לא קל אה?

levona

New member
לא קל אה? ../images/Emo13.gif

אהל'ן.....
סתם כזה בהיתי ברשימת הפורומים וראיתי "משפחות מורכבות" הממ......מה זה?.........גם אני מאלה שחושבים שהפורום הזה נועד ונוצר לי ולשכמותי
(שתבינו כאילו עד לרגע זה הייתי בטוחה שאני ה-י-ח-י-ד-ה מסוגי בעולם). כשאומרים "משפחה מורכבת" בשתי מילים מתכוונים ל"לבונה" במילה אחת
בטח ששמחה לגלות ולדעת שיש עוד מ"בני מיני"
(להרגיש בבית)... אז ככה על רגל אחת הסיפור הוא כזה.. הכל התחיל בשלהי קיץ 89...כן כן, חיילת צעירה יפה מה יודעת על העולם הזה? חבר קצין, אהבה גדולה, חתונה באופק...מי ידע שחורף 90 גם השמיים הולכים לבכות? הוא קיבל עוד העלאה בדרגה, חגגנו לו אני הוא- אחיו ואשת אחיו... יצאנו ארבעה חזרנו שניים... אני והאח. תאונת דרכים קטלנית הותירה אותנו מפורקים, אבלים שכולים, תהליך ארוך של אבל השלמה והשתקמות הוביל לקשר ביני לבין האח האלמן, מטופל בשני ילדים קטנים, הקשר הוביל לחתונה, החתונה הובילה לעוד שני ילדים במשפחה. משפחה מורכבת? ועוד איך. מתוך הריסות של כמה בתים נבנה בית אחד שלם, כל אחד פה נושא את האבל והכאב הפנימי שלו ומנתב את הזכרון עם חיי המשפחה השמחה והחיים. לא קל, אני מודה, יש חיכוכים יש ויכוחים יש מתח. ועל אף פי ולמרות הכל לומדים לחיות ביחד. יש אהבה, יש אחווה, כבוד הדדיות ועזרה. הרבה שנים עברו מאז. יכלתי לתאר לספר על הרבה ארועים שהמילה "משפחה מורכבת" כלולה בתוכה. על הצלחות, על קשיים, על עליות, על ירידות...על ימים טובים יותר וטובים פחות, ואני בטוחה שכל מי שבא "מבפנים" יודע איך זה. הניתוב. אולי בהמשך. עד אז ...

לבונה היקרה ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כן זה בדיוק המקום ,הבית של כל העניינים,כל ההסתבכויות ,כל המשונים והמשונות
אבל יש כאן גם הרבה אהבה ושמחה
. חייך אכן מורכבים ויושבים על בסיס מאד טראגי,אך גם מהמצבים האלה יצאו יחסים יפים ומאד מיוחדים,(נזכרת בראש ממשלתנו...) בואי שבי איתנו שתפי אותנו והשתתפי איתנו,לאט לאט אני בטוחה תמצאי כאן אחלה בית חם פתוח ותומך. בהצלחה

rolan

New member
אופטימיות על הבוקר

בוקר טוב ברוכה הבאה נפלא שמצאת אותנו הכותרת שלך - לא קל אה? וחיוך.... אהבתי את יודעת את המציאות, שלעיתים קשה אך יחד עם זה מחייכת... גישה אופטימית ונהדרת ואכן על פי סיפורך, עברת חוויה שללא אופטימיות לא ניתן לצאת ממנה בריא... את מוזמנת מרוג להצטרף לחבורה שלנו ורצוי אף שתביאי את בעלך שישתתף גם הוא. שבת שלום

yaeli4

New member
אוי, איזה סיפור.... לבונה יקרה

צר לי על הנסיבות הטראגיות כל כך של ה"מורכבות" שלך, אבל אני מרגישה שאת אדם חזק ואופטימי. הישארי איתנו וספרי יותר. חלקי איתנו מהקשיים והשמחות ונשמח לתמוך. וכן, רולן צודקת. אם בעלך ייכנס לכאן זה יוסיף עוד פן מעניין. אבל איך שנראה לכם, כמובן. המשך שבת נפלאה לך,

*יערית

New member
לבונה../images/Emo141.gif

שמעתי לא מזמן סיפור דיי דומה למיקרה הטראגי שלכם..רק שקרה ברוסיה...שתי משפחות קרובות מאוד יצאו לטיול..האם של אחת המשפחות טבעה ומי שבא להציל אותה היה הבעל מהמשפחה השנייה ושניהם לא ניצלו.. הבני זוג שנותרו לבד עם הכאב והשכול התחברו לכל אחד מהם יש שני ילדים ...מסתבר שאחרי 18 שנה של יחד רק אז גילה אחד מהאחים שיתר אחיו אינם אחיו הביולוגים...... אז צר לי על האובדן ומצד שני רצה הגורל וחיבר אותך לאדם הקרוב ביותר אליו..לא קלה המורכבות שאליה ניכנסת אך יש משהו בה שמכה שורשים,משהו סימלי,משהו קוסמי, מקווה שתמשיכו להאחז אחד בשני ובאונייה שעליתם עליה.....הרבה הרבה אושר

לבונה את אישה חזקה

אופטימית ומציאותית אל אף המקרי הטרגי פלסת לך דרך להתגבר על הקושי המשתק שום דבר לא מקרי ואומרת זאת הפעם עם מלוא העצב יפה הדרך שבה את אוספת את השברים מחברת ומביטה בעיניים בוגרות ואחראיות איך אפשר אחרת שקמת והתקדמת, קשיים יש בכל מערכת והתמודדויות בכל שלב ובכל דרך טפחי על שכמך אישה מחוזקת והאחל לך אושר וסיפוק הגשמה לשלימות שבעמקי ליבך ושלא תדעי יותר צער רק שיתוף קטן שאין מה להשוות בגודל אסונך אצלי ביום נישואיי נפטר אורח מיד לאחר החופה מתנה קטנה ליום נישואיי והתחלה לא קלה, היום זה רחוק ללא השפעה אילנה

עלמה 3

New member
WOW כמה קשה - ככה אופטימי../images/Emo13.gif

על רגל אחת, מלא חייכנים ואופטימיות.... את נשמעת אשה מקסימה. ע"פ החוויה הקשה שאת מתארת כאן, אכן טראגי ומצער... ועם האופטימיות יש בך חוסן נפשי מדהים.... ברוכה הבאה אלנו
עלמה

למעלה