לא קשור לאיביי או פייפל, אבל צריכה עזרה בנוגע להזמנה מחו"ל

nofi1456

New member
לא קשור לאיביי או פייפל, אבל צריכה עזרה בנוגע להזמנה מחו"ל

אם לא רלוונטי לפורום אפשר למחוק :) סליחה מראש.
אני מנסה להזמין משהו מאתר בחו"ל והם מבקשים גם shipping address וגם billing address, ויש אפשרות לסמן שזאת תהיה אותה כתובת בשניהם.
אני פעם אחר פעם מקבלת הודעת שגיאה "Billing address info was not matched by the processor". מישהו יודע למה? האם יש דרך מסוימת שבה billing address אמורה להיכתב? ניסיתי מליון גרסאות..אותה כתובת בשניהם, שתי כתובת שונות...ניסיתי אותיות גדולות אותיות קטנות, מחשבים שונים. כלום לא עוזר.
מה זה בכלל billing address? אולי פספסתי את המשמעות וזאת הבעיה שלי.
מתחננת לעזרה!! תודה לכל מי שיענה

אבי לב50

New member
זה קל מאוד. יש כתובת למשלוח המוצר וכתובת של המשלם.

הסיבה היא שיש אנשים שקונים משהו למתנה ולא רוצים שהחשבון יגיע עם המוצר.
אם כי זה פחות רלוונטי כשהחשבון נשלח במייל.

nofi1456

New member
אוקיי, אז זה בדיוק מה שחשבתי, אם כך מה הבעיה?

למה שהוא יכתוב לי שהכתובת לא נמצאה? (או לא יודעת למה הוא מתכוון..)
אני גרה בקרית ביאליק, יקינטון 6ב, דירה 8.
אז כתבתי את זה באנגלית, כמו שרואים בתמונה שצירפתי.
ניסיתי לשים רווח בין ה-6 ל-b, ניסיתי לכתוב B (אות גדולה), ניסיתי לכתוב רק 6 בלי B/b. ניסיתי להוריד את ה8 של הדירה כי כתוב optional, ניסיתי לכתוב th איפה שיש מספרים..שום דבר לא עוזר. לגבי העיר/רחוב - הסתכלתי בגוגל מפות שבאמת כותבים את זה ככה.
מה אני עושה לא בסדר?

Amiram_e

New member
האם אי אפשר פשוט לא למלא את billing address?

כפי שאמרו לך, פרטי החיוב נועדו על לקבל קבלה.
אם את לא רוצה אפשר להשאיר ריק.

nofi1456

New member
לא, חייבים למלא

האמת, עכשיו ניסיתי עם פייפל וזה הצליח.
לא ברור לי מה הייתה הבעיה, כי הפייפל מילא אוטומטית את ה-billing address עם אותה כתובת בדיוק כמו שכתבתי לפני.
בכל מקרה תודה על העזרה!

trilliane

Well-known member
מנהל
ממליצה להבא לא לפרסם בפורום פרטים אישיים שלך...

nofi1456

New member
כן, חשבתי על זה, תודה :)

בכל מקרה..זו סך הכל כתובת..
מי שרוצה מוזמן
(חור של החיים..)

trilliane

Well-known member
מנהל
עם השם המלא שלך... והאינטרנט זוכר, וגוגל מוציא תוצאות מתפוז

trilliane

Well-known member
מנהל
קשור לפורום
Billing address היא כתובת אמצעי התשלום שלך

כלומר אותה כתובת שמעודכנת בחברת האשראי שלך (גם אם את בדירה שכורה והכתובת שם עדיין של ההורים, למשל). יש חנויות שבודקות ומשוות את הכתובות כאמצעי זיהוי משלים (יש אף חנויות שמחמירות ומוכנות לשלוח אך ורק לכתובת של אמצעי התשלום).
&nbsp
כתובת המשלוח (Shipping address) יכולה להיות כל כתובת שאת רוצה לשלוח אליה, בין אם היא שלך (זהה או שונה מכתובת אמצעי התשלום), כתובת של קרובי משפחה, כתובת של מחסן לוגיסטי שמספק שירותי משלוחים בינ"ל וכו'.
&nbsp
אגב, בשורה השנייה הריקה (שאפשר לציין בה שם חברה) אני נוהגת לכתוב את מספר הטלפון שלי (בפורמט ישראלי) וכך כשהחבילה מגיעה לארץ בוודאות יהיה לדואר מספר הטלפון שלי ויוכלו לשלוח לי מסרונים במקום פתקים.

nofi1456

New member
האמת רעיון טוב

אבל ספציפית בהזמנה הזו כן היה מקום לרשום טלפון, זאת השורה הבאה - פשוט חתכתי אותה (כבר אמרנו לא לפרסם פרטים
).

בכל מקרה תודה על ההסבר! כנראה שלעולם לא אבין מה הייתה התקלה עם הכתובות..דרך פייפאל, עם אותה כתובת, לא הייתה שום בעיה..

trilliane

Well-known member
מנהל
בד"כ יש מקום לציין טלפון, אבל השדה הזה לא תמיד מודפס

כחלק מהכתובת... פעמים רבות זה פשוט הטלפון שמקושר לכתובת הזאת, למקרה שבחנות ירצו ליצור קשר וכו'. בפועל לא כולם מדפיסים אותו ולכן אני טורחת ומכניסה את המספר כחלק אינטגרלי מהכתובת, כדי שהוא יודפס בוודאות.
&nbsp
אם שילמת ב"הליך מקוצר" דרך פייפל (כלומר בלי להזין כתובת באתר) אין בעיה עם הכתובת כי כתובת המשלוח (תהא אשר תהא) נשאבת מפייפל, ואין כתובת אמצעי תשלום (כי פייפל הוא אמצעי התשלום והשתמשת בכתובת שמוזנת בפייפל) כך שבלאו הכי לחנות אין גישה ישירה לכרטיס האשראי אלא רק לפייפל. ומבחינתה אם היא סומכת על פייפל ואת לקוחה של פייפל, הרי שפרטייך נבדקו בפייפל, ובכל מקרה מבחינתה היא מוגנת בהגנת המוכר וכל הנושא ה"ביטחוני" נופל על פייפל.

למעלה