לא קפצה לי ההודעה,ויש לי שאלה אליכן

BellA עלמה

New member
אממ

למרות שאני לא מי שציינת בהודעה אני יכולה להגיד מבחינתי שלנהל פורום תמיכה (מכל סוג שהוא) יכול להיות טריגר אם לא לומדים לעשות הפרדה בין החיים וירטואלים למציאות.

גילי 69

New member
אבל לפעמים ניהול הפורום

מחייב את המגע עם האנשים. במיוחד אם האנשים מומחים בסחטנות רגשית, או פשוט צריכים המון תשומת לב. תודה על התשובה.

BellA עלמה

New member
אבל

צריך לזכור שמנהל פורום איננו איש מקצוע ויש גבול לכמה הוא יכול לתת. זה לא כמו שאם אני במשבר אני אתקשר לפסיכולוגית או לער'ן (שהמתנדבים שם קיבלו הדרכה) אגב גם בער'ן יש כללים מאוד ברורים לניהול שיחות והתנהלות בכלל.

BellA עלמה

New member
תהליך ההכשרה בער'ן

הוא כחצי שנה( וכולל קורס קבוצתי והדרכה אישית) גם סדנאות במהלך הפעילות עצמה. ההדרכה היא על מגוון הנושאים שקשורים בבריאות הנפש + הדרכה טכנית.

תודה מורתי.

שמעי. אני פה בכחול ל-4 ימים בלבד. יש מצב שתמנעי מלהרגיז אותי ואז ניכנס לאאוטינג כואב?

תשובה שלי

האם הפורום יכול להוות טריגר? בוודאי. ולפעמים זה באמת קורה - כשאני קוראת איזו הודעה שמדליקה אצלי משהו, או מציפה משהו. בד"כ זה קורה בימים שבהם אני בנמיכות רגשית בכל מקרה, ואז יותר פגיעה. בימים כאלה, אני ממעטת להגיב, כי אין לי אנרגיות, ואת המעט שיש - מפנה אל עצמי. סה"כ, הגעתי אל הניהול כשכבר התייצבתי - ואני לא נמצאת נאבקת בגלים גבוהים. גם לאיש מקצוע יש גבולות ולא תמיד הוא נמצא במיטבו. גם אם משלמים לו, אי אפשר לקנות בזה את הכוח, האנרגיות, מה שעבר עליו יום קודם וכו'.

עולם של טריגרים.

אם רוצים... מוצאים. ואני חושבת שזה מאוד אישי. הגבולות בינך ובין העולם הם מאוד אישיים. יש מי שיודע לתת לדברים לא לחדור למקומות הרגישים ויש מי שפחות. כל אחד צריך ללמוד את הגבולות שלו ואת היכולות שלו ואז לבחור מול מה הוא מעמיד את עצמו. זה נכון לגבי ההתנדבות או עבודה וזה נכון לגבי ניהול פורום שמוצף בטריגרים. באופן אישי לא ניתקלתי בהודעות שהשפיעו עליי כטריגר. אני כנראה חסינה יותר או לא יודעת מה. אולי אני כבר מבינה שאני האחראית להכל ואם אני ארצה טריגרים אני לא צריכה ללכת רחוק מעצמי ולחפש אצל אחרים... זה מתקשר לי למה ששאלת על גבולות, וזו הדרך שלי לשמור על עצמי. ההפרדה הזו.

למעלה