חבר שעון שבת למפסק של הדוד. כך תוכל לכוון אותו לעבוד בשעות לפני שאתה קם. זה גם נוח מטעמים מובנים אבל זה חוסך לך הפעלה מיותרת, כי אתה יכול לכוון אותו לזמן שאתה באמת צריך שהוא יעבוד כדי להגיע למספיק מים חמים (משהו שתלמד תוך ימי תפעול בודדים) וחוסך את הצורך שיעבוד שעות לחינם רק בגלל שמתישהו היית ער והפעלת אותו.אנחנו מתקרבים לחורף. כדאי להיות עם אצבע על הדופק לגבי מים ולהדליק את הדוד - כדי שיהיו מספיק. היום בשעה 7:00 בדקתי את המים והנחתי שהם חמים. כעבור שעה ורבע נכנסתי למקלחת וגיליתי שהמים "רימו אותי". צריך לקחת אקסטרה זמן ולהדליק גם במחיר של דוד שדולק שעות.
מוץ מוץ הגיע גם לכאן כדי לדבר שטויות.. איזה כיף לנו שהקדושם ברא אותו?חבר שעון שבת למפסק של הדוד. כך תוכל לכוון אותו לעבוד בשעות לפני שאתה קם. זה גם נוח מטעמים מובנים אבל זה חוסך לך הפעלה מיותרת, כי אתה יכול לכוון אותו לזמן שאתה באמת צריך שהוא יעבוד כדי להגיע למספיק מים חמים (משהו שתלמד תוך ימי תפעול בודדים) וחוסך את הצורך שיעבוד שעות לחינם רק בגלל שמתישהו היית ער והפעלת אותו.
רפואה שלמה, מעומק הלב.מוץ מוץ הגיע גם לכאן כדי לדבר שטויות.. איזה כיף לנו שהקדושם ברא אותו?
לגבי חימום בחשמל, יש כל מיני תיאוריות כיצד ניתן לחסוך בחשמל ובזמני החימום למרות הכל.אנחנו מתקרבים לחורף. כדאי להיות עם אצבע על הדופק לגבי מים ולהדליק את הדוד - כדי שיהיו מספיק. היום בשעה 7:00 בדקתי את המים והנחתי שהם חמים. כעבור שעה ורבע נכנסתי למקלחת וגיליתי שהמים "רימו אותי". צריך לקחת אקסטרה זמן ולהדליק גם במחיר של דוד שדולק שעות.
מוכן לשמוע הכל, לא מתחייב לעשות. אנא שלח מסר בפרטי.לגבי חימום בחשמל, יש כל מיני תיאוריות כיצד ניתן לחסוך בחשמל ובזמני החימום למרות הכל.
בשלב א' נכון לבדוק כמה אבנית יש סביב גוף החימום ולרכוש "חמם מהיר" מהסוג שאינו צובר אבנית.
מעבר לזה, יש עוד תאוריות שונות ומשונות, אבל בוא ולא ניכנס לזה כאן.
אם תרצה (ואתה הרי אף פעם לא מקבל את עצותיי)... אז בפרטי.
בלתי אפשרי.אם כבר מחפשים היגיון פילוסופי, אז זה: :"תמיד צפה לבלתי צפוי".
לא מדויק. ההנחה היא שצריך לתכנן, ועם זאת- להביא בחשבון שמשהו יכול לשבש את התוכנית.בלתי אפשרי.
כמה תוכניות גיבוי אתה צריך?לא מדויק. ההנחה היא שצריך לתכנן, ועם זאת- להביא בחשבון שמשהו יכול לשבש את התוכנית.
לא אמרתי את זה. אמרתי שצריך להיות מוכן לזה שדברים משתבשים- שפירושו, לדעת לאלתר במקום. זה תחום שישראלים מצטיינים בו ביחס ליתר העולם.כמה תוכניות גיבוי אתה צריך?
בצורה כזו אתה צריך אלף אפס תוכניות פעולה...
לא פרקטי.
כמו במוזיקת ג'אז...לא אמרתי את זה. אמרתי שצריך להיות מוכן לזה שדברים משתבשים- שפירושו, לדעת לאלתר במקום. זה תחום שישראלים מצטיינים בו ביחס ליתר העולם.
תגיד לי במה אתה טועה, ואראה לך איפה אתה מאמין.בלתי אפשרי.
לפעמים זה טוב, אבל צריך גם לדעת לקחת עניינים לידיים כשצריך.אני לא מתעסק בענייני הדוד ואחזקת הבית. אני חי בשלווה, ויש אנשים שדואגים לי.
יפה, כך צריך. אם אין אני לי מי לי?אני מקווה שאצליח בקרוב להיות עצמאי. עכשיו יש אח במרפאה שמדבר לא יפה לי ולחברתי. התלוננתי עליו עכשיו למנהל הכפר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.