לא קשור לאספנות אבל חברי האספן ההלך פרופסור שאול לדני

hadi orr

New member
לא קשור לאספנות אבל חברי האספן ההלך פרופסור שאול לדני

לרגל יום הולדתו ה-81 העניק לעצמו מתנת יום הולדת כפי שהוא נוהג להעניק לעצמו מגיל חמישים. לצעוד את כמות הקילומטרים בהתאם לגילו. והפעם הוא "נאלץ" לצעוד ברציפות 81 קילומטרים !!!!!!!!! הצטרפנו אליו. אל דאגה. רק ל-10 קילומטרים בלבד. לאחר מכן היה אירוע אצלו בבית וצילמתי גם שם מספר תמונות. בהחלט מזל טוב לשאול וממש כל הכבוד. אל דאגה. אני לא היחיד שאמרתי לו שהוא מטורף.

אני מניח שצילום 72

מכסה הברזל על המדרכה של המועצה המקומית עומר, צילמת בשביל ניצה

hadi orr

New member
ברור ומובן. איזו שאלה. אני בודק אם היא בודקת. חחח

hadi orr

New member
זאת שאלה נורא קשה. לא יודע מה היה הקצב שלו בתחילת הדרך אבל

לא לקחנו סיכונים. באנו באמצע היום, שהשמש בשיא עוצמתה ולאחר שהוא הלך כבר 60 (ובמילים שישים) קילומטרים והצטרפנו אליו מהשישים עד השבעים ובהחלט עמדנו בקצב. לאחר שלקחנו את כל הפקטורים, בהחלט הם הם שעזרו לנו להתמודד עם הקצב שלו. היה בסדר גמור.

כ חיים

New member
טוב לראות כאן גם את יורם

אחרי שלא נראה במחוזותינו כבר עידן ועידנים.

אתה רוצה לומר לנו שצעדתם עשרה קילומטרים שלמים ללא ליווי רפואי צמוד?

hadi orr

New member
חיים. זה שאנחנו נראים כמו שני צפונבונים שמנים מדושני עונג לא

אומר שאנחנו שני צפונבונים שמנים מדושני עונג. בהחלט לסיכום העיניין אנחנו בהחלט שני צפונבונים שמנים מדושני עונג אבל מסוגלים ללכת עשרה קילומטר. לאמיתו של דבר יכולנו יותר אבל די פחדנו מה יהיה אחר כך ולא המשכנו. היה בסדר גמור.

powo

New member
הדי עשית טעות גדולה

היית מצטרף בק"מ השבעים וחמש.וכך היה לך אולי סיכוי.(אבל קלוש) ששאול לדני היה רואה את הגב שלך.וכך היית זוכה לתהילת עולם.תחשוב על זה ליום ההולדת 82

hadi orr

New member
למה להתאמץ וללכת 6 קילומטר. הייתי מצטרך בקילומטר השמונים.

יותר קל.
אבל ללא קשר בהחלט הקצב שלו לא היה יותר מדי מהיר ובהחלט לא היתה לנו בעיה ללכת בקצב שלו. לא מאמין שיכולנו ללכת את כל ה-81 קילומטר אבל בסיבובים שהלכנו איתו לא היתה לנו שום בעיה. בכל אופן יש הבדל בגיל ובכמות הקילומטרים שהוא הלך עד שהצטרפנו אליו.

כ חיים

New member
בכ"א, כדאי לכם בפעם הבאה

ללכת רק את הירידות ואת העליות תשאירו למישהו אחר, לא צפונבוני.

hadi orr

New member
אם זה היה ירושלים אז הוא היה צריך לחפש את החברים שלו

בטח שלא אותי. שטוח זה הטרנד החדש !!!!! בהליכה !!!! חחחח

למעלה