לא קשור לאופניים בכלל

sdanpo

New member
לא קשור לאופניים בכלל../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif

אבל כן קשור לאנשים שמטיילים הרבה.. טוב נו... אולי אני אגיע לשם על אופניים אבל אני היחיד... אתם אולי מכירים איזהשהו פארק מוסדר מאד (שירותים נקיים, ספסלים, חניה) שבו ניתן לעשות מנגל? חשוב מאד עניין השירותים (משהו שקשור לבנות והריון , אל תשאלו אותי..) הקו - ת"א בדרום , חיפה בצפון , ירושלים במרכז. הפארק יכול להיות בתשלום (אפילו עדיף). בתודה מראש דן פורת

sdanpo

New member
טוב... זה קשור...

אבל לפני שכל הצלמים הדיגיטליים ידרסו לי את ההודעה בים הביטים האינסופי...... אני מקפיץ

sdanpo

New member
מעולה...

עכשיו רק צריך למצוא בת-זוג..... ועוד אחת שרוכבת..... תקן אותי אם אני טועה , אבל קב' החיתוך היא : {}.
דן פורת

alonaski

New member
ו....בהריון! ושצריכה הרבה פיפי! ../images/Emo8.gif

לא?...
(-שיהיה אפקטיבי...
) קבל גם: חניון האגם על הכרמל. 30 ש"ח כניסה לרכב וחניון מסודר עם שירותים. גם: בתחתית הכרמל מתחת לרכס אצבע - צמוד לצומת אורן ממנה מתחילים לעלות על הכביש לכרמל. גם בתשלום. וחניון ליאון מול מושב ליאון בשפלה. חינם. ועוד מלא חניונים אחרים... רק תגיד בדיוק באיזה אזור אתה מחפש ואתן לך כמה.

sdanpo

New member
המסיבה......../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif

הפקטור החשוב ביותר , כפי שנדמה לי שכבר ציינתי הוא: שירותים
(פיפי)
(לקטוף פרחים)
(מה שיקרה אם הם לא יהיו טובים או לא קרובים או לא בכלל)...( ויש לי התחושה הקשה שזה יתפוצץ עלי). האיזור : מקו תל-אביב עד קו ירושלים במזרח. ומקו תל-אביב עד קו חיפה בצפון. לאור צפי הצפיפות עדיף שיהיה חניון, יקר ככל האפשר (הלוואי אלוהים , תעשה שביום העצמאות הישראלים יהיו קמצנים כבכל יום אחר, ושיגבו כסף בכניסה לחניון עבור מכונית , ושהשוטרים לא יתנו דוחות גם למי שמכניס 8 אנשים לאוטו פרטי....., בעצם 6 + אשה בהריון (זה די עושה רושם על שוטרים , לא???)
אם אפשרי משהו כזה בקו שבין תל-אביב לחיפה , אז זה אידאלי. בתודה מראש דן פורת

alonaski

New member
וואלה!!! עכשיו נפל לי האסימון!...

עכשיו הבנתי למה החליטו להלאים את חניון האגם המסכן ולגנוב שם כסף בכניסה!... - יום העצמאות!! בודאי!! התעשרות קלה ומהירה...
עוד חניונים מסודרים בתשלום בקו י"ם - ת"א : עין חמד = מול אבו גוש. ברמת הנדיב - שירותים מסודרים אבל כניסה בחינם...
( חחח...) שמורת נחל המערות על הכביש הישן לחיפה - תשלום בכניסה, שירותים מסודרים אבל לא בטוח שיתנו לעשות פיקניק-מאנגל בשמורה שם... שמורת מעגן מיכאל - נחל תנינים. על כביש החוף אבל כניסה דרך כביש 4 . שמורת חוף הבונים וחוף דור - על חוף הים. הדבר הכי חשוב -שתצאו ממש מוקדם בבוקר כי ביום העצמאות כל עם ישראל על גלגלים בכבישים והארץ היא פקק אחד גדול!!!

Dorthi

New member
לגבי שמורת נחל מערות...אני ../images/Emo104.gif

יכולה להמליץ לך על השירותים.....
בטוח לא יהיה לך
אבל כדי להרגיע אותך.....נראה לי שכל החניונים והפארקים יהיו מלאים, כך שאולי כדאי למנגל ליד הבית, ואז גם תהיה סמוך ובטוח לגבי השירותים..
חג עצמאות שמח !

sdanpo

New member
תודה רבה על ההמלצה../images/Emo45.gif

השאלה היא , האם מותר למנגל שם? ובענין של למנגל ליד הבית.... אה... עדיין יש מקומות יותר מושכים מנווה-ימין , למרות שבין ה"צרכניה" ל"ועד המושב" יש חורשה מאד נחמדה...

Dorthi

New member
מנגל בחניון האגם...אז ככה

יש שם שולחנות וספסלים....ולפני חודש עשיתי שם פיתות על טאבון .....אז מן הסתם אני מניחה שאפשר גם למנגל.....כי ברגע שמדליקים אש
ממש לא משנה עם ממנגלים בשר או אופים פיתות. בהצלחה ושיהיה חג שמח!

alonaski

New member
ודאי שבטח! בטח שבודאי!

מקווה רק שאתם הולכים למנגל ירקות וחלומי על האש!
זה הרבה יותר בריא מבשר ובטח מבשר על האש! (=ראה פרסומים אחרונים בתקשורת על זה שבשר שרוף על האש מקדם סרטן!!!
וחוצמיזה... מה אשמות החיות האומללות :&#39
= כולנו רוצים לחיות!!!! - גם הם! :&#39

sdanpo

New member
ירקות חלומי????$#$%$%^??../images/Emo5.gif

אלונה יקרה! אני מאושפז כבר יומיים ב"גהה" במחלקת הלם. הם אינם יודעים מה קרה לי. (גם די קשה לדבר אחרי 70 זריקות מורפיום). אנא דווחי להם שחטפתי שוק איום מהרעיון הזוועתי של ......... לא לעשות בשר על האש ביום העצמאות
בכל מקרה , הדיאטנית שלי אישרה לי , כל עוד זה חד-פעמי , וממחר - חוזרים למשטר הדיאטה, וכמובן , לספינינג. בתקווה שכולכם רק תסעדו את ליבכם עד כלות דן פורת

הצעה מסוכנת להחריד...

תאר לך אם יעבור שם הפקח לעניני מנגל (שנשלח על ידי מחלקת כשרות המנגלים במשרד החגים והשמחות הכפופה למשרד הדתות והשטויות ) של יום העצמאות\פסח\כל השנה ויבדוק את כשרותו של המנגל האישי שלך - ויגלה להפתעתו וזוועתו שכבודו הניח דברי חלב על הרשת הכשרה למאכלי בשר (בקר נמוך או גבוה) - על המקום ללא עוררין דופק לך דוח ושלושה ימי עבודת כפייה בבית המטבחיים העירוני ואת המנגל הוא דן לסקילה ושרפה.... שלא תעיז לשמוע בקולה. יוחזרו הגבינות למיקרו...

sdanpo

New member
אל תדאג...../images/Emo166.gif

פינת החי של נווה-ימין כבר נשחטה...(מבאס ,,, אבל טעים) THERE IS NO WAY BACK A MAN HAS GOT TO DO WHAT A MAN HAS GOT TO DO, ואף אשה לא תיקח את זה מאיתנו.... אמנם אנו לובשים חולצות צמודות בצבעים זוהרים
, לובשים טייץ
עם גרביים בפנים
, (רגע,,,,,, אל תגידו לי שרק אני שם גרביים), עושים שופינג כמו כוסיות כל יום שישי במכנופן המקומי.... אבל אף אחד ,,, אף אף אחד,,,,, לא יקח מאתינו את יכולת המנגל
המופלאה המולדת בנו...... תאכלו ותהנו בברכת חג עצמאות שמח.

kraps

New member
לא הבנתי

אתה מנווה-ימין? שתי דקות מקלקיליה? חצי דקה מג'לג'וליה? 10 שניות ממגה? למה לא אמרת.

למעלה