לא קשור..אבל איזה טקס סיום נפילה...

hgvrycuihnhuyb

New member
לא קשור..אבל איזה טקס סיום נפילה...

זה ממש לא קשור אבל אני חייבת להוציא את זה כי כולם נגדי...יש לי את הטקס הכי ערסי עממי שיש ...גם ככה בקושי באתי לבי"ס אבל בא לי להיות מעורבת בפעילות הזאת שזה לא יתאפשר לי שוב ..אבל לא הם חייבים להכניס את הקטעים הכי מגעילים... ולכן אני משתפת אתכם בזה...(מה לעשות העולם לא פייר)הקיצר את הקטעים של השירה הם פותחים עם שיר של..שרית חדד!!!! ואם זה לא מספיק כמובן שויתרתי על שירה עברתי למשחק ושם אויי הם עושים קטע של טברנה עם שמעון פרנס...די הוא מת..! עבר הקטע של הג'ינג'י הזה..צאו מזה גם על זה ויתרתי ואחרון הריקוד! התקווה האחרונה אבל כן בטח הייתי אומרת שאני יתחיל לנענע לרקוד עם עוד כמה פרחות של השיכבה...והסוף הוא שלא אני לא משתתפת בזה..גורל אכזר הוריי ישתעממו עד מוות...למה ללכת? איזה עלוב לשבת ולראות את ימי התיכון נגמרים ככה...מה הייתם עושים במקומי???

Perfect noise

New member
חחחח לי כיף ולך לא!

אנחנו שרים את טיים אוף יור לייף של גרין דיי כמובן והכל בזכותי!! רק שתבינו אני לא גר בישראל ככה שלא יהיה לכולם במטא ישראלי רק לי ... טוב הנה הסיפור: חיפשו שיר ואז הצאתי גרין דיי כי זה הלהקה שאני הכי אוהב וזה הדבר הראשון שעלה לי בראש עכשיו לאף אחד לא היה מושג מה זה לעזעזל גרין אז שלפתי מהתיק שלי את אינטרנשונל סופרהיטס שקניתי יום לפני בדיוק ואז חשבתי איזה שיר לשים ידעתי שלא יסכימו לנו בחיים לשיר שיר פאנק אז בחרתי מה לעשות בשיר שאני לא הכי אוהב טיים אוף יור לייף השמעתי והמורה שלי דווקא אהבה וככה עכשיו אנחנו שרים את זה ולמדתי לנגן את זה ככה שאני ינגן בגיטרה זהו נחמד לא? אה ודרך אגב זה לא סיום תיכון כמו שלך אני רק מסיים שנה וכל כיתה צרכה לעשות משהו טוב זהו ביי וגרין דיי שולטים

Princess Grace

New member
חיח!

גמאנחנו עושים את time of your life בסוף, אבל שלנו יותר שווה כי לנו יש נגן כינור, ואני אהיה עם טוטו וארקוד מסביב!!!!!

firerez

New member
למה לעזאזאל ????

יש לכם טקס אתם רק מסיימים כיתה ט' ???? נחנו יב אז עוד אפשר להבין! אבל ט' <?????????

Princess Grace

New member
וגם לך היה את זה ארז, חוף לבנון

בכינרת...... לכולם יש את זה סיום ט'!!!

גאון, סיום חטיבה... כיתה ט'... גם

לנו יש עוד מעט טקס סיום ובקושי התחלנו לעבוד עליו... כמובן שירים של פרחות וריקודים מפגרים... אין שום מוזיקה טובה חס וחלילה אבל אולי אני אנגן משהו נחמד בגיטרה (= מה שבטוח אני משחקת... לפחות הקטע משחק שלנו נחמדים.... לא פרחי או ערסי מדיי... מצטערת לגביי השרית חדד וזה.. ואיזה אתה עושים טיימ אוף יור לייף (= אני גם רוצה )=

BlueBeIl

New member
וואו איזה מגניב זה!

היית יכול להשמיע להם את Worry Rock הוא גם רגוע כזה אבל יותר נחמד. אני גם רוצה את אינטרניושנל סופר היטס ואין את זה באף חנותתתתתתת. בו

firerez

New member
חחחח

דווקא אצלנו הטקס סיום לימודים הוא בגדר פרודיה על כול המקרים והדברים שקרו בבית ספר (כלומר חיקוים של מורים צחוקים על ילדים מפגרים אירועים מצחקים שקרו לכול השיכבה ) וכול זה יענו ביחד דווקא הכול התחבר טוב ילדים משש השקיעו אצלנו בזה והשיר סיום זה שיר (ישראלי כמובן) שאנשים מאצלנו כתבו. אז דווקא הטקס יהיה ממש סבבה !!! אני מקווה!

Princess Grace

New member
גם הוא!!

אבל אצלנו בבי"ס, הם חייבים לעשות הכל גדול ומנופח... נחש מה? כשאני אהיה בי"ב, אז יהיה 100 שנים לגימנסיה!!! יעשו לנו תמסיבה הכי גדולה שנראתה בת"א!

firerez

New member
מהה? איזה כיף

גם אני רוצה תמיד דופקים אותנו ככול שאתה מסיים יותר מאוחר אתה יותר מרוויח ותודה על זה שאת מגנה אלייי חחחחחח!!

למעלה