לא קרה לי אף פעם, כנראה זה מה שקורה

עדידושש

New member
לא קרה לי אף פעם, כנראה זה מה שקורה

אחרי כמה לילות ללא שינה... קמתי ב-5 וחצי עם הבחור שיצא למילואים, חזרתי לישון עד 8, למדתי קצת וידעתי שיש לי שיעור ב-12...לא היה לי מושג לאן ברח הזמן, פתאום היה 11 ואני עוד לא התלבשתי, התקלחתי וכו'.... נכנסתי מהר למקלחת התלבשתי יצאתי והגעתי לאוני'...התקשרתי לחברה לברר אם כבר הגיעה- והיא עוד לא התעוררה בכלל... מה מתברר??? כשחשבתי ש-11, היה בכלל 10...ביליתי יותר משעה "סתם" באוני' עד שבאמת התחיל השיעור... נו, באמת!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו, אז את הולכת לישון? היה לי קטע דומה, אבל עם מעבר משעון קיץ לחורף, פשוט שכחו לספר גם לי. החליפו בלילה בין חמישי לשישי, אני קמתי שעה יותר מוקדם, הלכתי לסופר, ולא הבנתי למה על השעה בכרטיס חניה יש טעות (האשמתי את המערכת הדפוקה שלהם) ואחר כך הגעתי לחתונה של חברה שעה לפני הזמן! תיכננתי להגיע קצתלפני החופה, הגעתי לצילומיי משפחה לפני כל האורחים.

20ליאת

New member
אני פעם קמתי בבוקר

התלבשתי לביה"ס, הסתרקתי והכל, ואז גיליתי ש... היום שבת...

צוקה

New member
../images/Emo6.gif אני פעם קמתי באמצע הלילה

(3 בערך) התקלחתי, התלבשתי והכל ואז גיליתי שחשוך בחוץ

amsa

New member
לחברה שלי היתה פאדיחה דומה בצבא

שתינו היינו סמלות מחלקה (כל אחת מחלקה אחרת). בוקר אחד היא קמה וראתה שהמחלקה שלה עדיין ישנה. היא התעצבנה העירה אותם בצעקות איומות הוציאה את כולם בשלשות החוצה ונזפה בהם קשות. אחרי כמה דקות של צעקות אחד החיילים הסב את תשומת ליבה לעובדה שעכשיו 3 וחציבלילה ולא 5 וחצי כמו שהיא חשבה
מיותר לציין שעד השיחרור מהצבא צחקו עליה בגלל זה

היה לי גם קטע כזה

כשהייתי לומדת בבית ספר תיכון יום אחד חשבתי שיש שעת אפס הייתי כבר ב6 וחצי בלימודים. אני מחכה שעה ושעה וחצי ואני לא מבינה למה אין אף אחד בכיתה. הץקשרתי לחברה שלי ההיא כמובן צעקה עליי שבכלל היום מתחילים ב12 כי ביטלו כמה שעורים. מלא הבית ספר היה קרוב אליי, אבל זה היה שעה נסיעה. איך התבאסתי

גם לי זה קרה פעם

בפנימיה בה למדתי בחו"ל בכיתה י"א קמתי מאוחר נורא ורצתי לחדר האוכל לארוחת הבוקר... וגיליתי דלת נעולה ושעון שמראה שבאתי שעה לפני ארוחת הבוקר... מתסכל ומרעיב...

מופנמת

New member
לי זה קרה בפריז. ../images/Emo6.gif

כשעבדתי באל-על נשארתי ללון לילה בפריז. הגעתי מוטשת למלון וישר הלכתי לישון בלי לשים לב שלא שיניתי את השעה. בבוקר קמתי התארגנתי וירדתי למטה לחכות לשאר הצוות בלי לשים לב שעדיין חושך בחוץ. לא הבנתי למה אני לבד. התקשרתי לחדר של אחד הדיילים ולא הבנתי למה הערתי אותו, עד שהוא אמר לי שהשעה 4 לפנות בוקר!!!! כמובן שחזרתי מהר מהר לחדר וניצלתי את הזמן שנשאר לישון.

למעלה