לא קשור ישירות לפורום

תודה רבה..חשוב מאוד. ואתה בטח יודע

מה צריך לעשות....
להקשיב לעצמך ולטבע שלך.
ואם לא יודעים מה הוא אותו טבע....אפשר גם לקרוא ספרים על טבע האדם.

ינוקא1

New member
זה נכון . . .

לי אישית הורדת הגלוטן בינתיים עושה הרבה טוב - ממש בטווח מיידי של שבוע שבועיים.

אני מאמין שיש תזונה שונה לבני אדם שונים , ואני גם יודע שהכל בתזונה זה בלגן שלם של דעות ואינטרסים שונים , ולכן ממש נמנעתי מלעסוק בתזונה ומלטפל בתזונה , אבל עכשיו אני מבין שלפעמים אין ברירה.

dawadi

New member
סרטון שימושי ביותר!

במיוחד לאנשים שמגששים באמת במקום הזה של תזונה.

כמובן, הכי נכון כמו שכתבת אחרי כן, להבין שלכל אחד התזונה שלו ובסופו של דבר התהליך צריך להיות אישי, תוך הסתכלות על התזונה האישית ומשם הבניה של הדיאטה האישית.

לי אישית קשה עם מים. על פניו זה נשמע מזעזע - מה זאת אומרת קשה עם מים? מים הם חיים!

בעבר לא הייתי שותה מים כמעט בכלל, רק אחרי מאמצים אדירים (כמה שעות טובות בחדר הכושר). אחר כך ניסיתי להיות "בריא יותר" ושתיתי רק מים.
זה לא החזיק מעמד יותר מחודשיים.

כיום מצאתי את האיזון בין מים למיצים.

כל אחד וגופו הוא. צריך ללמוד את הגוף, להקשיב לו ולהזין אותו כפי שהוא מבקש. הגוף יודע טוב מאוד מה הוא צריך :)

ינוקא1

New member
גם אני מטבעי קשה לי עם מיים . ..

אני שותה לעומת זאת הרבה תה בכל הטעמים והצורות . . . השאלה היא האם אולי ניתן להוריד את הצורך למתוק על ידי אכילת שומנים ופחמימות , והאם זה טוב יותר (וזוהי הגישה שהסרט מקדם). . . אני חושב שעבורי זה נכון.

dawadi

New member
כמו שאמרת:

זה נכון בשבילך ללכת בדרך ההיא.

ההבנה החשובה מהסרטון הזה לטעמי היא ה "זה לא כך כך פשוט", ההתאמה האישית...
לי המתוק הזה, זה בריא :)
זו הקונסטיטוציה שלי. אני מורכב מ 60% מים, 30% חומר אורגני ו 10% מתוק חחחחחחחחחחחחחחחח.

שורה תחתונה :), צריך לדעת להרגיש את הגוף.
אם הגוף עובד וטוב לו, המוח מתפקד וטוב לו והמודעות חיה ובועטת להנאתה כך שכל מה שיוצר את האדם נמצא בתהליך שנכון לו - כנראה שהוא מזין את עצמו כראוי.

איך?
זו העבודה האישית של כולנו :)

למעלה