. התוספת של גונו, היא בעצם תיבה אחת, על-מנת שהמשקל של הליווי, יתאים לקטע הווקאלי.
עד כאן הפינה היומית "שאל את יואבון...
", מחר בפינתנו - כיצד להכין סופלה אוכמניות ברוטב שמפניון מוקרם, וכן - כל מה שניתן לעשות עם עכבר מת... יואבון

my self

New member
הידעת?../images/Emo22.gif

שלמה גרוניך משתמש בפרלוד זה כפתיחה וכליווי של שירו "אל נא תלך". שיר מאוד יפה. אוקיי, וזה הרגע שבו מעריצי קיילי מתחילים לסקול באבנים

yoavon1

New member
האם ידעתי ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

אחד השירים היותר טובים לדעתי... אך... אם רק הייתי מסוגל להגיע לטונים שלו...
"אל נאאאאאא... תהההלך.... מעימי דודיייי...
יואבון

למעלה