לא קשור אבל החלטתי לשתף

לא קשור אבל החלטתי לשתף

עכשיו חזרתי מ4 שעות קשות מאוד התנדבתי להשתתף ביום ההתרמה של אירגון "לתת" הינו בסופרים ועמדנו וביקשנו תרומות של מוצרים בסיסים זה כל כך קשה הישראלים כל כך נחמדים תורמים רוצים לעזור בימים הקשים האלה לפני החגים שצף כל העוני המזעזע שיש לנו במדינה מתגלה הצד היותר יפה של הישראלים זה כל כך קשה שלכל כל כך הרבה אנשים אין הדבר הבסיסי הזה לשבת עם המשפחה בחג ולחגוג אותו כמו שצריך זה עצוב אבל לי זה נתן הרגשה כל כך טובה עם עצמי שאולי בזכותי ובזכות האנשים המדהימים האלה שתרמו כל כך הרבה מהלב משפחות בישראל יוכלו לעבור את החג בכבוד אז עם הרגשה כבדה על הלב אך עם המון המון סיפוק אומר לכם לילה טוב חג שמח שיהיה לכולנו שתיהיה שנה טובה שקטה ובבקשה בואו נבקש ששנה הבאה יהיו פחות עניים ופחות משפחות שלא יכולו להכניס אוכל בכבוד תצטרפו למשאלה שלי בבקשה כי זה כל כך חשוב שנה טובה חברים יקירים

יפה מאוד וכל הכבוד

על הפעילות הברוכה שאתה עושה. מי יתן שבשנה הבאה פחות ופחות משפחות יצטרכו להגיע למצב זה. ושכולם יוכלו לחגוג בכבוד ובנתינה. בברכה

הענאלע

New member
אז באותו עניין גם אני רוצה לשתף

הבת שלי גם כן מתנדבת באירגון "לתת". השבוע היא התנדבה ארבעה ערבים וכל ערב היא חזרה עם כ"כ הרבה סיפוק מכמות הארגזים שהצליחו להתרים בכל סופר. אתם עושים עבודה נפלאה, יישר כוח והלוואי שלא נזדקק לה בחג הבא!

למעלה