לא קשור אבל מה אתם חושבים?

theconflict

New member
לא קשור אבל מה אתם חושבים?

על ארץ חדשה.?
ככל שאני חופר יותר וצופה בכל היוטיוב של "השיטה"
יש לי תחושה קלה באצבעות שאני שם "ז"
מה איתכם ?
וברור לי שזו פסיכודליה ...

אני לא מחבב מלחמה חודשיים לפני הבחירות

משום מה בסבב קודם זה לא התפתח... ובדיוק חודשיים לפני בחירות החמאס יורים?! היות והוא אמר שיפרק את שלטון החמאס אז שיבצע! והיה לו גיבוי מהעם למהלך ויכלו לדחות את הבחירות לצורך חיסול החמאס בעזה. אבל התברר שאילו סתם שקרים והבטחות ללא כיסוי. ומה התוצאה? החמאס התחזק ואבו מאזן והפלסטינים קיבלו הכרה באו"ם ואנחנו קיבלנו רקטות בראשל"צ, ב"ש, אשדוד, אשקלון.

מבחינתי צריך להחליף את השלטון, ולהצביע למפלגה שיש לה את הסיכוי הכי גדול לעשות זאת.

כפי שיחימוביץ' כתבה:
"לא לבזבז את הקול על מפלגות שלא יעברו את אחוז החסימה"
"לא להצביע עבור מפלגות אופנה שהיום הן בטרנד ומחר יתפוגגו".

modulo1000

New member
מאחר והבחירות כבר הוחראו

והולכת להיות מפלגת ימין קיצונית שמרביתה חבריה הזויים
מה עדיף להצביע ?
וזאת לאחר שנתניהו וליברמן לא שוללים הקמתה של מדינה פלסטינאית
ולאור כך שהם כבר הקימו אותה במדיניותם הכושלת
כפי שהצליחו קודמיהם - כמו בגין בהסכם השלום עם מצריים - ויתר על כל סיני ומה קיבל - כלום

אני הולך להצביע למפלגה עם קבלות מפלגה שניסתה להעביר הרבה חוקים חלקם הצליחה וחלקם לא ומפלגה שחשפה הרבה שחיתויות - הנה חלק מפעילותה:
הצעת חוק החברות – הגבלת שכרם של בכירים בחברות ציבוריות - חוק שהופל ע"י הכנסת - אלא מה - זה ביטול שוחד עתידי לחברי כנסת מכהנים
העברת חוק התספורת .... שבעלי הון לא יקצצו באגח - חוק שעבר
הצעת חוק יסוד: זכויות חברתיות- למען חקיקת חוק יסוד שיעגן את הזכויות החברתיות הבסיסיות ביותר - הזכות לקיום אנושי ולרווחה חברתית, זכות ההתאגדות, זכות השביתה ועקרון השוויון בעבודה ללא הבדל גזע, לאום, מין ודת...הצעת חוק שנפלה ע"י הממשלה שמעודדת פגיעה בחלשים למען חיזוק החזקים
המאבק בתקציב הדו-שנתי - שבו ממשלה חדשה מקבעת את החלטותיה
הצעת חוק מס ערך מוסף – מס בשיעור אפס על מוצרי מזון בסיסיים. החוק הופל על ידי הממשלה - בוודאי זה לא ישנה את הכסף הפנוי של מעשני סיגרים ולוגמי ויסקי סינגל מאלט
הצעת חוק הגנת הצרכן-ביטול עסקה בשל מוצר פגום – צרכן יוכל להחזיר מוצר פגום עד 30 יום מיום קבלת המוצר ולקבל תמורתו החזר כספי מלא. הסדר זה ימנע מקרים שבהם מוכרים אינם מעוניינים להחזיר כסף ונותנים זיכוי. החוק הופל על ידי הממשלה - אלא מה הרי הממשלה עצמה היא מוצר פגום ותיכנס לחוק
המאבק בחוק ה"רווחים הכלואים": פטור ממס לקומץ חברות ענק על מעל 100 מיליארד ש"ח שצברו בישראל. אמנם, החוק הרע עבר, אבל בזכות הדיון הציבורי שמפלגה זו יצרה, והעצומה שיזמה, עליה חתמו אלפי אזרחים, הוכנס בו שינוי שקובע שהחברות שיהנו מההנחה יחויבו להשקיע 50% מסכום ההטבה במשק הישראלי

אני לא מציין מי זו המפלגה שכן יאשימו אותי כאן בשמאלנות או בנסיון להשפיע
אבל אני בעד לחזק מפלגות נטולות אנשים שהואשמו בשחיתות הורשעו בשחיתות או יורשעו בשחיתות
וכאלה אין הרבה
הקשקוש של שמאלנים זה אבסורד כי היחידים שכאן ויתרו אי פעם לערבים אלה רק אבל רק מפלגות הימין - פינוי ימית וויתור מלא על כל סיני למדינה שניסתה לחסל אותנו
פינוי עזה והקמת החמס לאורך שנים של מדיניות כושלת , ותאמין לי הימין גם יחתום הסכם שלום כושל שבו יפנו את מרבית יו"ש וירושליים המזרחית תעבור לריבונות בינלאומית או סמנטיקה אחרת
אבל בינתיים אותן מפלגות ימין שכביכול רק כביכול מגינות מהשמאל התבוסתן הגיס החמישי שאוהב ערבים הורס ומחריב את העם שלו עצמו
יניב כמו אמסלם מש"ס היה בתוך הזוהמה הזו או כפי שהוא עצמו העיד :
"אני חושב שבעתיד המאוד לא רחוק יכניסו אנשים לכלא על דברים שאני עשיתי. הדברים שעשיתי ייחשבו לעבירות, דברים הרסניים ונוראים במשמעותם... יש הון ויש שלטון ומישהו... צריך לחבר ביניהם. אני הייתי הכבל שמחבר ביניהם"
אני חושב שהמהלך שהוא ואמסלם עשו ראוי להערצה כן ירבו
אך אני מעדיף להצביע למפלגה נטולת השפעות הון ושלטון נטולת מזגזגים מפלגה עם עשיה של עשרות שנים
מפלגה שכל מה שהיא חזתה קרה - בלי שהשמאל יהיה בשלטון
מפלגה שתכניס גם היא לכנסת קולות ספורים
גם עם מפלגה זו אני לא מסכים בכל כמו נכונותם לוותר על רמת הגולן
אני נגד כפי שהייתי נגד החזרת סיני
אני סוג של יצור כלאיים שמבחינת הויתור על סיני ורמת הגולן מול מדינות שניסו לחסל אותנו ממש ממש נגד
ומבחינה חברתית בעד החלשים והנרמסים ובעד השקעה בחינוך ותרבות גבוהה במקום הרפש הקיים
אבל מפלגה כזו אין אז זו ההתפשרות שלי
שכן על רמת הגולן הימין כנראה יוותר בעתיד וישאיר את הבעיה האמיתית - יו"ש ועזה בידינו עד קץ כל הדורות במקום להיפטר מהצרעת הזו
תסלחו לי על הבעת העמדה הפוליטית שלי כאן
זה ממש לא המקום
אבל מאחר ואנחנו חברים אני יודע שתסלחו לי

אכן יפנו, עם קצת לחץ של חוסיין אובמיהו.

רק אני לא מזלזל ב- 30 שנות שקט יחסי שהיו בגבול מצרים בגלל "הסכם השלום" שנחתם במחנה דוד. זאת למרות שהוא התרופף עוד לפני פרוץ "האביב הערבי" וארועי כיכר תחריר.

סעדאת הצליח לסדר אותנו בבוץ העזתי.

לעבודה היו את היס מנים שלה בהון, (BTW, בדוק מי נמצא בדירקטוריון של כיל). גם למפלגה שמשמאל לה, היה קשר להון. כמובן שלא במימדים כמו הליכוד, אבל הם השתתפו בממשלה לפני הרבה זמן והיו שם מעט זמן.

כוח אבסולוטי משחית באופן אבסולוטי.
ההפים של היום יהיו החור בת... של מחר.

כך שגם אם יהיה נס ותהיה ממשלה בראשות עבודה-מרץ-ארץ חדשה-אמסלם;
עדיין כדי להקים גועליציה הם יצטרכו את התנועה, יש עיתון, שס ואגודה ואולי גם את בנט.

Jflyaway

New member
למה אמרת "תיסלחו לי על הבעת עמדה פוליטית" ?.

מותר לכל אחד . זה פורום פתוח, אפילו מנהל אין פה

אז על מי אתה מדבר? על מר"צ ?
ומי זה בעל הניק ה "גראנד אילוז'ן" ? בטוח עוזי... נכון?

השיטה היא דבר מעניין

לא ברור לי למה הם צריכים מפלגה בשבילה.

לא יכולתי להמשיך מעבר לפרק הראשון בגלל שההפקה היא בלתי נסבלת בעיני.
או שאתם מעבירים לי מידע, ואז תעשו לי הרצאה כמו שצריך,
או שאתם רוצים לעשות את זה אומנותי, ואז תחשבו איך אתם יוצרים מזה סדרה או סרט.
האילנה דיין לעניים הזה הוא בעייתי בשבילי, אם חסר לכם עובדות בשביל לעשות מזה תחקיר
עם שיעור קומה אז תנסו להשלים את הפערים בדמיון ותוציאו את כסוג של פרוזה לא מתחייבת,
אבל מה שהם עושים זה זלזול באינטיליגנציה.

אני מאוד ממליץ על יוצרים שכן עשו את זה נכון, מזה נכון, אחול מניוקי פצצה למערכת.

לגבי למי כדאי להצביע ..

עזוב אותך מאידאולוגיה - סתם מתיש.
זהבה גלאון. איזה רטוריקה, איזה נשכנות,
חלומו הרטוב של כל גבר, ללכת אחרי אישה חזקה,
המוח משתחרר והנפש מלבלבלת ....

להכין לך קפה מאמי ?

למעלה