לא קשורה אבל!!

מלאני4

New member
לא קשורה אבל!!

אבל.. אמ.. כן הפורום הזה יבש לחלוטין כאלו אני נכנסת כדי לראות פינות ודברים כאלו. ואין.. אז יאללה בוא נעשה פינת איך השבוע הזה היה. הדבר הכי טוב שעבר עליכם השבוע? הדבר הכי גרוע שעבר עליכם? המקרה הכי מצחיק שקרה? השיר שחרשתם עליו השבוע? תמונת השבוע שלכם? בילוי השבוע? מה אתם עומדים לעשות ביום העצמאות? התחדשות השבוע? מצפים לשבוע הבא? :) תענו לזה לעזאזל!

Dana Mi

New member
כל הכבוד על היוזמה!

באמת יבש פה מאוד.. אולי גם אני אתחיל לעשות פה פינות, כדי להרים קצת את המצב פה.. הדבר הכי טוב שעבר עליכם השבוע? נוסטלגיה מטורפת שגרמה לי לשמוע דיסקים שלא שמעתי לפחות שנתיים. הדבר הכי גרוע שעבר עליכם? ערימות על ערימות של דברים שאני צריכה לקרוא. המקרה הכי מצחיק שקרה? לי לא קרה הרבה דברים מצחיקים, אבל הפרק היום של "אפ קלוז אנד פרסונל" של מקפליי היה אחד המצחיקים!!!! השיר שחרשתם עליו השבוע? Bring Him Home מ"עלובי החיים" תמונת השבוע שלכם? אין לי.. שבוע נטול תמונות. בילוי השבוע? אתמול יצאתי עם חברות שלי שלא הייתי איתן שנים! היה ממש כיף! מה אתם עומדים לעשות ביום העצמאות? לא בטוח בכלל.. בטח בסוף אני אלך להופעה של הראל סקעת כי זה הדבר היחיד שקרוב לי לבית.. התחדשות השבוע? עשיתי שופינג בגדים ביום ראשון וזה כיף מאוד.. ומחר מחליפים לי את הטלפון למוטורולה ורוד, וזה פלאפון יפה!! שקט! מצפים לשבוע הבא? כן.. זה יהיה שבוע מעניין..

מלאני4

New member
:)

חחח אין על מה, אני אוהבת לענות על השאלונים אז פשוט כל סופ"ש אני העלה אחד ויענו :) ואז לא היה פה כל כך יבש הרי אנחנו פורום של באסטד סאן אוף דורק וכו' אסור לנו להיות יבשים! (ככה אני קבעתי)

McSon of Busted

New member
אוקייי....

הדבר הכי טוב שעבר עליכם השבוע?צו ראשון הדבר הכי גרוע שעבר עליכם? כל השביתות..מבחן בהיסטוריה המקרה הכי מצחיק שקרה? חזרות השיר שחרשתם עליו השבוע? sick תמונת השבוע שלכם? גרררר בילוי השבוע? לא היה בילוי. מה אתם עומדים לעשות ביום העצמאות? רעננה כנראה. התחדשות השבוע? שומדבר מצפים לשבוע הבא? מאוד.

מלאני4

New member
tאת אומרת ששביתה זה משו רע?

כנראה שלך אין השלמות בחשבונאות כמוני..

m i c k e y 15

New member
בטח שזה דבר רע!

יש לנו בגרויות וזהה...זה כזה מעצבןןןן..... אנחנו צריכים תיגבורים
לפחות אני...אוףף

McSon of Busted

New member
כן נכון

שכחתי להגיב..P: הדג שלי מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה כל כך עצובבב....;[[[[[[[[[ אני כל כך אהבתי אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועשיתי לו הלוויה בחצר וקברתי אותו בתוך קופסת גפרורים...והוא כזה מסכןןןן
אוףף...;[

McSon of Busted

New member
כע בפארק..

רק סינרגיה מעניין אותי P: אבל אני הולכת..שיהיה..מה, עדיף להשאר בחור הזה?! חחח

1AnastaciA1

New member
צודקת..\:

הדבר הכי טוב שעבר עליכם השבוע? מממ...קיבלתי 82 בהיסטוריה D:::
הדבר הכי גרוע שעבר עליכם? כלוםםםםם
המקרה הכי מצחיק שקרה? לא זוכרת O:
השיר שחרשתם עליו השבוע? Justin Timberlake - What Goes Around XDD אל תישאלו למה..
תמונת השבוע שלכם?
דאגי כל כך חמוד!
בילוי השבוע? אתמול הייתי במרינה בהרצליה D::: היה כיף!
מה אתם עומדים לעשות ביום העצמאות? לצאת עם חברים?
ו"לחגוג" את היומולדת שלי D:
התחדשות השבוע? ממ...כלום....אבל לפני שבועיים קניתי את הדיסק של מקפליי JML חיחי
מצפים לשבוע הבא? שיהיה כיף ביום העצמאות..D: ושאני אצליח להקליט ת'תוכנית של מקפליי X______________X; שבוע נעים לכולם..!

ליטלושי

New member
כולן התחלפו פה!!#@$@#%%איפה כל הוותיקותת??

הדבר הכי טוב שעבר עליכם השבוע? יום חמישי!! הדבר הכי גרוע שעבר עליכם? יום השואה =\ המקרה הכי מצחיק שקרה? צעדות ליום הצעמאות..אחד הדברים השיר שחרשתם עליו השבוע? יש יותר מידי =] תמונת השבוע שלכם? תדמיינו שיש פה תמונה ליד בילוי השבוע? מסיבבהה מה אתם עומדים לעשות ביום העצמאות? על האש בים! התחדשות השבוע? נאדה מצפים לשבוע הבא? הויי מאוד! =]]

L D N

New member
אני וותיקה.. נראלי חחחח

וואי כשחושבים על זה, אני כמעט שנה פה

LovE BuSTeD

New member
חח דוגרי יבש פה..

אבל לפעמים אין לי כוח להגיב.. אבל אני כל הזמן קוראת... הדבר הכי טוב שעבר עליכם השבוע?ממממממ שנהגתי מלאאא ושיום חמישי נהנתי במסיבה.. הדבר הכי גרוע שעבר עליכם?שלא יצאתי ביום שישי ללונה(מועדון)!ובכלל לא יצאתי...וזה דיכא אותי רצח כי אני רגילה לצאת כל שישי ללונה.........וגם שקרעו לי תתחת בעבודה..ו...שלא ראיתי את מי שציפתי לראות..ושרבתי עם הידיד הכי טוב שלי אבל ריב של ממש וזה היה ממש עצוב למרות שהתפייסנו אחרי שעה עדיין זה היה עצוב עד כדי כך ששתינו בכינו......בקיצור שבוע לא משהו... המקרה הכי מצחיק שקרה?אמ.....היום הפלתי עמודה שלמה של רויאלים(המבורגרים-אני עובדת במקדולנדס)ליד המנהל שלי והתחלתי לצחוק כמו פגרת בזמן שהוא מת להרוג אותי חחח השיר שחרשתם עליו השבוע?מממ chorie chorie-analee FT aresh תמונת השבוע שלכם?===>מיום חמישי מהאולטראסאונד..אני הימנית.. בילוי השבוע?יום חמישי אולטראסאונדדדדדדד מה אתם עומדים לעשות ביום העצמאות?לצאת למסיבה... התחדשות השבוע?וואלה לא התחדשתי.. מצפים לשבוע הבא?שיום חמישי יגיע ולצאת למסיבות חח:)....כן, אני חולת מסיבות..!

S H I R 147

New member
עונה...../images/Emo9.gif

הדבר הכי טוב שעבר עליכם השבוע? הרבה......:] הדבר הכי גרוע שעבר עליכם? הרבה....=\ המקרה הכי מצחיק שקרה? ראו בבלוגי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=398896 השיר שחרשתם עליו השבוע? משו שחברה שלחה לי.....ביפנית ><....אבל הוא יפה :)) תמונת השבוע שלכם? אני אוהבת פינגויינים!!!
בילוי השבוע? רוקעצצצצצ.....מחר!! :)) מה אתם עומדים לעשות ביום העצמאות? אני מופיעה ואז רוק עצמאות....נייס
התחדשות השבוע? ג'ינסים! :)) מצפים לשבוע הבא? אמממ....טוב......

שירר..

אין לי מה לכתוב לך.. סתם התחשק לי להציק לך קצת
אבל מה שכן.. הולך להיות כיף מחחרר !!

למעלה