לא קל אה? ../images/Emo13.gif
אהל'ן.....
סתם כזה בהיתי ברשימת הפורומים וראיתי "משפחות מורכבות" הממ......מה זה?.........גם אני מאלה שחושבים שהפורום הזה נועד ונוצר לי ולשכמותי
(שתבינו כאילו עד לרגע זה הייתי בטוחה שאני ה-י-ח-י-ד-ה מסוגי בעולם). כשאומרים "משפחה מורכבת" בשתי מילים מתכוונים ל"לבונה" במילה אחת
בטח ששמחה לגלות ולדעת שיש עוד מ"בני מיני"
(להרגיש בבית)... אז ככה על רגל אחת הסיפור הוא כזה.. הכל התחיל בשלהי קיץ 89...כן כן, חיילת צעירה יפה מה יודעת על העולם הזה? חבר קצין, אהבה גדולה, חתונה באופק...מי ידע שחורף 90 גם השמיים הולכים לבכות? הוא קיבל עוד העלאה בדרגה, חגגנו לו אני הוא- אחיו ואשת אחיו... יצאנו ארבעה חזרנו שניים... אני והאח. תאונת דרכים קטלנית הותירה אותנו מפורקים, אבלים שכולים, תהליך ארוך של אבל השלמה והשתקמות הוביל לקשר ביני לבין האח האלמן, מטופל בשני ילדים קטנים, הקשר הוביל לחתונה, החתונה הובילה לעוד שני ילדים במשפחה. משפחה מורכבת? ועוד איך. מתוך הריסות של כמה בתים נבנה בית אחד שלם, כל אחד פה נושא את האבל והכאב הפנימי שלו ומנתב את הזכרון עם חיי המשפחה השמחה והחיים. לא קל, אני מודה, יש חיכוכים יש ויכוחים יש מתח. ועל אף פי ולמרות הכל לומדים לחיות ביחד. יש אהבה, יש אחווה, כבוד הדדיות ועזרה. הרבה שנים עברו מאז. יכלתי לתאר לספר על הרבה ארועים שהמילה "משפחה מורכבת" כלולה בתוכה. על הצלחות, על קשיים, על עליות, על ירידות...על ימים טובים יותר וטובים פחות, ואני בטוחה שכל מי שבא "מבפנים" יודע איך זה. הניתוב. אולי בהמשך. עד אז ...
אהל'ן.....